Shkoder Опубліковано 3 Листопада, 2006 в 01:43 #1 Опубліковано 3 Листопада, 2006 в 01:43 Берете 15 яиц, отделяете желтки от белков. Берете презерватив обычный (т.е. без "усиков", шипов и прочих приблуд, кстати, воздушный шарик не подойдет - не выдерживает варки). Берете желтки, смешиваете, заливаете в презерватив, окунаете в кипяченую воду, варите. Добавляете в презерватив премешанные белки (они обволакивают вареный желток), окунаете в кипящую воду и варите. Получается огромное яйцо. Можно разрезать его пополам и подать с майонезом, а можно целиком из презика вывалить на тарелку. Полный отпад
Matfak Опубліковано 3 Листопада, 2006 в 06:10 #2 Опубліковано 3 Листопада, 2006 в 06:10 главне не забути презерватів зняти, ато так і схавають
Vint Опубліковано 3 Листопада, 2006 в 07:16 #3 Опубліковано 3 Листопада, 2006 в 07:16 а почему нельзя сварить яйца просто в скорлупе?
Avatar Опубліковано 3 Листопада, 2006 в 10:28 #4 Опубліковано 3 Листопада, 2006 в 10:28 Треба буде колись попробувати. А замість презерватива можна щось інше використати? А то потім і самому спробувати схочеться... а почему нельзя сварить яйца просто в скорлупе? Хто таке сказав??? Звичайно ж можна!
Ukrod Опубліковано 3 Листопада, 2006 в 10:49 #5 Опубліковано 3 Листопада, 2006 в 10:49 Майже філософсько-етичне питання : Чи не ахтунг часом, - брати в рот щось, що було в презервативі ? Якщо забудеш назву, можна бовкнути гостям щось на зразок : Яйце з презерватива будете ? Тема любриканта, якого на будь-якому презервативі хватає, не розкрита. Його треба змивати чи так з ним і варити ?
Shkoder Опубліковано 3 Листопада, 2006 в 11:40 Автор #6 Опубліковано 3 Листопада, 2006 в 11:40 заменить презик, увы, ничем не получится. детский шарик просто расползется в кипятке, да и тальк едва ли полезнее любриканта. кроме того, imho, после кипячения от него ничего не останется. насчет его вредности - ну так, хм, dermatologically tested ведь
Scorpio Опубліковано 5 Листопада, 2006 в 12:55 #7 Опубліковано 5 Листопада, 2006 в 12:55 Берете 15 яиц, отделяете желтки от белков. Берете презерватив обычный (т.е. без "усиков", шипов и прочих приблуд, кстати, воздушный шарик не подойдет - не выдерживает варки). Берете желтки, смешиваете, заливаете в презерватив, окунаете в кипяченую воду, варите. Добавляете в презерватив премешанные белки (они обволакивают вареный желток), окунаете в кипящую воду и варите. Получается огромное яйцо. Можно разрезать его пополам и подать с майонезом, а можно целиком из презика вывалить на тарелку. Полный отпад скока варить
Morock Опубліковано 8 Листопада, 2006 в 13:17 #8 Опубліковано 8 Листопада, 2006 в 13:17 Scorpioтак понимаю , варить пока не затвердеетприблизительно 5 мин после закипания водыShkoderзабавный рецептецпо-приколу можна приготовить вместо традиционных фаршированных яиц, которые уже всем приелисьи ещелучше варить как яйца, т.е. бросать в холодную воду и птом варить, или бросать в кипяток?
Shkoder Опубліковано 8 Листопада, 2006 в 15:29 Автор #9 Опубліковано 8 Листопада, 2006 в 15:29 варить аналогично варке яиц вкрутую, то есть классически:Залить водой, чтобы яйца были полностью покрыты.Довести воду до кипения.Снять с огня, накрыть кастрюлю крышкой и оставить на 18-20 мин. Или оставить на огне на 7 минут.
Dmitroid Опубліковано 8 Листопада, 2006 в 17:22 #10 Опубліковано 8 Листопада, 2006 в 17:22 Прикольний рецепт. Обов'язково тре спробувати.
Dmitroid Опубліковано 10 Листопада, 2006 в 00:30 #11 Опубліковано 10 Листопада, 2006 в 00:30 Цікаво чим би можна було б покрити чудо-яйце для повної правдоподібності. А то в одної подруги день народження, і я подумав що можна цим її приємно здивувати , але трохи не гігієнічно це виглядатиме... Можна було б тим же білком з цукром, але він солодкий. Або воском....?
difoto Опубліковано 10 Листопада, 2006 в 07:06 #12 Опубліковано 10 Листопада, 2006 в 07:06 Эпоксидкой и стеклотканью!
