Перейти до змісту

Utel 3G- Необмежений --Урааа !

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вєрю, вєрю, чєво ж нє вєріть...

пропускная способность в сетях ADSL — до 29 Мбит/с (ADSL2+)

исходящий канал — до 1.4 Мбит/с

але ми говорили про бездротовий інет взагалі-то.

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

А я вообще-то о том, что speedtest.net - не показатель , ибо у меня 5МБит на самом деле :)

Сижу на Утеле давно, скорость 1-1,5Мбит, без разрывов.

А не верю я потому, что даже теоретически EV-DO Rev.A(2,5G-3G) медленнее HSDPA(3,5G-4G) .

Опубліковано

заради тесту підключив послугу "мобільний безліміт" на "U'try". Хотів перевірити чи швидкість не врізають. 

закачка йде на швидкості 80-90 кілобайт пер секонд. розривів не намічалося. сидів з телефона - можливо модем трішки швидше працюватиме. вчора висидів десь гіг трафіку.

Опубліковано

на модеме будет выше, проверено.

Залежить від телефона, точніше від його проца. Не кожен проц нормально справляється з обробкою такої кількості трафіка.

Опубліковано

Питання по залізу: якщо є лише модем з пакетом, наприклад, "Ого! мобільний необмежений", то чи можна визначити знаходжусь я в мережі укртелекому чи в національному роумінгу? Чи варто керуватись лише картою покриття?..

Опубліковано

Питання по залізу: якщо є лише модем з пакетом, наприклад, "Ого! мобільний необмежений", то чи можна визначити знаходжусь я в мережі укртелекому чи в національному роумінгу? Чи варто керуватись лише картою покриття?..

Так в клієнті можна примусово вибрати реєструватись тільки в 3G мережах, і тоді всі вишки КС будуть блокуватись.

Якщо я не правий, то поправте.

Опубліковано

На деяких модемах (наприклад Huawei E1550) є світловий індикатор, який світиться (а якщо не з'єднано, то блимає) зеленим в мережі 2G і блакитним в мережі 3G.

Опубліковано

В мене модем Huawei EC228 . Він підходить на їхні стандарти? Бо я користуюсь PiplNet і хочу перейти на ОГОБезлімітний.

Данный модем работает в стандарте связи CDMA EVDO Rev.0/Rev.A. А ОГО працює в стандарті UMTS.

Опубліковано

Гівняно він працює. А все того шо купа клієнтів спригнула з інших операторів, а базові станції розширяти поки не спішать. Так шо лагів і глюків більше ніж щастя від анліма. Надіюсь скоро то виправлять, бо ходити в нет через КС троха гіморно.

Опубліковано

користують утел інетом бездотовим з листопада, такої тормознутої швидкості як на протязі останньогьо тижня я ще не бачив

це жах

Опубліковано

Нещодавно перейшла на тариф "Ого! Мобільний Необмежений". Швидкість вбиває.Повільніше не буває. До того користувалась тарифом U'net 70. Було нормально. Хто ще не підключився, раджу почекати і добре подумати. Якщо хтось почує про можливі покращення в роботі - пишіть.

Опубліковано

Другий день-швидкість нету----НИЖЧЕ ПЛІНТУСА(нехай пробачать будівельники). Подав заявку в КОЛЛ-ЦЕНТР. Майже милий жіночий голос пообіцяв після свят розібратись з проблемою.Чує моє серце -проблеми у них. Гроші взяли-а послугу можна як-небудь.Прикро. :ohmy:

Опубліковано

Другий день-швидкість нету----НИЖЧЕ ПЛІНТУСА(нехай пробачать будівельники). Подав заявку в КОЛЛ-ЦЕНТР. Майже милий жіночий голос пообіцяв після свят розібратись з проблемою.Чує моє серце -проблеми у них. Гроші взяли-а послугу можна як-небудь.Прикро. :ohmy:

Все просто, мала кількість базових станцій, а отже і мала пропускна здатність.... в пріоритеті на БС завжди голосові сервіси, а передача данних другорядна.

