Перейти до змісту

Перебування ЧФ Росії в Україні продовжили на 25 років

Dream

Рекомендовані повідомлення

Чи можливо кожен для себе повинен сам вибрати, що для нього важливе, і не пхатися в душу до іншого.

ти бач, вдень він демократ, а по ночах усім розказує як правильно работать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь

Вас так сильно хвилює хто і кому памятники має ставити. А інших можливо хвилюють памятники інших так званих нац героїв. І що тоді. Давайте всім і все заборонимо. А як же ж демократія, вільний вибір. Що наплюємо. Що зробимо вигляд що так було. Чи можливо кожен для себе повинен сам вибрати, що для нього важливе, і не пхатися в душу до іншого.

мене хвилює інше: відстоювання інтересів держави, національних символів, мови, традицій у нас прирівнюють до фашизму, шофінізму і т.д. причому роблять це грубо і при цьому намагають довести що ти сам дурак бо народився у цій країні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вас так сильно хвилює хто і кому памятники має ставити. А інших можливо хвилюють памятники інших так званих нац героїв. І що тоді. Давайте всім і все заборонимо. А як же ж демократія, вільний вибір. Що наплюємо. Що зробимо вигляд що так було. Чи можливо кожен для себе повинен сам вибрати, що для нього важливе, і не пхатися в душу до іншого.

мене хвилює інше: відстоювання інтересів держави, національних символів, мови, традицій у нас прирівнюють до фашизму, шофінізму і т.д. причому роблять це грубо і при цьому намагають довести що ти сам дурак бо народився у цій країні

Це всеодно як в тому анекдоті...

" -ти дурак

-ти сам дурак

-не ти дурак

-не ти дурак ....

Так хто дурак ? Чи можливо обоє!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи можливо кожен для себе повинен сам вибрати, що для нього важливе, і не пхатися в душу до іншого.

ти бач, вдень він демократ, а по ночах усім розказує як правильно работать

Кому і як работать це його особисте діло. І робити себе умним перекручуючи мої слова, не варто, там все написано,і кожен сам вирішить що я робив. А от робити себе вищим і принижувати працю інших тільки тому що ти живеш в місті не стоїть.

Повір ти не далеко від них пішов.

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Песику, а де ти знайшов, що я принижував працю інших, і хизувався, що живу у місті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Песику, а де ти знайшов, що я принижував працю інших, і хизувався, що живу у місті?

Ой вибачте великий "мегафлудер", що ми се є такі маленькі в кого "хата з краю" образили вашу замозакоханість, і посміли потурбувати вашу монополію на думку. Але хочу вас повідомити що не всі думають як ви.

І що стосується останнього. Якщо ви не сліпі то замітили б що все написано з великої літери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке враження, що просто 20 років дехто перебував в анабіозі і тільки зараз проснувся, а СРСР вже нема. Але вони все одно продовжують керуватись ідеологією колишньої країни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПЕСИКУ, тобі немає за що вибачатись, не переймайся. я й навіть не думав ображатися, та й наміру монополізувати правильну точку зору у мене не було.:)я тебе лиш перепитав, де це я принизив працю інших і хизувався, що живу у місті. а ти чомусь оце почав пробувати іронізувати замість відповіді(до речі, у тебе не вийшло)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПЕСИКУ, тобі немає за що вибачатись, не переймайся. я й навіть не думав ображатися, та й наміру монополізувати правильну точку зору у мене не було.:)я тебе лиш перепитав, де це я принизив працю інших і хизувався, що живу у місті. а ти чомусь оце почав пробувати іронізувати замість відповіді(до речі, у тебе не вийшло)

Тобі давав хтось право ображати мене. Кажучи на мене собака. Я повторюсь для тебе особисто це ініціали. Ще якісь питання в тебе є.

А на мою думку тобі є за що вибачитись.

