Перейти до змісту

Продаеться опупенний будинок

NANO

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Інтер'єр прикольной, але ламінат треба буде перестелити. Це що з так таке робилось що він так порепався...

Опубліковано
Інтер'єр прикольной, але ламінат треба буде перестелити. Це що з так таке робилось що він так порепався...

підігрів підлоги трішки переборщили

Яка площа, скільки кімнат, фото будинку з двору можна?

площа 160 кв. м Фото з надвору трішки пізнішше

Опубліковано

Будинок цегляний,160 кв.м,накритий металочерепицею,фасад утеплений,поштукатурений,підготовлений під покраску,залишилось поставити ринви.1 поверх -зал,кухня, їдальня,с/в,топочна, 2 поверх - 2 спальні ,дитяча,гардеробна,с\в. 0,12 га,всі комунікації ,підігрів підлоги,кухня залишається.Всюди декоративна штукатурка білого кольору.Гаража нема ,паркана теж-буде фундамент під паркан між сусідами.Доїзд твердий,не асфальт.Це будується котеджне містечко,з огородженою територією,з охороною,на територ передбачений продуктовий магазин.

Опубліковано
Як на мене, то сходи на 2 поверх дуже круті, тобто незручні.

продаваемый дом вообще сделан, imho, с намеком на сельское мещанство, а вовсе не для удобства жизни :smile3: тут люди ломают руки-ноги когда падают с подобных облицованных ступенек при входе в магазин, а я себе представляю "покатушки" со второго этажа.. новый хозяин наверняка прилепит туда какие-то коврики после того, как выйдет из травмпункта

Опубліковано

Вихід з ситуації завжди можна знайти. Покажіть мені комєнтатори похожий будинок за таку ціну. НАприклад можна постелити коврик

post-5335-1267624903.jpg

Опубліковано

NANO - просили фотку зовні. Її немає. А раптом там стіни потріскані чи дах завалився? Чи може ще щось.

Кілька гарних інтер'єрів, не роблять про будинок ціни! Це просто ДОРОГИЙ і БЕЗГЛУЗДИЙ ремонт. Не більше.

Опубліковано
Як на мене, то сходи на 2 поверх дуже круті, тобто незручні.

продаваемый дом вообще сделан, imho, с намеком на сельское мещанство, а вовсе не для удобства жизни :smile3: тут люди ломают руки-ноги когда падают с подобных облицованных ступенек при входе в магазин, а я себе представляю "покатушки" со второго этажа.. новый хозяин наверняка прилепит туда какие-то коврики после того, как выйдет из травмпункта

Та нормальні сходи, не треба там ніяких ковриків... :_07:

Опубліковано

130 000 баксів - це сума велика, навіть дуже велика, для декого недосяжна, а хто її вже заробив нею не розкидується. Зараз коли робоча сила здешевшала в два-три рази і подешевшали будматеріали (принаймі в доларовому еквіваленті) за такі бабки можна збудувати багато чого і купити багато чого. Будинок можна збудувати якщо є земля і комунікації і за 30 000, за 50 000 це вже буде гарний красивий будинок з пребамбасами, а за 100 000 - палац. Ось такі мої роздуми.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...