Перейти до змісту

Мясо по-французски


Vint

Рекомендовані повідомлення

Вам понадобится:

Картофель

Свиной карбонат

Лук репчатый

Сыр

Майонез

Специи

Количество - по размеру вашей сковороды

post-18-1162484843.jpg

Картошку чистим, режем вдоль и выкладываем на сковороду. Солим - перчим

post-18-1162484871.jpg

Сверху выкладываем мясо, предварительно его посолив и поперчив

post-18-1162484899.jpg

Лук режем полукольцами и выкладываем его на мясо

post-18-1162484930.jpg

Трем сыр и посыпаем сверху на лук

post-18-1162484962.jpg

Самый последний слой - это майонез

post-18-1162485005.jpg

Растительное масло для жарки НЕ добавляем. Достаточно подлить немного воды. Запекаем в духовке примерно час - час и пятнадцать минут. Готовность проверяем ножиком.

Получается так:

post-18-1162485043.jpg

Приятного аппетита!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Зробив сьогодні, правда забув посолити, але і так получилось класно.

Води дійсно не треба. В мене при температурі 230С готувалось 35-40 хвилин (точно не засікав).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм.. У нас в семье процес приготовления этого блюда тот же.. ток нету картошки :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а у меня вместо майонеза - смеТАнА :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 5 тижнів потому...

Афтару ріспект. Зробив, правда, не на пательні - такої великої, щоб мої апетити втамувала, не знайшов :) , тому забацав просто на бляшці (але в пательні краще - все чудово прожарюється/протушується). Ось що вийшло:

meat.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Yarchik : напевно, треба поставити попередження по перегляду фото для тих, хто знаходиться на роботі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Я робив собі без цибулі, бо терпіть її не можу. Прикольна штучка получилась, під піфко рульно дуже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в мене мама готує трохи по іншому, м'ясо і цибуля іде під картоплю. А на 18 (друга свята вечеря - постна) зробили це блюдо з рибою. Абалдєнно вийшло. Просто замість м'яса беретуться кусочки рибного філе, без кісточок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Що за флуд в даній темі????? :lol::) треба наказувати :smile-zachot::lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То не флуд а реклама якась, а наказувать гостей не мона, хіба шо ІРху забанить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Yurik:

не боись, модератор не спит. и рядом с каждым постом есть кнопочка REPORT - именно ее и надо использовать вместо поддержания флейма

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оставил тему видимой только для участников. временно поможет от спама. спасибо всем, кто нажал REPORT gallery_32_26_345.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

гости пофиксены.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

благодарю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...