І до речі що у мене вийшло чи не вийшло не тобі судити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ах, ініціали(хто б міг подумати:rolleyes:)...але ж ти свідомо написав їх так, щоб англійською це читалось як DOG- пес. Ну, добре, що ти не Хворостовський Ульян Іванович(Йосипович), а то би ще більше ображався, і ще довше би пояснював, що ЦЕ ВСЬГО ЛИШ ІНІЦІАЛИ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ах, ініціали(хто б міг подумати:rolleyes:)...але ж ти свідомо написав їх так, щоб англійською це читалось як DOG- пес. Ну, добре, що ти не Хворостовський Ульян Іванович(Йосипович), а то би ще більше ображався, і ще довше би пояснював, що ЦЕ ВСЬГО ЛИШ ІНІЦІАЛИ.

Може ти не розумієш або щось не так з тобою. Те що написано англійською це одне, а те що ти назвав мене собакою це образа.

Було б кому, що пояснювати. Я лише вказав на твою тупість і не вихованість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зовсім в тему, можна було б створити окрему, але...

Частиною суверенітету виторгували дешевший газ. Чудово, слава "голубцям" ! Тепер народу заживеться краще? Знизять тарифи на газ для населення? Дзуськи вам!!!!

А ту ще таке - "Тарифи на електроенергію піднімуть удвічі. Піднімати збираються для тих людей, які споживають понад 150 кВт / год."

Супер! Задля заощадження газу багато людей встановило електроопалення/нагрів води, відповідно споживання ел./енергії явно вище 150 кВт і ось вам - нате!

Волиняни!!!! всі переходимо на традиційне паливо - торф!!! Дешево і ,головне, свого вистачає!

(шкода що доведеться переробляти систему опалення будинку (але то не йестам вартим увагі... :sq_ye: )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просмотр сообщенияDi (26 апреля 2010 - 08:11) писал:

- Николай, можна я свою корову к твоему забору привяжу?

Просмотр сообщенияDi (26 апреля 2010 - 08:11) писал:

- Николай, можна я свою корову к твоему забору привяжу?

- Та ніколи в житті!!! Бо я - УКРАЇНЕЦЬ! А корова твоя по-москальськи мууу каже.

Вибач Di за мінус, я тебе дуже поважаю, але за корову - це якась ахінея.

Насправді братній народ, хоче прив'язати нам бичка. Але не простого бичка, а бичка-шкідничка, який і так уже сотні років пасся на наших пасовищах.

Який мало того, що з Криму забігає ще й на Грузинські полонини та й ще роздає бичацькі паспорти на ліво й направо, щоб мати змогу в один прекрасний момент захищати своїх телят.

А українські телята, щоб взяти палку і відігнати його на рідні простори, ще й запрошують його далі до 2042 року випасатися на рідних полях і шкодити.

Бики, як відомо молока не дають а кохають корів...

P.S. Ніхто не говорить, що Росія має бути для нас ворогом. Але нам потрібна рівноправна кооперація, а не лягання під старшого бичка.

Нажаль сьогоднішня влада оцінює Україну - як дивним чином втрачену своютериторію, яку слід повернути в лоно своєї імперії.

Допоки при владі будуть колишні комуністи у всіх можливих фракціях, ніякого толку не буде. Шляхів 2: 1-й чекати доки вони повимирають. 2-й відсторонити їх усіх від влади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок. Кожен лишився при своїй думці, але загалом якщо робити яскравий приклад із квартирою, то погодьтесь що ніхто б свою нерухомість сусіду на десятиліття в оренду не давав би, знаючи, як він неодноразово захоплював її.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

анекдот в тему: "Янукович заявил, что пятилетний период бессмысленной вражды между Украиной и Россией закончился. Начался период бессмысленной дружбы..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про те, що базова ціна прописана в вікопомному контракті імені Тимошенко від 19 січня 2009 року вища справедливої, не говорив хіба лінивий. Навіть автор рік тому не полінувався порахувати справедливу ціну газу за спотовими контрактами на ляйпцизькій біржі European Energy Exchange.

Вислід: базова ціна в $450 передбачає сто доларів премії "Газпрому". Минув рік і Медвєдєв повернув братньому народу ці сто доларів. Коштом цього ж народу і з раціональних міркувань.