І як завжди, спочатку запускають тарифний план, а вже потім думають про наслідки... все на авось

Опубліковано

Хотів собі підключати Ого мобільний, але як побачив що тут пишуть нарахунок швидкості то щось мені перехотілось.... Буду і далі сидіти на People.net там мінімальна швидкість яка в мене була 1,4 мб і буду ждати їхньої безліміткі хочаб за 200 грн :)

Опубліковано

вирішив і я перейти собі. так як раніше виходив в нет по телефону СЕ к800і, то він не міг витягувати повну швидкість, тільки порядку 400кбіт\с при давнлоаді до 50 кбайт\сек (це обмежено начинкою телефона). думав перейду на анлім і модем... півень тоже думав...

почалося з того шо акційних модемів в україні не було на початок акції. нє ну не ппц?! ладно, фіг з ним зачекав пару днів, придбав... всунув в комп а він.. не працює. давай у неті читати що до чого. виявляється хайвей Е1550 — акційний модем — це саме дешеве шо не є гівно, яке не паше не тільки в мене, а і в багатьох інших. тільки добряче зайнявшись секасом з трьома різними компами я зумів його запустити і налаштувати. і було б все добре якби...

швидкість в утела останній тиждень ну взагалі параша. ну я розумію бувають перегрузи у день, у вечері в час пік, але такого ще не було. мережа утела просто не витримала кількості нових абонентів які хлинули на звабливі тарифи. народ хотів отримати зразу і все, а нічорта не маємо тепер.

у день швидкість більше 40-100кбіт\сек не піднімається, модем постійно зависає і вибиває. вночі коли канал вільний повністю, очікуваного (мого законного) безліміту так і не виявилось!!! видно явне обмеження швидкості в 256к що підтверджують численні тести з сайтів, а також статистика в програмі у'менеджер до модема... звінки в службу підтримки толку не дають, більше того зара туди нереально дозвонитись і тебе грубо і делікатно посилають н*х. штибу ми знаєм шо у нас проблєми і наші ламастєри уже шото дєлають. іщо вапроси?

практично щось доказати чи добитись не реально.

тому всі хто надіється на безліміт утелу і бажає зара підключитись, подумайте три рази, бо як купите модем то вже рік прийдеться платити 120 грн в міс і отримувати нет в більш ніж 8 разів повільніший і по суті в 2 рази дорожчий.

Опубліковано

вирішив і я перейти собі. так як раніше виходив в нет по телефону СЕ к800і, то він не міг витягувати повну швидкість, тільки порядку 400кбіт\с при давнлоаді до 50 кбайт\сек (це обмежено начинкою телефона). думав перейду на анлім і модем... півень тоже думав...

почалося з того шо акційних модемів в україні не було на початок акції. нє ну не ппц?! ладно, фіг з ним зачекав пару днів, придбав... всунув в комп а він.. не працює. давай у неті читати що до чого. виявляється хайвей Е1550 — акційний модем — це саме дешеве шо не є гівно, яке не паше не тільки в мене, а і в багатьох інших. тільки добряче зайнявшись секасом з трьома різними компами я зумів його запустити і налаштувати. і було б все добре якби...

швидкість в утела останній тиждень ну взагалі параша. ну я розумію бувають перегрузи у день, у вечері в час пік, але такого ще не було. мережа утела просто не витримала кількості нових абонентів які хлинули на звабливі тарифи. народ хотів отримати зразу і все, а нічорта не маємо тепер.

у день швидкість більше 40-100кбіт\сек не піднімається, модем постійно зависає і вибиває. вночі коли канал вільний повністю, очікуваного (мого законного) безліміту так і не виявилось!!! видно явне обмеження швидкості в 256к що підтверджують численні тести з сайтів, а також статистика в програмі у'менеджер до модема... звінки в службу підтримки толку не дають, більше того зара туди нереально дозвонитись і тебе грубо і делікатно посилають н*х. штибу ми знаєм шо у нас проблєми і наші ламастєри уже шото дєлають. іщо вапроси?

практично щось доказати чи добитись не реально.

