Zeuss Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 16:45 #26 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 16:45 Ех... пооффтоплю трішечки.Знаєте яка у мене думка. За період агітації, виборів, судової тяганини, коаліційного двіжняка ми звикли жити в середовищі інформаційної істерії. Кожен день щось відбувалось, значимість однієї події перекривала попередню. "Сплєтні, раслєдованія, інтрігі...". Сумбур фактів, аналітики і тепе.А тут раз!.. і не стало шаленного інформаційного буму.Ну притарабанив Янукович гамериканцям бандуру...Ну, як пише Правда, коаліція з опозицією міняється кріслами комітетів "ти мені літачок, а я тобі масинку".Табачник вже всім надоїв, цуко держиться за міністерське крісло "іза всєх сіл".Ну змінили умови здачі іспитів.Все не те, все таке приторне, а хочеться інформаційного свята. Ломка ще не почалась, але голод дає про себе знати.І тут опачкі уран, та ще й чимось збагачений, і зброю тіпа як можна з нього зліпити, і кому віддали - Москалям клятим. Ну як не створити купу тем і в "новинах", і в "політиці" і в "знайдено в мережі". Йолкі маталкі, "новасть нєвіданого масштаба".Phoinix, нічого особистого, просто, мій моск сламався на третьому абзаці теми про "види зброї", і я в ключі "сломаного моска" теж вирішив поумнічати.P.S Vanus, не судітє сударь строго.
MrVes Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 05:16 #27 Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 05:16 США предоставят Украине низкообогащенный уранВзамен высокообогащенного урана США предоставят Украине низкообогащенный уран для продолжения научных исследований, сообщил вице-премьер-министр Украины Семиноженко, сообщает «Интерфакс-Украина».«Вместо небезопасного высокообогащенного урана, который, наконец, будет утилизирован, США предоставят Украине низкообогащенный уран для продолжения научных исследований по ряду важнейших направлений», - цитирует комментарий вице-премьера по итогам переговоров на высшем уровне, состоявшихся в Вашингтоне, его пресс-служба в среду.Семиноженко отметил, что соответствующее направление сотрудничества между странами будет развиваться помимо ряда уже существующих совместных программ.Такими программами является участие Харьковского физико-технического института и Аргонской национальной лаборатории США в строительстве в Украине установки для атомных станций нового поколения с высоким уровнем безопасности, а также многолетнее сотрудничество в создании высоких технологий, применяемых в сфере антитеррористической безопасности.«Успех, достигнутый президентом Украины в ходе переговоров с американским коллегой, имеет колоссальное значение для украинской науки и сектора высоких технологий», - добавил Семиноженко.
Phoinix Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 06:34 Автор #28 Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 06:34 Якщо хтось сьогодні зранку в 7.45 дивився новини на ІСТV то знають що експерти оцінили наші 90Кг урану в діапазоні 800млн - 1 млрд $всетаки було б не погано отримати щось значиме за таку відмову, а не якісь галімі кредити по яким прийдеться ще й відсотки платити.
BARAKUDA Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 12:41 #29 Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 12:41 Якщо хтось сьогодні зранку в 7.45 дивився новини на ІСТV то знають що експерти оцінили наші 90Кг урану в діапазоні 800млн - 1 млрд $всетаки було б не погано отримати щось значиме за таку відмову, а не якісь галімі кредити по яким прийдеться ще й відсотки платити.За такі кошти і один блок АЕС можна збудувати...
