Перейти до змісту

Поле битвы - Земля / Battlefield Earth(2000)

Вoвчик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поле битвы - Земля / Battlefield Earth

10-07-battlefield-earth.jpg

Год выпуска: 2000

Страна: США

Жанр: Фантастика

Продолжительность: 01:52

Перевод: Профессиональный (полное дублирование), Оригинальный (английский)

Русские субтитры: нет

Режиссер: Роджер Кристиан

В ролях: Джон Траволта, Бэрри Пеппер, Форест Уитакер, Ким Коутс, Майкл Бирн, Шон Хьюитт

Описание: 3000 год. Уже десять веков Землей правит жестокая раса пришельцев. Поработив людей, гиганты Сайкосы превратили завоеванную планету в источник сырья для своего далекого мира. Избежавшие смерти и рабства земляне первобытными племенами рассеялись по горам и лесам. Однажды они получают доступ к оружию и технологиям пришельцев и поднимают восстание. Начинается новая звездная война, в которой одна из цивилизаций обречена на уничтожение…

icon_plus_1.gifскрины:

080571981.jpg

08056e9b2.jpg

0805209c194.jpg

0805975.jpg

08053138956.jpg

0805a2e98.jpg

...

а, да, забыл сказать IMDb - 2.3/10 || Кинопоиск.Ру - 4.9/10

заливать?

Опубліковано

Дивився по TV. Навіть дещо запам'яталось.

Підхід - типово голівудський, але якщо любите фікшн - імхо глянути варто ;)

The Following 4 Users Say Thank You to vanabee For This Useful Post:

vanabee, vanabee, vanabee, vanabee

Фу, як не скромно :0001:

Опубліковано
The Following 4 Users Say Thank You to vanabee For This Useful Post:

vanabee, vanabee, vanabee, vanabee

Фу, як не скромно :0001:

дай дитинці з charles награтись )

всерівно форум змінеться і рейтинг той обнулиться, хоча зарас він і так до одного місця більшості...

...

награвся =) отримав масу задоволення і досвіду з запросами )))

Опубліковано

Враховуючи кількість людей які підтримали, то лий, хоча моє імхо, виходячи з рейтингу - в топку.

З.І. Рейтинг ще нижчий ніж в 2-ї частини "Сумєрєк" (ото мене зараз дівчата закопають) :D

Опубліковано

я час-від-часу закачую фільми з оргінальними доріжками, допомагає вивчати англійську мову, закачую ті фільми що вже колись бачив по декілька разів, переглянувши фільм в оригіналі можна підчерпнути декілька нових слів. А фільм досить непоганий - незнаю чьому в нього такий низький рейнтинг =(

Опубліковано
я час-від-часу закачую фільми з оргінальними доріжками, допомагає вивчати англійську мову, закачую ті фільми що вже колись бачив по декілька разів, переглянувши фільм в оригіналі можна підчерпнути декілька нових слів. А фільм досить непоганий - незнаю чьому в нього такий низький рейнтинг =(

Дивно, що IMDb і Кинопоиск кажуть, що кака :( ... бо мабуть дійсно кака, але якщо даси зовнішній лінк, то спеціально ознайомлюсь аби відписати :)

Опубліковано

Та ні, фільм классний, все на ымоціях, красочний, видовище одним словом :) Лий, залишиться траф - долучу до колекції.

Опубліковано

фільм колись дуже сподобався і рейтинг пофіг, меньше дивитись на рейтинг, в багатьох випадках він штучно нагнітається

Опубліковано

Вчора глянув Острів проклятих, так в нього рейтинг Imdb: 8.1/10 (33,633 votes), а по моїх відчуттях 4/10 - максимум і то чисто за гру Ді Капріо. Кіноговно дало шикарну рецензію, я настроявся на перегляд, чекаю геніального, а мені впарюють бурю в стакані, ще й штучно роздмухану. Ну і що що кінець ніхто вгадати не може, в тому фільмі взагалі щось зрозуміле? Це так на рахунок рейтингу.

Опубліковано

повністю розділяю рейтинги imdb і КГ - фільм ацтой. задумка була цікава, реалізація два пальці в рот і в туалет. розчарування і тільки

окремі епізоди взагалі ну просто .... первісні покидали свої палки і луки і айда на харієрах ганяти - палубний винищувач з вертикальним злетом це ж як лук тільки на пару кнопок більше... ну ладно "головний дикун" тіпа пройшов навчання на обучалці прибульців, але сородічам на двох пальцях показувати літак і зброю - брєєєд...

імхо одна з гірших ролей траволти

Опубліковано

фільму 10 років і на той час це ще дуже ого-го і дивився я його тоді з захопленням, звичайно що після 3-д аватару все гівно

п.с. зараз я б на нього мабуть часу б не тратив

Опубліковано

vanabee йшла ж мова про те, що ніякого кирилиці на ФТП !!

Розміщення файлів на фтп, дозволяється тільки латиницею!!!

Любі файли, названі в кирилиці, можуть бути видалені без попередження.

http://board.lutsk.ua/index.php?act=SR&f=39

Опубліковано
vanabee йшла ж мова про те, що ніякого кирилиці на ФТП !!
Розміщення файлів на фтп, дозволяється тільки латиницею!!!

Любі файли, названі в кирилиці, можуть бути видалені без попередження.

http://board.lutsk.ua/index.php?act=SR&f=39

тьфу, на кануне перечитывал правила, ну чесно, искал упоминание про количество "поддержавших" после которого можно заливать фильм, а про ФТП прочитал невнимательно (((

Опубліковано

коли дивився цей фільм колись вперше то дуже сподобався, перегляну щераз , може думка поміняєтся, хоча навряд, як і не міняєтся думка про Термінатор 1,2 ,Чужий 2 Космічній десант 1, Зоряні війни, подавляюча більшість теперішньої фантастики на мій погляд навіть поряд не валялась

Опубліковано

коли дивився цей фільм колись вперше то дуже сподобався, перегляну щераз , може думка поміняєтся, хоча навряд, як і не міняєтся думка про Термінатор 1,2 ,Чужий 2 Космічній десант 1, Зоряні війни, подавляюча більшість теперішньої фантастики на мій погляд навіть поряд не валялась

согласен с маньяком, если сейчас посмотреть Звездный десант в первый раз то впечатления - полное УГ, но если лет 10 назад смотрел и что-то запомнилось тогда нормально...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...