Перейти до змісту

Телефоний Злодій?

Zerotul

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні вранці мене "обрадували" дзвінком з повідомленням про борг за стаціонарний телефон у розмірі 8** грн.Після допиту сім'ї з'сувалось ,що ніхто так далеко не дзвонив

Шановні форумчани поділіться досвідом.Чи це шахрай підключився до мене чи помилка на укртелекомі...і чи можна якось уникнути виплати ібо 100% на стільки не виговорили.

П.С на днях візьмемо роздруківку і подивимось куда і кому дзвонилось

П.П.С Доречі часто бачу телефонных делов мастера, біля телефоного щитка ,що спілкується по телефону через щиток...на скільки я розумію він спілкується за чийсь рахунок.Як з цим боротись???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Необхідно отримати роздруківку і вияснити звідки взялася така сума.

Якщо дзвінки ніхто з проживаючих в квартирі не здійснював, необхідно йти на Перемоги, 2 і писати заяву.

Але довести факт несанкціонованого підключення складно.

Ймовірність помилки Укртелекому близька нулю. Телефонні майстри просто продзвонюють лінію і максимум телефонують на АТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в виде офтопа:

у телекомчиков есть сервис заперта "ноля" и "двух_нолей"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо той телефонних дєлов майстер часто там спілкується, то маєте повне право попросити його показати посвідчення працівника Укртелекому, якщо ж в нього документа не виявиться, можете і міліцію викликати. Щитки і проводка в під"їздах зовсім не захищені від несанкціонованого доступу, тобто будь хто, взявши китайську трубку, може під"єднатись на чужу лінію, і подзвонити, наприклад, до мами в Італію, щоб висилала швидше гроші, бо вже на шмотки і гулянки знов не вистачає... А платити буде той, з чийого номера був здійснений цей дзвінок. От така фігня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні вранці мене "обрадували" дзвінком з повідомленням про борг за стаціонарний телефон у розмірі 8** грн.Після допиту сім'ї з'сувалось ,що ніхто так далеко не дзвонив

Шановні форумчани поділіться досвідом.Чи це шахрай підключився до мене чи помилка на укртелекомі...і чи можна якось уникнути виплати ібо 100% на стільки не виговорили.

П.С на днях візьмемо роздруківку і подивимось куда і кому дзвонилось

П.П.С Доречі часто бачу телефонных делов мастера, біля телефоного щитка ,що спілкується по телефону через щиток...на скільки я розумію він спілкується за чийсь рахунок.Як з цим боротись???

ІМХО, якщо навіть на телекомі була помилка - не докажеш... Я не доказав... А рахунок був на 8хх грн., і в мене не було не інтернету ні інших "приколів"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В дома часом не радіотелефон? Можливо підключились до твоєї бази(якщо паролі на доступ не міняв - справа 30сек)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В дома часом не радіотелефон? Можливо підключились до твоєї бази(якщо паролі на доступ не міняв - справа 30сек)...

Ну ну. А тепер розкажи мені будь-ласка, як підключитись на базу радіотелефона, не маючи до неї прямого доступу (ключів від квартири.) Звичайно, якщо це не одноканальний "китаєць" двадцятирічної давності. Чи в когось є обладнання, яке дистанційно читає EEPROM бази DECT телефонів???:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Была такого рода ситуация.

1-иди на телеком.

2-бери распечатку.

3-с этой распечаткой к областному начальнику телекома.

Я смог доказать.

А телефонный мастер за ваш счёт общаться скорее не будет. так как работу потерять. не найти её.

Вообщем распечатку в руки и на войну. :naezd:

Только одно но....

Вы уверены.что в вашем отсутсвии никто более не общался с вашего телефона?

А то. там не ловко получится :blush:

Ненене у нас все четко.Никто, нигде и никогда.распечатка все покажет☺

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

интернет часом не dial-up ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Топікстартер по ходу "Домашні мережі"

Хіба по старій звичці міг і залишити підключений модем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в любому випадку при увімкнутому діалапі такої суми ну ніяк не накрутиш.. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://fitness-roden.ru/zvonilki.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

накручивается еще как - проверено опытом знакомых, модем которых "поговорил" несколько часов с какой-нить Венесуэлой. деньги, разумеется, пришлось отдать, так как телеком в этом случае прав на 100%. ну разве что клиент может пальцем показать (и доказать!) на человека посадившего ему на комп троян.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтернет ДМ.За скупості знань в данній сфері не розумію про який модем йдеться.І доч ого тут інтернет від ДГ коли телефон від укртелеком

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо ти користувався колись ДИАЛ-АП, і зараз стоїть цей модем в компі і він зєднаний з лінією, то він міг позвонити на Мальдіви по 300 грн за хвилину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ну. А тепер розкажи мені будь-ласка, як підключитись на базу радіотелефона, не маючи до неї прямого доступу (ключів від квартири.) Звичайно, якщо це не одноканальний "китаєць" двадцятирічної давності. Чи в когось є обладнання, яке дистанційно читає EEPROM бази DECT телефонів???:D

Розказую: досить легко, наприклад в панасоніках, в меню вибираєш пошук бази, коли знайде базу вибираєш - підключитись, далі питає пін-код бази, вводиш стандартний(більшість людей не міняють) і дзвониш куди завгодно...і не потрібно ніяких ключів і доступу до бази...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мастер звонит на номера, звонки на которые не оплачиваются.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розказую: досить легко, наприклад в панасоніках, в меню вибираєш пошук бази, коли знайде базу вибираєш - підключитись, далі питає пін-код бази, вводиш стандартний(більшість людей не міняють) і дзвониш куди завгодно...і не потрібно ніяких ключів і доступу до бази...

Ні, ти не правий,  ще потрібно додатково в момент пошуку баз натиснути і утримувати кнопку пошуку тоді база відкликнеться і буде запит ПІНа..зазвичай трубка при покупці вже зареєстрована то й люди не лізуть у ті меню де трубка відв*язується від бази(працює - не чіпай)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У більшості DECT-ів ще й поганенький радіус. Якщо таким чином "ламають" імхо треба шукати надто розумного серед сусідів. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. 696 - інформаційний портал еротичних історій або подібне. Був прецедент - знайомий юрист попав. При розслідуванні вияснилось, що дзвонив син (3 рази після 12-ої, сину 22 роки :smile-zachot: ).

2. При діал-ап вірус може змінити номер коннекту (на що ніхто не звертає уваги). Співробітник таким макаром коннектом через Австралію накрутив інет 5200, довелось заплатити.

3. Співробітники укртелекому зі шкафів по вільним парам з"єднуються з дюймовочками техвідділу щоб пробити пошкоджену пару. Навряд чи їх рук діло.

А взагалі, роздрук в студію! Тоді можна і поговорити.По практиці - майже завжди людський фактор.

З.і. НІХТО НІКОЛИ НЕ ПРИЗНАЄТЬСЯ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Zerotul, ну і чим закінчилась ця хісторі? Народу цікаво... ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аха

тож интересовало но лень было темку искать :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...