romaxa11 Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 17:55 #30 Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 17:55 Якщо хтось сьогодні зранку в 7.45 дивився новини на ІСТV то знають що експерти оцінили наші 90Кг урану в діапазоні 800млн - 1 млрд $всетаки було б не погано отримати щось значиме за таку відмову, а не якісь галімі кредити по яким прийдеться ще й відсотки платити.А хто сказав що хтось щось за нього не отримає, може якась сотня лімончиків десь на якомусь рахунку в офшорі і осяде. З чого б то забирати дорогущий матеріал для досліджень в спеціалізованих НДІ. В нас же при владі проффесор, він точно не дурак (бо нема такого ступеня як дурак економічних наук, а проффесор є і тому Ойкунєвич - проффесор ... наук). Але зараз не про це, з ураном питання вирішене, НДІ можуть йти на покой і в повному складі свалювати в Індію, Китай, Пакістан - ми мирна країна, бл...!!!Потрібно планувати що ми зможемо віддати нахаляву на наступний рік і тут можна складати список:400 000 указок100 000 трьохсекційних дошок для крейди1000 000 ламп розжарення (назва страшна і викликає страшні асоціації)500 000 колбочок з хімреагентамичучела і скелети білочок і жабокможна ще 500 000 букварів загнати, а хуліі відправити два танкера один йобамі а другий мєдвєду
romaxa11 Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 18:12 #31 Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 18:12 ще забув 500 000 підручників по ядерній фізиці - такої науки нема і бути неможе це вигатки капіталістів ну а всі решта переробити щоб і духу небуло
Anubius Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 18:39 #32 Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 18:39 Якщо хтось сьогодні зранку в 7.45 дивився новини на ІСТV то знають що експерти оцінили наші 90Кг урану в діапазоні 800млн - 1 млрд $ всетаки було б не погано отримати щось значиме за таку відмову, а не якісь галімі кредити по яким прийдеться ще й відсотки платити. А хто сказав що хтось щось за нього не отримає, може якась сотня лімончиків десь на якомусь рахунку в офшорі і осяде. З чого б то забирати дорогущий матеріал для досліджень в спеціалізованих НДІ. В нас же при владі проффесор, він точно не дурак (бо нема такого ступеня як дурак економічних наук, а проффесор є і тому Ойкунєвич - проффесор ... наук). Але зараз не про це, з ураном питання вирішене, НДІ можуть йти на покой і в повному складі свалювати в Індію, Китай, Пакістан - ми мирна країна, бл...!!! Потрібно планувати що ми зможемо віддати нахаляву на наступний рік і тут можна складати список: 400 000 указок 100 000 трьохсекційних дошок для крейди 1000 000 ламп розжарення (назва страшна і викликає страшні асоціації) 500 000 колбочок з хімреагентами чучела і скелети білочок і жабок можна ще 500 000 букварів загнати, а хулі і відправити два танкера один йобамі а другий мєдвєду Як то кажуть - "політична дружба, безкоштовною не буває"
romaxa11 Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 19:28 #33 Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 19:28 Багато що залежить від самого народу, маємо таку владу яку заслуговуємо, і немає чого нарікати!Якщо таку фігню впарював би зараз якийсь високий чинуша я б ще зрозумів, але коли такими фразами розкидуються жертви лохотрону під назвою вибори - це діагноз. Заспокойтесь ви такої влади не заслуговуєте, бо ви її впринципі не вибираєте, ви просто наївно ведетесь на розвід уродів думаючи що маєте право голосу (доречі як і я колись), а фіг вам (єдине право намалювати пу...ку на бюлетні і це поки-що максимум). Те що ви повелись на найгарнішу для вас брехню, щиро вважаючи що робите правильно, не повинно виносити вам вирок відповідальності за брехунів. Ми такої влади не заслуговуємо і крапка з комою, проблема в тому що ця система влади знищує все найкраще в людях які туди йдуть, бо наша влада це не бочка меду з ложкою дьогтю, а це бочка дьогтю... Для змін її потрібно як мінімум розвалити і ще зовсім не факт, що з того щось вийде.Доречі, ви не звернули увагу на дивну річ, що в нас як для нормально розвинутої африканської країни замало негрів? Я от дотепер не розумію чому?"Цивілізовани світ" (бо який він там насправді цивілізований) спокійно веде стосунки з африканськими диктаторами, канібалами, звичайно якщо їм це вигідно, от і з нами так, їх вже не цікавить наша демократія, легітимність влади, дотримання законів. Просто прийшов наступний клан політеліти і з ним треба "рішати" справи, тим більше що продаються недорого. Африка мамбата!
