Perez Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 08:40 #1 Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 08:40 Доброго дня.Ситуація така:Потрібно влаштувати дитину в дитсадок найближчим часом...проблема в виборі садочка(далеко не скрізь є вільні місця!)..Можливо хтось знає дитсадочки де немає черги? Репутація дитячого садочка важлива.Район принципового значення немає.Наперед вдячний за допомогу.
Leser Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 12:24 #2 Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 12:24 Доброго дня.Ситуація така:Потрібно влаштувати дитину в дитсадок найближчим часом...проблема в виборі садочка(далеко не скрізь є вільні місця!)..Можливо хтось знає дитсадочки де немає черги? Репутація дитячого садочка важлива.Район принципового значення немає.Наперед вдячний за допомогу.В 9-тому садочку (33-й кв., біля "Червоного сонця") був?
zimfochka Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 13:57 #3 Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 13:57 ДНЗ № 11 (за кафе Мальвіна в дворі), в садочку є басейн і нормальна методична база. Цей садок ще при Союзі був і зараз залишається одним з найкращих. А взагалі-то, такі питання треба вирішувати з завідуючими садка напряму (скоріше за все "благодійний внесок" у фонд садка допоможе...)
Perez Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 15:38 Автор #4 Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 15:38 Доброго дня.Ситуація така:Потрібно влаштувати дитину в дитсадок найближчим часом...проблема в виборі садочка(далеко не скрізь є вільні місця!)..Можливо хтось знає дитсадочки де немає черги? Репутація дитячого садочка важлива.Район принципового значення немає.Наперед вдячний за допомогу.В 9-тому садочку (33-й кв., біля "Червоного сонця") був?ДНЗ № 11 (за кафе Мальвіна в дворі), в садочку є басейн і нормальна методична база. Цей садок ще при Союзі був і зараз залишається одним з найкращих. А взагалі-то, такі питання треба вирішувати з завідуючими садка напряму (скоріше за все "благодійний внесок" у фонд садка допоможе...)Ні, ще ніде небув...зараз часу дуже мало і нехочу тратити його на походи, які недадуть ніякого результату..Мене скоріше цікавлять садочки, де є вільні місця...або за розумну плату можна влаштувати...Садочків в Луцьку багато, але я чув що черги величезні, інколи по кілька років....Можливо хтось займався вирішенням подібної проблеми? Відпишіться будь-ласка..наперед вдячний.
VovkleV Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 17:54 #5 Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 17:54 Perez - ну написано ж вище,що благодійний внесок вирішує проблему місць в садочку (перевірено на собі) Я приперся малого в садочок влаштовувати майже в кінці літа(як всі "нормальні" люди в останній момент) теж подивився на переповнені списки і наслухався лекцій
Leser Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 18:32 #6 Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 18:32 ---Ні, ще ніде небув...зараз часу дуже мало і нехочу тратити його на походи, які недадуть ніякого результату..Мене скоріше цікавлять садочки, де є вільні місця...або за розумну плату можна влаштувати...Садочків в Луцьку багато, але я чув що черги величезні, інколи по кілька років....Можливо хтось займався вирішенням подібної проблеми? Відпишіться будь-ласка..наперед вдячний.---Скажи конкретно, з якої дати ти збираєшся малечу віддавати в садок, скількі малечі років, на якій вулиці прописані. Буду вести свою в понеділок - поцікавлюся на рахунок місць в 9-тому садочку.
BARAKUDA Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 19:12 #7 Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 19:12 ДНЗ № 11 (за кафе Мальвіна в дворі), в садочку є басейн і нормальна методична база. Цей садок ще при Союзі був і зараз залишається одним з найкращих. А взагалі-то, такі питання треба вирішувати з завідуючими садка напряму (скоріше за все "благодійний внесок" у фонд садка допоможе...)В цей садочок записують дітей відразу після народження або просто черезь когось вирішують місце...