тому всі хто надіється на безліміт утелу і бажає зара підключитись, подумайте три рази, бо як купите модем то вже рік прийдеться платити 120 грн в міс і отримувати нет в більш ніж 8 разів повільніший і по суті в 2 рази дорожчий.

Якщо все буде без змін в кращу сторону, можна перейти ОГО Мобільний 60. (якщо не помиляюсь!)

Опубліковано

У мене не тяне 3G, лише 2G і то від КС. масимальна зареєстрована швидкість 0.2МБіт/с, але переважно 0.05Мбіт/с :(

Опубліковано

А я вообще-то о том, что speedtest.net - не показатель , ибо у меня 5МБит на самом деле :)

Сижу на Утеле давно, скорость 1-1,5Мбит, без разрывов.

А не верю я потому, что даже теоретически EV-DO Rev.A(2,5G-3G) медленнее HSDPA(3,5G-4G) .

А дарма. Теоретично згоден, а в Укртелекома на практиці ні.

Піплнет коли я підключався давав 1-1,5 Мбіт/с, останнім часом 0,5 Мбіт/с.

Наразі Утел дає 0,1-0,2 Мбіт/с. Хоча технологія дозволяє 7,2 Мбіт/с. Знайомий користується в Іспанії 3G і в нього з 2008 року швидкість 6,5 Мбіт/с.

Справа взагалі не в технології, а в підході.

В мене і по LAN Датагрупа була швидкість закачки 1,5 кбайта/с, коли свіч переключився на 10 Мбіт, це був канал на всіх, я більше місяця просив його перегрузити. А мені розказували, що забагато абонентів в будинку і в той же час кидали рекламні листівки Домашніх мереж.

Так само Укртелеком пускає рекламу і далі по ТБ підключайтесь - швидкість необмежена. А реально її взагалі нема.

Неякісне обладнання, недостатня його кількість, мала пропускна здатність каналів, відсутність професіоналів - от і результат.

Наскільки я знаю, луцькі укртелекомівські вишки обслуговують рівненські спеціалісти.

І саме головне ніхто ні за що не відповідає, додзвонитись дуже важко до оператора, він не може дати відповіді на жодне запитання, коли буде вирішено проблему, чому швидкість така сама як в пакеті 256, а ціна вдвічі вища. В цих підтримках постійно сидять козли отпущєнія, які нічого не вирішують і нічо не можуть порадити і зробити.

Опубліковано

вчора на одному форумі (здається теревені) вичитав пост наступного змісту:

хлопець добиваючись правди в відділі абонентів отримав інформацію що з початку місяця HSDPA (до 3,6 М/с) обладнання наразі замінюється/встановлюється нове, яке уже закуплене. в даному випадку абоненти обслуговуються тільки обладнанням WCDMA, пропускна здатність якого до 384к (така технологія в телефонах, тому самому СЕ к800і). абоненту повідомили чо технічні роботи (як воно мене харить це словосполучення!) проводитимуться до кінця місяця...

сьогодні з другом мірялися швидкостями. тарифи однакові 120 грн\міс, модеми такі самі хайвей е1550. його швидкість підключки до 380к з горем пополам дотягує, моя на межі 256к. міняєм сім карти в модемах — аналогічно. заміри проводились в один той самий час, на одному ноуті в одній географічній точці.

після чого зайшов і я в центральний відділ. нічого не почув в принципі, але сказала дівуля шо технічні роботи :mdr: будуть порядку 2х тижнів, і їх початок стартував десь вже днів 5 назад...

на моє питання в обмеження швидкості розвела руками і показала мій профіль в БД утела, де писало ШВИДКІСТЬ — НЕОБМЕЖЕНО. типу я тут не причом, звони на київ. :g16:

доречі мій модем працює в HSDPA і рідко перемикається в WCDMA (замітив уже вдома).

робіть самі висновки панове. ось вам і якість і прозорість ще одної контори де сруть на клієнтів і піклуються тільки про їх кількість і бабло.

P.S. доречі хтось бачив тєхнарів на БС чи дахах будинків які встановлюють нове обладнання??? :lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...