romaxa11 Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 19:32 #34 Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 19:32 Так вот открою тебе глаза: в нашем случае это не оружие, а скорее пояс шахида. И бояться нас могут уже потому, что мы с таким же успехом можем устроить еще один (или несколько) Чернобыль. я так боюся що ти роздавиш невинну мурашку коли будеш мчатся на свому байку, віддай будь-ласка його мені, я мало катаюсь, шансів меньше що така трагедія зможе статись
Anubius Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 20:10 #35 Опубліковано 18 Квітня, 2010 в 20:10 Багато що залежить від самого народу, маємо таку владу яку заслуговуємо, і немає чого нарікати! Якщо таку фігню впарював би зараз якийсь високий чинуша я б ще зрозумів, але коли такими фразами розкидуються жертви лохотрону під назвою вибори - це діагноз. Заспокойтесь ви такої влади не заслуговуєте, бо ви її впринципі не вибираєте, ви просто наївно ведетесь на розвід уродів думаючи що маєте право голосу (доречі як і я колись), а фіг вам (єдине право намалювати пу...ку на бюлетні і це поки-що максимум). Те що ви повелись на найгарнішу для вас брехню, щиро вважаючи що робите правильно, не повинно виносити вам вирок відповідальності за брехунів. Ми такої влади не заслуговуємо і крапка з комою, проблема в тому що ця система влади знищує все найкраще в людях які туди йдуть, бо наша влада це не бочка меду з ложкою дьогтю, а це бочка дьогтю... Для змін її потрібно як мінімум розвалити і ще зовсім не факт, що з того щось вийде. Доречі, ви не звернули увагу на дивну річ, що в нас як для нормально розвинутої африканської країни замало негрів? Я от дотепер не розумію чому? "Цивілізовани світ" (бо який він там насправді цивілізований) спокійно веде стосунки з африканськими диктаторами, канібалами, звичайно якщо їм це вигідно, от і з нами так, їх вже не цікавить наша демократія, легітимність влади, дотримання законів. Просто прийшов наступний клан політеліти і з ним треба "рішати" справи, тим більше що продаються недорого. Африка мамбата! Тоді з твоїх слів випливає одне - потрібна революція(а не оранжева дискотека на майдані), зі всіма її повноцінними додатками: втратами людських життів, гарантований хаос і беззаконня(принаймі на півроку як мінімум), економічний колапс і ще маса інших похідних проблем, які затронуть кожного з нас. Отже, щоб побудувати щось нове, потрібно розрушити старе, а те старе, як ні як, платить зарплату, пенсію та інші "виплати" і туго стане, і всі завиють вовком, і проклянуть революціонерів, як Вітька першого & C ! А з іншої сторони, немає гарантії, що прийдуть чесні, порядні люди, так як показує історія, часто приходять злодії (наприклад, Киргизія). А найголовніше - велика відповідальність за країну впаде на плечі самих людей(це дуже тонка психологічна теорія, ще не доведена), а наші люди, чесно кажучи не дуже то люблять відповідальність! Виходячи зі всього вище написаного, в мене до тебе питання: чи готовий особисто ти на такі кроки і на колапс в країні?! Чи готовий ти своїм дітям подарувати таке майбутнє??? Гарно поговрити, написати на борді(чи ще десь)на цю тему завжди буде кому, майстрів хватає, а як до діла, то вийде звична картина в нашій державі - двоє роблять п"ятеро курять? З. І. Квінтенсенція всього того, що відбувається в країні. Зустрічаються два знайомих: Прший - "Як дела " Другий - "Аби не хуже "
romaxa11 Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 11:51 #36 Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 11:51 Я колись писав, що передумов для революції замало - ми розвинена африканська країна, це знаю я і знає влада і тому кладе на народ масненький болтик у вигляді владного беззаконня. Але ситуація може різко змінитись. Крім того, якщо кожен вникне в владну систему і на всіх наступних виборах намалює в б'юлетні гарну пуц...ну (паралельно замалювавши квадратики через один, щоб бюлетень за Ойкунєвича не пішов) і якщо таких буде більшість з тих хто відвідає виборчі дільниці, це буде передумовою для перетворення країни в щось набагато світліше і краще.