Поясню ці рації. Факт, що газовий ринок - дуже монополізований ринок. Факт, що конкурентні російському газу постачальники від України відтяті. Але фактом є й те, що заступні щодо газу енергоносії є доступними (у всякому разі були такими на час написання цього тексту).

І якщо ціна газу вища справедливої ринкової ціни, то Смітова "невидима рука" буде неухильно зменшувати його частку в енергетичному балансі, шоковою терапією знімаючи українську економіку з голки газозалежності.

Динаміку процесу можна оцінити з минулорічного прецеденту: навіть з діючою тоді 20% знижкою споживання газу в промисловості України впало за рік на 43% при зменшенні промислового виробництва на 22%.

І російські проблеми не обмежуються Україною - недобір неї своєї частки може розбалансувати весь європейський ринок, переводячи його з ринку домінуючого продавця у звиклий конкурентний, де паном є покупець.

От і з'являється концепція "братської допомоги": дати на $100 з кожної тисячі кубометрів газу в борг, штучно вийшовши на рівень справедливої ціни і зробити заміщення газу економічно нейтральним.

Отож, українська держава (тобто весь народ у своїй сукупності) бере на себе видатки зі зниження ціни імпортованого газу. А які вигоди народ отримує з цього, тобто куди йде здешевлений газ?

З поточного газового балансу випливає, що 18% піде на потреби самого "Нафтогазу" для забезпечення транзиту російського газу європейським споживачам, 12% - для теплокомуненерго, а 71% - власникам промислових та енергетичних підприємств.

Тобто на кожну українську сім'ю за ці десять років припаде більше двох тисяч доларів державного боргу, спрямованого на те, щоб кільком тисячам власників підприємств зменшити виробничі видатки на майже $30 мільярдів.

З тих же $4 мільярдів, що підуть на здешевлення теплопостачання, знову ж таки більше перепаде тим, в кого більші помешкання. Як це в євангеліста Матвія: "кожному, хто має, дасться йому та й додасться, хто ж не має, забереться від нього й те, що він має" (25:29).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правди-матки боїшся комсомолець?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='13 мая 2010 - 08:44' timestamp='1273729468' post='494575']

та і електрика... вона ж блін теж на російських паливних збірках уся до сьогодні... 

ех рома, рома... шо ж ти так ідеологічного противника спонсоруєш?

не так уже і цілком, останнім часом купували і у Європи Уранові стержні і мали б перейти повністю до них бо вони дешевші за Російські аналоги. Тому і Росія ініціювала довгостроковий договір про закупівлю Уранових стержнів у них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і газ ми власного видобутку споживаємо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='12 мая 2010 - 17:08' timestamp='1273676900' post='494325']

А боженько ж ти мій, мітинг уже влаштували, бійку в верховній раді, черговий комітет національного порятунку створили, опозицію обєднали, "сотні тисяч"(ТМ) мітингувальників зібрали ще 27-го та потім, знову, 11-го, здавалося би - УСЕ. тема закрита.

десятки нових інформаційних приводів - прилітав путін, надавали по спині соціалістам, порвали у львові москальські прапори, тим часом надворі вже взагалі майже літо - який ще кому потрібен газ...

а от, виявляється і ні!

рому-то забули!

ромі-то досі газ не йметься! 

та виключ його вже накінець, чи наколупай собі того сланцевого, скільки ж уже мусолити можна!

Генерал Ромель міг би розповісти багато цікавого про виграні бої і битви... але не розкаже про виграну ним війну.

Зате маємо можливість "потішитись" "інформаційними приводами".

В темі - Україна програла в стратегії, навіть якщо "відстоїть" Нафтогаз, який не об'єднають з Газпромом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопчики, смотрю на вас и аж смешно становится.Вспоминаю басню Крылова "Моська и слон".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопчики, смотрю на вас и аж смешно становится.Вспоминаю басню Крылова "Моська и слон".

млін, тролі наступають на наш форум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось вище згадував про те, як добре хтось живе з чужими військовими базами на своїй території. Так от - не все так просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...