Перейти до змісту

Янукович і Чорноморський флот Росії

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як я (і не лише я) і боявся, не встиг Янукович відчути себе обраним, як вже зробив дуже голосну заяву стосовно Чорноморського флоту Росії у Севастополі -- Янукович НЕ виключає перебування флоту в Криму після 2017 року. Більше того, це питання, за його словами, буде вирішуватись "в пакеті", тобто виходить, що воно не достатньо важливе для нього, щоб розглядати його окремо -- воно для нього всього лише засіб для торгів в пакеті. А як же Конституція? А як же думка більшості українського народу?

Опубліковано
А як же думка більшості українського народу?

а ее (думку) кто-то когда-то спрашивал? :)

по мне - все более - менее важные вопросы давно надо решить вынеся их на референдум.

Опубліковано
... більшості українського народу ....

типа - только бандеровцев спрашивать надо? :)

так, вроде флот не во Львове стоит...

Опубліковано
А як же думка більшості українського народу?

ну це залежить від того кого рахувати українським народом

насправді чорноморський флот це 1/10000 від тих проблем які в нас є

Опубліковано

Народ не думає, або я б ще так сказав: Янукович - другий демократично обраний президент, а отже думка Януковича - це думка більшості тих хто проголосував.

Україна - це така собі двохквартирна комуналка, де живуть дві сім'ї одна з яких хоче рознести нафіг цю квартиру, за самостійність якої чогось проголосувало, а інша патріотично проти розвалу, вони навіть хотіли б замутити єврокосметичний ремонт, тільки їм впадло щось для цього робити. Внаслідок інертності і дибільності двох квартирантів - квартирне питання застряло на невизначений термін, який з приходом несудимого може сильно скоротитись.

Опубліковано
Ой шо ж то буде , шо ж то робити?????????????? :ohmy:

минировать русло Сапалаевки, чтобы ночью десант не высадился.

Опубліковано

25589.jpeg

Опубліковано

От давайте прикинемо:

1. вводять другу державну москальську;

2. залишають ЧФ поки сам не втоне;

3. вступають в єпу.

А шо нахрєн наша політична наволоч далі буде робити? Тут вся політика для лохів і закінчилась і починається відкрите благословенне грабування країни.

Опубліковано
вводять другу державну москальську

nah, краще зробити освіту, змі, документацію і все інше москальскою, державну залишити українську - і постійно попрікати тупих хохлів в тому що вони "душать рускій язиг" (набагато елегантніше)

Опубліковано
типа - только бандеровцев спрашивать надо? :)

так, вроде флот не во Львове стоит...

Раз на те пішло, то вродє і бандерівців в ісконно русском Севастополі не було.

Опубліковано

Шо в тебе красти скворятник в якому ти живеш? Хіба що вигнати тебе на город працювати, о то друге діло. ;)

Опубліковано

альтернативи у влади немає - бути доброю чи поганою - вона завжди погана, а добрішою її робить народ розбиваючи вікна держустанов, перекидаючи мусарські машини і т.д. Ми цього не робили, тому у нас влада просто ідеально хренова.

Опубліковано

Не розумію причин здивування.

Позиція нового "гаранта" щодо мови, флоту, ГТС і багатьох інших питань, які мають глобальне значення для країни була озвученою чи очікуваною.

З.І. Мабуть не дарма в ursa в асьоко статус стверджував "про@#ли страну" ... він точно щось знає

Опубліковано

не надо. путь в русло Сапалаевки лежит через Днепр, Припять.

о проходе десанта через Киев по Днепру я сообщу.

Опубліковано
Народ не думає, або я б ще так сказав: Янукович - другий демократично обраний президент, а отже думка Януковича - це думка більшості тих хто проголосував.

Україна - це така собі двохквартирна комуналка, де живуть дві сім'ї одна з яких хоче рознести нафіг цю квартиру, за самостійність якої чогось проголосувало, а інша патріотично проти розвалу, вони навіть хотіли б замутити єврокосметичний ремонт, тільки їм впадло щось для цього робити. Внаслідок інертності і дибільності двох квартирантів - квартирне питання застряло на невизначений термін, який з приходом несудимого може сильно скоротитись.

думка не більшості а ~30% інші голосували проти Юлі. Янику треба добре думати шо робити.

Опубліковано
Як я (і не лише я) і боявся, не встиг Янукович відчути себе обраним, як вже зробив дуже голосну заяву стосовно Чорноморського флоту Росії у Севастополі -- Янукович НЕ виключає перебування флоту в Криму після 2017 року. Більше того, це питання, за його словами, буде вирішуватись "в пакеті", тобто виходить, що воно не достатньо важливе для нього, щоб розглядати його окремо -- воно для нього всього лише засіб для торгів в пакеті. А як же Конституція? А як же думка більшості українського народу?

Імхо без політики - флот непогане джерело прибутку і відмовлятися від нього в той час, коли не можемо прийняти бездефіцитний бюджет не варто. Але необхідно прописати більш жорсткі правила, щоб москалі не гуляли по Криму з ракетами і ціну за оренду залупити таку, щоб не ми, а вони задумались чи варто залишати флот. Тоді і газ подешевшає. Все інше політика.

Опубліковано
Імхо без політики - флот непогане джерело прибутку і відмовлятися від нього в той час, коли не можемо прийняти бездефіцитний бюджет не варто. Але необхідно прописати більш жорсткі правила, щоб москалі не гуляли по Криму з ракетами і ціну за оренду залупити таку, щоб не ми, а вони задумались чи варто залишати флот. Тоді і газ подешевшає. Все інше політика.
- одна більш менш твереза оцінка ситуації яка склалася, "навколо" російського флоту!

впринципі, як на мене, є 1 жирний плюс : Яник ніколи не буде підримувати біндеровців і їхніх ідей!

в всьому іншому Яник какаха)

Опубліковано
хлопче а ти чий будеш
- ой дядьку, тутешній я!

дакументи покаж

дай вгадаю - хлопчик з села продався за ковбасу, а біндеровців не любиш бо ковбасу заважали красти?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...