Luychi Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 19:58 #37 Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 19:58 Вічний революціонер - він живий він ще не вмер.
georg Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 20:20 #38 Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 20:20 ми розвинена африканська країна не обижай Африку: она чемпионат мира по футболу проводит и, в отличие от Украины, никто не сомневается, что проведет...
romaxa11 Опубліковано 20 Квітня, 2010 в 07:39 #39 Опубліковано 20 Квітня, 2010 в 07:39 аналогічно і з Олімпіадою
rohde Опубліковано 22 Квітня, 2010 в 15:27 #40 Опубліковано 22 Квітня, 2010 в 15:27 Президент Білорусії Олександр Лукашенко оголосив, що, незважаючи на вимоги Москви і Вашингтона, він не розлучиться з високозбагаченим ураном. «Мені вже котрий рік підряд говорять: вивозьте цей уран. Хочете - до Америки, ми вам заплатимо, хочете - в Росію. Я кажу: "По-перше, чому ви нам диктуєте, якщо це наш товар, ми його утримуємо під контролем МАГАТЕ. Ми не збираємося робити "брудні" бомби або комусь продавати. Ми використовуємо цей уран в дослідницьких цілях ", - сказав президент Білорусі."Мене зараз приперли до стінки, ніж до горла - віддай. Я кажу, що вже віддали свого часу ядерну зброю, а що ми від цього маємо? "- зазначив Лукашенко.При цьому, він запевнив, що не дасть іншим країнам диктувати Білорусі свої вимоги."Нахиляти Білорусь нікому не дозволено. Ми будемо розмовляти тільки солідно, по-партнерськи, як би на нас ні давила Америка і з іншого боку Росія. А тут тиск йде з двох сторін, і ми це відчуваємо ", - резюмував Лукашенко.Повністю статтяОт вам і Бацька.
Phoinix Опубліковано 22 Квітня, 2010 в 17:09 Автор #41 Опубліковано 22 Квітня, 2010 в 17:09 Президент Білорусії Олександр Лукашенко оголосив, що, незважаючи на вимоги Москви і Вашингтона, він не розлучиться з високозбагаченим ураном. «Мені вже котрий рік підряд говорять: вивозьте цей уран. Хочете - до Америки, ми вам заплатимо, хочете - в Росію. Я кажу: "По-перше, чому ви нам диктуєте, якщо це наш товар, ми його утримуємо під контролем МАГАТЕ. Ми не збираємося робити "брудні" бомби або комусь продавати. Ми використовуємо цей уран в дослідницьких цілях ", - сказав президент Білорусі."Мене зараз приперли до стінки, ніж до горла - віддай. Я кажу, що вже віддали свого часу ядерну зброю, а що ми від цього маємо? "- зазначив Лукашенко.При цьому, він запевнив, що не дасть іншим країнам диктувати Білорусі свої вимоги."Нахиляти Білорусь нікому не дозволено. Ми будемо розмовляти тільки солідно, по-партнерськи, як би на нас ні давила Америка і з іншого боку Росія. А тут тиск йде з двох сторін, і ми це відчуваємо ", - резюмував Лукашенко.Повністю статтяОт вам і Бацька.Бацька молодець, він за Білорусь стоїть горою, не те що наш ...у нас? уран? а про нього ющенко не знав?а я думав він все що тільки міг повіддавав куму в грузіюа краще б віддав, так би хоть Міша зробив би з нього щось толкове
romaxa11 Опубліковано 22 Квітня, 2010 в 17:20 #42 Опубліковано 22 Квітня, 2010 в 17:20 Найголовніше в нас в 21 столітті це вугільна галузь, це святе, якщо б це бабло просто роздавали шахтарям, це був би нормальний середній клас
Tolik_lt Опубліковано 22 Квітня, 2010 в 17:21 #43 Опубліковано 22 Квітня, 2010 в 17:21 ' date='22 апреля 2010 - 18:31' timestamp='1271953898' post='483713']у нас? уран? а про нього ющенко не знав?а я думав він все що тільки міг повіддавав куму в грузіюкому шо, а Андрюші Ющенко...
romaxa11 Опубліковано 22 Квітня, 2010 в 17:27 #44 Опубліковано 22 Квітня, 2010 в 17:27 Проти Саакашвілі задіяний весь кагебешний медіапростір, економічні санкції, війна, анексія 1/3 території, а чоловяга не зламався і реально змінює свою країну, подолавши корупцію, розвиваючи на голому місці економіку. Це тобі не подобається енді?
romaxa11 Опубліковано 22 Квітня, 2010 в 18:20 #45 Опубліковано 22 Квітня, 2010 в 18:20 Побачимо за два-три роки що з нею буде. Ось тоді полахаєш.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.