Перейти до змісту

Примите в семью :)

Evil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Десь я вже бачив ці бедра... Згадати не можу. Здається на роботі в локальній мережі при черговій позачерговій ревізії стану компів в мережі. А може СЕрьожаааа.... в мене і працює...

• Відповідей 154
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
Я тоже видел :Р

Маленьке уточнення, що саме видел бьодра чи Серьожу? :D

якщо перше тагда чому б не поділитись з ближніми? :)

2 Евіл: пропоную тобі поступити так як Бритні Спірс, яка заявила що сама викладе безкоштовно інтимне відео щоб насолити колишньому бойфренду, який зібрався наварити на ньому кругленьку суму мільйонів уо. І в такому випадку вся слава достанеться тільки тобі і не кому іншому. Я думаю від такої блискучої креативної ідеї ти не зможеш відмовитись.

Опубліковано

Эээээ....ребята, нечего членить отдельно мои бьодра и груди от меня - отдаюсь тока целиком :D:) и комплексно!

• Адміністратори
Опубліковано

І яка вас дівчина на форумі витримає? :D

Я голодні, от вісі дівчата з форума і втікають :)

Опубліковано
2 Евіл: пропоную тобі поступити так як Бритні Спірс, яка заявила що сама викладе безкоштовно інтимне відео щоб насолити колишньому бойфренду, який зібрався наварити на ньому кругленьку суму мільйонів уо. І в такому випадку вся слава достанеться тільки тобі і не кому іншому. Я думаю від такої блискучої креативної ідеї ти не зможеш відмовитись.

Якщо хтось читав пости Світланівського форуму, то можуть підтвердити, що безкоштовного інтиму Евіл не пропонує, треба пройти 9 пунктів списку і сім кіл пекла :D

Опубліковано
І яка вас дівчина на форумі витримає? :)

Я голодні, от вісі дівчата з форума і втікають :)

ти голодний КМД? :D

Опубліковано

ДАВАЙТЕ ФОТКИ БЬОДЕР!!!! (і всього остального)

Вже другий день все місто перебуває в несамовитому напруженні, тільки що проїхався містом, біля міської ради вже зібралась юрба людей з транспарантами, і на прапорах гасло: "Evil - не жми для народа БЬОДРА!!!", на транспарантах "Пол-царства за фото бюсту"

В деяких кругах поширюються чутки що якщо фотки не викладуть після обіду - маршрутчики об’являть забастовку і зупинять рух транспорту, юрби людей вийдуть на залізничні коліі і зупинять поїзди! По радіо щойно об’явили що кілька депутатів міської ради погрожують розпочати безстрокову голодовку.

Загс почав реєструвати повальну кількість оголошень про розлучення, під впливом БЬОДЕР розладились інтимні стосунки в величезній кількості сімей....

Evil! Ще поки не пізно зупинити це безумство! В твоїх руках благополуччя європейського містечка!

безкоштовного інтиму Евіл е пропонує

Для таких випадків люди винайшли благотворітєльну діяльність :D

Опубліковано

Хех, я не "СЕрьожаааа....". А може на фото "СЕрьожаааа...."????

post-283-1164365042.jpg

З.І. Кому подобається Євіл на фото, жмемо на зелений "+" зліва від поста! :D

Опубліковано
З.І. Кому подобається Євіл на фото, жмемо на зелений "+" зліва від поста! :D

Легкий спосіб заробити багато репи :)

Опубліковано

увага!!!!!

форумчани.....

всі ви знаєте шо паралельно ми обговорюєм тему

http://board.lutsk.ua/forums/index.php?sho...=50entry49064

ЕВІЛ оголошує конкурс на заміщення посади кавалера на той вечір....

заявки приймаються в приват Евіл....

Вимоги:

высокий галубаглазый бландин с ачаравательной улыбкай и ростам 180 см - не пропонувати!!!

Опубліковано

Да, бачу треба провести товаріщєскоє голосованіє при поході на вечір пива, хто піде моїм кавалером, бо я як світстка львіца одна ходить не звикла...тим паче ще хтось бьодра украде.... :D

Опубліковано

Кавалєров буде багатєнно. :D

І так оголошується конкурс. Світсткой львіце нада ЛЄВ. Всі свої анкети присилаєм в ПМ Evil. Може ше і я пройду в фінал :)

Опубліковано
Хех, я не "СЕрьожаааа....". А може на фото "СЕрьожаааа...."????

post-283-1164365042.jpg

З.І. Кому подобається Євіл на фото, жмемо на зелений "+" зліва від поста! :)

Мені подобається :D . Ти б краще спитав кому вона не подобається :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...