Перейти до змісту

Microsoft Windows Vista Final

kmd

Рекомендовані повідомлення

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 162
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
вчера был опубликован почти легальный метод установки висты без активации базирующийся на модификации BIOS. оказывается многие бренды (HP, Dell, Lenovo, Acer) выпускаются с предустановленной вистой и не требуют активации. достаточно прописать в BIOS необходимый идентификатор чтобы виста подумала о вашем ящике только хорошее :blink:

Подробности здесь

Необходимые файлы здесь

В мене таке питання

А якщо я захочу назад поставити потім ХР мені прийдеться цей модифікатор БІОСа удаляти? чи він ХРюшці мішати не буде?

• 5 місяців потому...
Опубліковано

В мене відразу декілька запитань.... Коли я ставлю Вісту, то ХР іде в папку windows old, а можна поставити так, шоб перед запуском ОС мона було б вибирати Вісту або ХР????? :smile-zachot: До того ж я написав заяву в фотаком на інет і сказав шо в мене ХР... а якщо вони прийдуть, а в мене Віста....проблеми виникнуть??? Та й взагалі коли в мене буде інет від фотакома я зможу вільно переустановлювати вінду, не виникне ніяких проблем з авторизатором і т.п.??????? ;)

Опубліковано
Коли я ставлю Вісту, то ХР іде в папку windows old, а можна поставити так, шоб перед запуском ОС мона було б вибирати Вісту або ХР?
можна. Для йього різні ОС повинні стояти на різних розділах вінта.

А ще краще -- різні ОС на різних вінтах і через BIOS вибирати з якого грузитись :smile-zachot:

Опубліковано
Та й взагалі коли в мене буде інет від фотакома я зможу вільно переустановлювати вінду, не виникне ніяких проблем з авторизатором і т.п.??????? ;)

Звичайно зможеш. Я так зрозумів у тебе будуть Домашні мережі від фотакома.

Авторизатор не прописує твою ОС, на фотакомі тільки прописується МАС код твоєї мережевої плати

А по перших питаннях відповів Plum. Рекомендую ставити її на інший вінт, попередньо відключивши перший, тому, що потім удалити вісту проблематично, вона по іншому прописує файл boot.ini і хоч ти і удалиш її з компа всерівно при запуску буде появлятися стрічка з загрузкою вісти.

З.І. Заміна файла boot.inі мені недопомогла :smile-zachot:

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Може хтось знає,що зробити,щоб друкувало украінською мовою в таких програмах як Skype,ICQ,QIP ? Просто ставить знаки питання замість букв. Операційна система Windows Vista Home Premium. При роботі з офісом все нормально,а там не.

Опубліковано
Може хтось знає,що зробити,щоб друкувало украінською мовою в таких програмах як Skype,ICQ,QIP ? Просто ставить знаки питання замість букв. Операційна система Windows Vista Home Premium. При роботі з офісом все нормально,а там не.

Просьба модераторам перенести в топік ,щоб всі косяки під Вісту були в одному місці,простіше шукати :) відповіді.

Опубліковано

потрібно встановити підтримку українського неюнікоду...

короч файлик приєднано... :)

UkrNonUnic__de_for_Vista.rar

Опубліковано

Народ, хто знає де можна без проблем закачати україномовну Windows Vista Ultimate x86 ;)

Лучше не экспериментируй со шрифтами...

mix_forever

Опубліковано

потрібно встановити підтримку українського неюнікоду...

короч файлик приєднано... ;)

UkrNonUnic__de_for_Vista.rar

Я догадувався,що тут поможуть порадою,та не думав,що так оперативно! Дякую+!!! Помогло.

• 1 рік потому...
Опубліковано

допоможіть підібрати активатор чи таймстопер для вісти сп1, купу перепробував і всі після встановлення і перезагрузки шось роблять з віста лоадером - вінда не грузиться, мамка асус P5Q3, проц intel core quad Q9400, можна в аську 382852944

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...