Перейти до змісту

Как работает типография

gen552

Рекомендовані повідомлення

Как то в этом разделе пустовато. Надо его раскручивать. :)

Вот, неплохой репортаж о том, как работает типография. Общая картина.

Я только один раз был в типографии. Гул машин, запах краски и бумаги, сама атмосфера - класс!

http://victorprofessor.livejournal.com/91456.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, интересно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майже два роки пропрацював на друкарні (на книжковій фабриці). Прикольні спогади :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, але не дуже. В плані "користі" для здоров'я.

Був на типографії у Києві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, але не дуже. В плані "користі" для здоров'я.

ми, "дізайньори", здоров'я берегли -- від шуму були ізольовані коридорчиком з дверима в обох кінцях, плюс музичним центром з легкою музикою. А запах фарби і паперу перебивали запахом кави :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Не по неволі, а по добрій волі" бував на таких фабриках інформації. Починаючи із далекого 1990 року в "Пресі України", де бачив робітників із чорними від свинцю руками та цехи розміром із десяток "Фуршетів". І аж до кілька місяців тому в одній невеликій луцькій. Мене вони завжди вражали. Мабуть, в минулому житті я був друкарем. :blush: Друкарні ж промисловий механізм впливу на суспільство, зразок матеріалізації ідеї, твору, думки тощо. Недарма в минулому друкарні захоплювали при революції першочергово нарівні із поштою, телеграфом і мостами.

P.S. Правильно українською "друкарня", а не "типографія". Цю ж помилку зробили луцькі тролейбусники, чомусь назвавши зупинку на проспекті Волі "типографія", а не "друкарня".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Клєйку" пропустив :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...