Perez Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 10:56 Автор #8 Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 10:56 Perez - ну написано ж вище,що благодійний внесок вирішує проблему місць в садочку (перевірено на собі) Я приперся малого в садочок влаштовувати майже в кінці літа(як всі "нормальні" люди в останній момент) теж подивився на переповнені списки і наслухався лекцій Якщо не секрет, якого розміру приблизно благодійна допомога? Моя знайома хотіла терміново влаштувати дитину в садочок в Луцьку...пропонувала 1000 у.е. ... їй відмовили! Це було 2 роки тому.. --- Ні, ще ніде небув...зараз часу дуже мало і нехочу тратити його на походи, які недадуть ніякого результату.. Мене скоріше цікавлять садочки, де є вільні місця...або за розумну плату можна влаштувати... Садочків в Луцьку багато, але я чув що черги величезні, інколи по кілька років.... Можливо хтось займався вирішенням подібної проблеми? Відпишіться будь-ласка.. наперед вдячний. --- Скажи конкретно, з якої дати ти збираєшся малечу віддавати в садок, скількі малечі років, на якій вулиці прописані. Буду вести свою в понеділок - поцікавлюся на рахунок місць в 9-тому садочку. Дитину потрібно влаштувати орієнтовно з 1 травня 2010року. Дитині 4 роки, в серпні 2010 виповниться 5. Дитина прописана в іншому місті, це велика проблема?? Можливо її можна вирішити без прописки дитини в Луцьку?
zimfochka Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 10:43 #9 Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 10:43 Дитину потрібно влаштувати орієнтовно з 1 травня 2010року.Дитині 4 роки, в серпні 2010 виповниться 5.Дитина прописана в іншому місті, це велика проблема?? Можливо її можна вирішити без прописки дитини в Луцьку?Скоріше за все прописка обовязкова, тому-що ні один садочок не візьме на себе відповідальність брати дитину з іншого міста, коли своїх всіх не беруть, а також дитина має бути на обліку в участкового педіатра (а раптом захворіє, хто тобі лікарняний випише?)..Про добровільні внески можу сказати, що минулого року пару подруг їх вносили в розмірі 250-300 у.е. Можеш спробувати садочок №10 біля 26 школи, кажуть що там все можна вирішити (сама не пробувала, не знаю)..Удачі.
zaHARE Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 11:34 #10 Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 11:34 Чув що в районі ДПЗ є місця вільні в садочках.
Zheny@ Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 12:09 #11 Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 12:09 Садочок №43. Біля 10-ї школи. 2 тижні тому влаштовував малого. Обійшовся коробкою цукерок і кавою. В знак подяки. Правда мала моя (старша) була у тому ж садочку. І Племінник. тому, можливо, через те, що знаю завідувачку, малого і взяли. А загалом, якщо не намагатися - то питання саме не вирішиться. Я проживав колись в Росії. Мені було від 3 до 5 років. Ходив там у садок. Нормально. Заводили картку в поліклініці. Потім її сюди "пришпилили".
Mala Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 12:18 #12 Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 12:18 Прописка для влаштування не є обов'язковою і ніхто її не перевіряє. Важливо місце проживання. Можуть відмовляти, мотивуючи , що в районі проживання є садочок , туди і віддавайте. Але дитина має бути на обліку в поліклініці за місцем проживання, там і проходити медогляд для влаштування в садочок.
nickel Опубліковано 10 Січня, 2014 в 10:37 #13 Опубліковано 10 Січня, 2014 в 10:37 Шановна громада, який дитячий садок на ДПЗ обрати і чому? Зовсім поруч №22 і 23, інші далеко.
Анита Опубліковано 10 Січня, 2014 в 11:02 #14 Опубліковано 10 Січня, 2014 в 11:02 В кого дітки ходили в дитячий садок №7 (Київська площа),які Ваші враження?
nickel Опубліковано 11 Січня, 2014 в 21:06 #15 Опубліковано 11 Січня, 2014 в 21:06 Шановна громада, який дитячий садок на ДПЗ обрати і чому? Зовсім поруч №22 і 23, інші далеко. Шото не густо порад. То хоч підкажіть чи можна зареєструвати у декілька садків одночасно? А поки до садка доростемо, то, можливо, і самі з вибором визначимося.
Oksana04 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 00:19 #16 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 00:19 поки до садка доростемоОФФ Я правильно розумію: в нас з'явився nickel-ьович, чи nickel-івна, а ти мовчиш??????
nickel Опубліковано 12 Січня, 2014 в 00:21 #17 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 00:21 поки до садка доростемоОФФ Я правильно розумію: в нас з'явився nickel-ьович, чи nickel-івна, а ти мовчиш?????? Є такий гріх
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.