Перейти до змісту

Дитячий садочок

Perez

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня.

Ситуація така:

Потрібно влаштувати дитину в дитсадок найближчим часом...проблема в виборі садочка(далеко не скрізь є вільні місця!)..

Можливо хтось знає дитсадочки де немає черги?

Репутація дитячого садочка важлива.

Район принципового значення немає.

Наперед вдячний за допомогу.

Опубліковано

Доброго дня.

Ситуація така:

Потрібно влаштувати дитину в дитсадок найближчим часом...проблема в виборі садочка(далеко не скрізь є вільні місця!)..

В 9-тому садочку (33-й кв., біля "Червоного сонця") був?

Опубліковано

ДНЗ № 11 (за кафе Мальвіна в дворі), в садочку є басейн і нормальна методична база. Цей садок ще при Союзі був і зараз залишається одним з найкращих. А взагалі-то, такі питання треба вирішувати з завідуючими садка напряму (скоріше за все "благодійний внесок" у фонд садка допоможе...)

Опубліковано

Доброго дня.

Ситуація така:

В 9-тому садочку (33-й кв., біля "Червоного сонця") був?

ДНЗ № 11 (за кафе Мальвіна в дворі), в садочку є басейн і нормальна методична база. Цей садок ще при Союзі був і зараз залишається одним з найкращих. А взагалі-то, такі питання треба вирішувати з завідуючими садка напряму (скоріше за все "благодійний внесок" у фонд садка допоможе...)

Ні, ще ніде небув...зараз часу дуже мало і нехочу тратити його на походи, які недадуть ніякого результату..

Мене скоріше цікавлять садочки, де є вільні місця...або за розумну плату можна влаштувати...

Садочків в Луцьку багато, але я чув що черги величезні, інколи по кілька років....

Можливо хтось займався вирішенням подібної проблеми? Відпишіться будь-ласка..

наперед вдячний.

Опубліковано

Perez - ну написано ж вище,що благодійний внесок вирішує проблему місць в садочку (перевірено на собі) Я приперся малого в садочок влаштовувати майже в кінці літа(як всі "нормальні" люди в останній момент) :jeer: теж подивився на переповнені списки і наслухався лекцій :rolleyes:

Опубліковано

---

Ні, ще ніде небув...зараз часу дуже мало і нехочу тратити його на походи, які недадуть ніякого результату..

Мене скоріше цікавлять садочки, де є вільні місця...або за розумну плату можна влаштувати...

Садочків в Луцьку багато, але я чув що черги величезні, інколи по кілька років....

наперед вдячний.

---

Скажи конкретно, з якої дати ти збираєшся малечу віддавати в садок, скількі малечі років, на якій вулиці прописані.

Буду вести свою в понеділок - поцікавлюся на рахунок місць в 9-тому садочку.

Опубліковано

В цей садочок записують дітей відразу після народження або просто черезь когось вирішують місце...

Опубліковано

Perez - ну написано ж вище,що благодійний внесок вирішує проблему місць в садочку (перевірено на собі) Я приперся малого в садочок влаштовувати майже в кінці літа(як всі "нормальні" люди в останній момент) :jeer: теж подивився на переповнені списки і наслухався лекцій :rolleyes:

Якщо не секрет, якого розміру приблизно благодійна допомога?

Моя знайома хотіла терміново влаштувати дитину в садочок в Луцьку...пропонувала 1000 у.е. ... їй відмовили! Це було 2 роки тому..

---

наперед вдячний.

---

Скажи конкретно, з якої дати ти збираєшся малечу віддавати в садок, скількі малечі років, на якій вулиці прописані.

Буду вести свою в понеділок - поцікавлюся на рахунок місць в 9-тому садочку.

Дитину потрібно влаштувати орієнтовно з 1 травня 2010року.

Дитині 4 роки, в серпні 2010 виповниться 5.

Дитина прописана в іншому місті, це велика проблема?? Можливо її можна вирішити без прописки дитини в Луцьку?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дитину потрібно влаштувати орієнтовно з 1 травня 2010року.

Дитині 4 роки, в серпні 2010 виповниться 5.

Дитина прописана в іншому місті, це велика проблема?? Можливо її можна вирішити без прописки дитини в Луцьку?

Скоріше за все прописка обовязкова, тому-що ні один садочок не візьме на себе відповідальність брати дитину з іншого міста, коли своїх всіх не беруть, а також дитина має бути на обліку в участкового педіатра (а раптом захворіє, хто тобі лікарняний випише?)..

Про добровільні внески можу сказати, що минулого року пару подруг їх вносили в розмірі 250-300 у.е.

Можеш спробувати садочок №10 біля 26 школи, кажуть що там все можна вирішити (сама не пробувала, не знаю)..Удачі.

Опубліковано

Садочок №43. Біля 10-ї школи. 2 тижні тому влаштовував малого. Обійшовся коробкою цукерок і кавою. :) В знак подяки. Правда мала моя (старша) була у тому ж садочку. І Племінник. тому, можливо, через те, що знаю завідувачку, малого і взяли.

А загалом, якщо не намагатися - то питання саме не вирішиться.

Я проживав колись в Росії. Мені було від 3 до 5 років. Ходив там у садок. Нормально. Заводили картку в поліклініці. Потім її сюди "пришпилили".

Опубліковано

Прописка для влаштування не є обов'язковою і ніхто її не перевіряє. Важливо місце проживання. Можуть відмовляти, мотивуючи , що в районі проживання є садочок , туди і віддавайте. Але дитина має бути на обліку в поліклініці за місцем проживання, там і проходити медогляд для влаштування в садочок.

• 3 року потому...
Опубліковано

Шановна громада, який дитячий садок на ДПЗ обрати і чому? Зовсім поруч №22 і 23, інші далеко.

Шото не густо порад. :) То хоч підкажіть чи можна зареєструвати у декілька садків одночасно? А поки до садка доростемо, то, можливо, і самі з вибором визначимося.

Опубліковано
поки до садка доростемо
ОФФ Я правильно розумію: в нас з'явився nickel-ьович, чи nickel-івна, а ти мовчиш??????
Опубліковано
поки до садка доростемо
ОФФ Я правильно розумію: в нас з'явився nickel-ьович, чи nickel-івна, а ти мовчиш??????

Є такий гріх :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...