Serge Опубліковано 15 Листопада, 2006 в 10:23 #13 Опубліковано 15 Листопада, 2006 в 10:23 Да ну нахер!Яйца з гандона....... фееееее!!!!!!!.....
mix_forever Опубліковано 15 Листопада, 2006 в 10:45 #14 Опубліковано 15 Листопада, 2006 в 10:45 До твого відома презервативи є вагінальні і оральні... Оральны досить важко знайти в нас в аптеках, але ъх выдмыннысть у тому, що вони без змазки ы з ароматизаторами... Так що нычого бридкого не буде
Shkoder Опубліковано 15 Листопада, 2006 в 12:13 Автор #15 Опубліковано 15 Листопада, 2006 в 12:13 2 mix_forever: не обращай внимания - чел еще не вышел из возраста Бивеса и Батхеда, а поэтому слово "презерватив" воспринимает как что-то непонятное, но очень смешное
Dmitroid Опубліковано 15 Листопада, 2006 в 19:59 #17 Опубліковано 15 Листопада, 2006 в 19:59 Подяка 2Shkoder за класний рецепт. Вчора він був успішно апробований. У подруги був день народження і захотілось її здивувати. Все вийшло! Правда людям сказав шо це яце страуса, а не дракона, бо їсти б не захотіли. Повірили всі... так як яєць страуса як і яєць дракона ніхто ще не бачив, а тим більше не їв. Довго допитувались де купував. Карочє, всі були в шоці!!! Всі попробували, і нікому, навіть, на думку не прийшло що це обман. Висловлювали свої враження, шо мол трохи сольоне (жовток я трохи присолив)... Під час готовки трохи проколовся з жовтком, треба було його круглим зробити, а він все норовив прийняти форму, всім понятно яку . Але це навіть придало певного шарму і незвичайності. Ніхто навіть не подумав, а чого ввоно резинове ззовні, бо я не вийняв його з гандона(тільки обрізав хвостик), бо поприставало до стєнок, і так би спортився його ідеальний вигляд(чимось нагадував цицьку)... всі думали що такі страусині яйця і мають буть. . Ось викладу пару фото з готовки, все по етапам: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Сьогодні всі в універі питали мою подругу про те де можна купить таке яйце . Розповів тільки сьогодні їй, вона в шоці, але без обід. Це ж жарт.
Shkoder Опубліковано 15 Листопада, 2006 в 22:17 Автор #18 Опубліковано 15 Листопада, 2006 в 22:17 2 Dmitroid: спасибо за действительно классный рассказ, да еще и с фотографиями
D@ve Опубліковано 16 Листопада, 2006 в 07:58 #19 Опубліковано 16 Листопада, 2006 в 07:58 Ну ти отжог конечно... Гостям фоткі не показував? Я думаю, вони в ще більше здивувались...
silia Опубліковано 16 Листопада, 2006 в 08:29 #20 Опубліковано 16 Листопада, 2006 в 08:29 не обращай внимания - чел еще не вышел из возраста Бивеса и Батхеда, а поэтому слово "презерватив" воспринимает как что-то непонятное, но очень смешное А от мене смущає те що це всетакі гума яка має властивість плавитись при високій температурі і не думаю що для організму корисні продукти плавлення гуми
Dmitroid Опубліковано 16 Листопада, 2006 в 10:58 #21 Опубліковано 16 Листопада, 2006 в 10:58 Фотки показав на другий день , бо не повірили б. А на рахунок плавлення гуми, то це тоже прорахувалось. На фото видно що варив в друшляку, що був у каструлі(бо презерватив і справді міг об її дно поплавитись), а його температура не перевищувала температури кипіння води, тобіш 100 градусів.
silia Опубліковано 16 Листопада, 2006 в 11:15 #22 Опубліковано 16 Листопада, 2006 в 11:15 Справа в тому що навіть зберігать їжу не в харчовій посуді неможна а не то що варить. Речі краще використовувать за призначенням Чисто раді хохми комусь показать ітд це да але сам би не їв і нікого б не пригощав.
Dmitroid Опубліковано 16 Листопада, 2006 в 12:05 #23 Опубліковано 16 Листопада, 2006 в 12:05 Ну так ти не думай що всі на нього так і навалились. Декому було просто погано від самої думки що ти їсиш страуса. Всі пробували маленькі шматочки з середини. Шоб хтось сожрав нормальний кусок я не замітив. Презервативи ж мають розраховуватись на різні температури, дивлячись як хто розігрівається . Поки всі живі, будуть жертви повідомлю.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.