Перейти до змісту

всем спасибо, всем респект

Shura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це було його 9,308 повыдомлення на форумі, будем надіятись що таких людей не забудуть.

Принаймі я памятаю те як він мені поміг з моїм топіком :0034: і завжди відкликався на прохання.

Опубліковано
така тема створена, тепер прийдеться йти

ну, будем надіятись що тема не виявится дешевим бала..ством чи спробою шантажу etс

Я теж на це надіюсь.

P.S. go in peace...

Опубліковано
така тема створена, тепер прийдеться йти

ну, будем надіятись що тема не виявится дешевим бала..ством чи спробою шантажу etс

Я теж на це надіюсь.

P.S. go in peace...

коли ти йшов, ми теж надіялись, а ти обманув :D

Опубліковано

Ги, не разочарував, вірніше не здивував :D

Толік, почитай уважно посилання, що привів Yarchick, хоча, більш ніж впевнений, що нічо (в тобі) не зміниться.

За сім я вас тоже покідаю,..... але тільки до вечора :)

Опубліковано
ну профіль не видаляли, поки banned, так що все ще можна повернути

надо было создать статус "Retired" для подобных случаев

• Адміністратори
Опубліковано

Шура сам себе забанив 12-3-2010, 22:04, ніхто не звертався про те, що це помилка - значить свідома дія.

Опубліковано

Мабудь крім Шури і ще декількох модераторів, тут ніхто порядку і не дотримувався. Немає тут поваги користувач-модеротар, модератор- користувач. На мою думку, тому і було прийнято таке рішення. Біда мабудь в тому що крім Боарда у Луцьку немає альтернативи, куди можна було б спригнути. Була б НОРМАЛЬНА альтернатива, ДАВНО!!! поспригували б з Боарда і половина користувачів і модераторів.

Моя думка.

Шура +1.

Опубліковано

Valyanok, а зачем тебе борда? подаю идею нормальной альтернативы : выйди на балкон, вдохни весенний воздух, прогуляйся по двору, сходи в кино в конце концов.

а то начинается.. пусть меня не уважают окружающие и наркодилер пИздит за долги, но кроме героина альтернативы нее-туу!! вот бы нормальную альтернативу чтобы и карман цел и почки не болели. все бы на нее разом и спрыгнули :smile3:

Опубліковано
Valyanok, а зачем тебе борда? подаю идею нормальной альтернативы : выйди на балкон, вдохни весенний воздух, прогуляйся по двору, сходи в кино в конце концов.

а то начинается.. пусть меня не уважают окружающие и наркодилер пИздит за долги, но кроме героина альтернативы нее-туу!! вот бы нормальную альтернативу чтобы и карман цел и почки не болели. все бы на нее разом и спрыгнули :smile3:

Борда, дуже цікавий, корисний і пізнавальний сайт, а от така Ваша поведінка і призводить до таких наслідків. Ми тут "царькі" і ми встановлюємо правила, а не подобається то "выйди на балкон, вдохни весенний воздух, прогуляйся по двору, сходи в кино в конце концов", і нам пох що ви про нас думаєте і т.п. Всі люди і всі помиляються, не помиляється той, хто нічого не робить, і то це вже є помилка. А якщо хтось думає що він вхопив Бога за бороду, то є ще й таке прислівя - не завжди так буде. Шо і довів Шура. Ще раз +1 Шурі

Опубліковано
Ми тут "царькі" і ми встановлюємо правила

Щось типу того. Бо ці люди стоять біля витоків ресурсу і являються, фактично, батьками-власниками. А Всі інші- гості. Це не раз обговорювалося. Немає чим крити - змовч.

Шукай альтернативи. Є форум Black є ще якась "Дзига" і ще купа всякого...

Опубліковано

свєтлан є ше =)

нормальний форум =)

я навіть зареєстрований там =))

З.І.

ну у всякому випадку, ми повинні поважати любий вибір ...

просто надоїло людині =)

але ж ніпрайдьот і пол года ....

Опубліковано
Ми тут "царькі" і ми встановлюємо правила

Немає чим крити - змовч.

На це відпоівів Макс в 39 пості

Шукай альтернативи. Є форум Black є ще якась "Дзига" і ще купа всякого...

з це дякую

Опубліковано

каг інтірєсно. ше недавно шура був одним з тих, хто тіранить, із-за кого піднімали бучу і в стилі: модери ведуть себе як хочуть і теде.:)

а тут раз- і він уже кандідат на знам"я барьби:) і це при тому, що сам він про це не думав і цього не хотів:)

Опубліковано

Чого ви заладили?.. Коли борда була для людей??? -НІКОЛИ! Це часний ресурс і думка простих людей тут мало що грає!

Хоч в мене були недорозуміння з Shura, але всетаки знаю що він хороша людина, яка справді навела порядок!..

Опубліковано
Макс, сцилком поділись, ага )

Підемо від зворотнього ;)

Ймовірну відповідь на фразу max-a можна, скоріше за все, віднайти в темі, у якій Zheny@ поставив "+" vanus-у за 6-3-2010 (такий собі квестік) :P

Опубліковано
Підемо від зворотнього   ;)

Ймовірну відповідь на фразу max-a можна, скоріше за все, віднайти в темі, у якій Zheny@ поставив "+" vanus-у за 6-3-2010 (такий собі квестік) :P

Хм.

Виявлено помилку:

Посилання, по якому Ви потрапили на цю сторінку є битим або видаленим.

Сдаюсь (квест) Дайте солюшн ;)

В тему - я розумію по-простому так: Шура  "шашкой махав" і врешті-решт "домахався".  Адмінам звичайно ріспект, що через два роки звернули на це увагу.  :D

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...