Перейти до змісту

Питання до користувачів 3g

Рекомендовані повідомлення

Хочу підключити Utel-необмежений, але не знаю купляти модем чи ні.(маю телефон з HSDPA) Мене цікавить де буде більша швидкість інтернету, через модем чи через телефон?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впринципі ще залежить від модему, типу від моделі модему! Але по суті через 3Г модем швидкість всетаки краща чим через телефон!

Зараз з понеділка також перейду на безлім Ютел, тоді буду щось конкретніше говорити, як покористуюсь =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене цікавить думка людини, яка реально бачила різницю модема і телефона :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На модеме быстрее, но не обольщайтесь. Утел уже погиб. Вместо 1,5 МБит - 0,3МБит, так что и телефон подойдет. И даже МТС ЖПРС не хуже.

Я буду переходить на пиплнет или СДМА-Украина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюся Утел більше півроку. Модем з підтримкою HSDPA. Швидкість 3,6 Мбит/c. Нарікань на швидкість не було (в межах Луцька).

За межами міста кілька разів доводилося використовувати роумінг (Білайн), тоді швидкість складала біля 260 кбит...

Знайомі з іншого міста користуються, швидкість раз чи два падала, але десь до рівня 2 Мбит/c.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для примера: пользовался телефонами в роли модема (Nokia 6120c и Nokia N78), телефоны давали скорость на Утел не больше 1.2Мбит/сек, потом прикупил модем ZTE-MF100, разогнал практически до 3Мбит/сек. Разница на лицо. Но как написал выше Di, Утел пропал :(, тоесть надо выбирать модем, и для другого оператора. Телефон не подойдет, разве что для скорости до 0.3Мбит/сек на Утел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирішив заміряти швидкість Utel через модем zte mf 622 щойно, був в шоці :(

763131003.png

... це не роумінг!!!

... це 3G!!!

Рівняючи з тим, що було літом коли купував модем від КС (тоді саме почали продавати модеми за 199 грн), а було і більше 3,6 мб/с.

Посадили мережу!!!

Для повної :0118: мережі не вистачало тільки безлімітів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підключився до необмеженого 256. здогадувався що напливу клієнтів не витримають вишки :)

а 256 то воно поки що витягує. поки що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дзвоніть всі дружно оператору і висловлюйте своє ФЕ!!! В кого є на руках договір, процитуйте будь-ласка, що там вказано про швидкість та зобов"язання оператора по забезпеченню якості послуги? Телеком повинен виправити цю фігню з швидкістю, інакше ніхто такий "безлімітний" купувати не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в договорі сказано "на швидкості до ..."

про мінімальну швидкість як завжди скромно промовчали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В том то и дело, что "до 3,6 МБит/с.".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так "до", а не "від".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представники Утела говорять щоб мати швидкість 3.6 мбіт/с треба брати модем який підтримує до 7,2 мбіт/с :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то як швидкість на безлімі? хто підключився, - враження?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представники Утела говорять щоб мати швидкість 3.6 мбіт/с треба брати модем який підтримує до 7,2 мбіт/с :angry2:

Ну у меня такой мопед, вчера был выходной, поэтому иногда с 0,3МБит до 0,9 поднималось - праздник!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у всіх така швидкість г? бо мої 256 тримає цілком нормально. цікаво чи є резон перейти на більший тариф..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у всіх така швидкість г? бо мої 256 тримає цілком нормально. цікаво чи є резон перейти на більший тариф..

В мене з телефона в середньому 1 мбіт/с

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже два дня на цьму тарифі, що безлім (за 120 грн) .. вчора вночі стабільно було 1.5-2 мегабіта ... зара сиджу, 0.2 - 0.5 мегабіта тримає. модем MF100 на Київському майдані. Буду тестити далі. На вихідних буду далеко від Луцька, провірю роумінг, відпишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вобщим, зі мною все ясно. На київському майдані, з юсб-модема швидкісь вдень до мегабіта, вночі - півтора-два. Швидше мабудь не буде, принаймі найближчим часом.

Вот скрін, як качається архів з серверу, що в німечинні. пів-четвертої ночі.

Швидше не буде, скоріш за все. Хотя я і так довольний ))) Анлім, при такій шв., безпровідний, за 120грн - нормально. + іннет є кругом де є покриття КС, правда там буде EDGE, но всерівно - класно, весь час онлайн. І пінг мені подобається і не рве коннект, в шеллі сидіти - сказка. В інтертелекомі були лаги, особливо останній місяць, на рахунок того. Імхо, укртелеком - рулить. Тепер діло за малим, ждем поки покращать якість і розширять покриття :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Походу трохи кака виходить з тими безлімами. В знайомого на ковельській вже 3 дні як почались страшні глюки з нетом. Походу народ масово перескочив на безліми, а базові станції не справляються... ТАк шо я би поки не спішив )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мої 256 вчора ввечері вже почали почуть страждати.

народ ламанувся - обладнання не розраховане на такий наплив

будем ловити глюки по вечорах поки бс не добавлять

я б теж не спішив би. але в моєму селі мені нічого проводного поки що не світить

так що за 60 гривень поганенький безліміт ліпше ніж інтертелекомівські півтора гіга за 70

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мої 256 вчора ввечері вже почали почуть страждати.

народ ламанувся - обладнання не розраховане на такий наплив

будем ловити глюки по вечорах поки бс не добавлять

я б теж не спішив би. але в моєму селі мені нічого проводного поки що не світить

так що за 60 гривень поганенький безліміт ліпше ніж інтертелекомівські півтора гіга за 70

во-во. Я теж на інтертелекомі бум, платив 100грн за 2 гіга. Останніх два місяці - просто ж*па була, тут якраз ого нагодилось. Тепер плачу 120грн. Маю безлім, + маю 5 гіг кругом, де є київстар, + швидкість. Хай там що, але мені її для роботи і серфінгу - з головою. А фільми я не качаю, як і іншого барахла. Можна жити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

я не спорю, думка ваша правильна. я на утелі платив 70 грн і мав 1,5 гіга в місяць, а тепер безлім, хоча і швидкість в 2 рази менша.

але сам факт на№0бу клієнтів УТК і особисто мене дратує дуже сильно.

можна було б зробити все цивілізовано, за умовами договору повідомити усіх клієнтів шо "так і так, така херня пів місяця чи місяць інет буде галімий, бо ми лоханулись і непрорахували свої вчинки, але ми уже виправляємся" все було б чесно. і швидкість не різати як заманеться а безлімітникам зробити 380к наприклад а ті що по 60 платять — 128к. тоді б і мережа трималась не запиналася. тоді б і дискримінації не було і нонсенсу, що деякі мають більше ніж мали б мати.

на що вони сподівались???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

підключився до необмеженого 256. здогадувався що напливу клієнтів не витримають вишки :)

а 256 то воно поки що витягує. поки що.

поставив утел безлымітний два тому.швидкості НЕМА!!!! на торренті закачака не сягає більше

12 кбс,на спідтесті взагалі неможливо перевірити швидкість,постійні обриви.Живу на винниченка кажуть близько вишка але всерівно шняга,хоч й говорять сапорти що буде все гуд на початку червня але мало віриться,договір на 3 місяці....попав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...