Jump to content

Запитай У Професійного Інструктора.

Recommended Posts

Posted

В мене більше питань:)

1. З якою регулярністю варто займатися новачкам?

2. Які хвороби протипоказані при заняттях?

3. Правильне // здорове харчування включає всілякі біодобавки (за додаткові кошти)? Чи це просто правильна дієта з доступних продуктів?

Питаю саме про тренажерні зали, бо стадні скачки з пітними жінками - то не те.

Posted

1. Скільки коштує індивідуальний супровід інструктора?

2. Який рівень кваліфікації ваших інструкторів? Освіта, сертифікати і т.п. (самі розумієте, що здоров’я — одне, і втратити його ніхто не хоче)

Posted
Цікавить ціна занять та їх регулярність.

yura2281 ціни вказано тут (тиць). Регулярність - оптимальна: 3 рази в тиждень.

Там ціна за перші 12 занять, а далі?

Posted
Там ціна за перші 12 занять, а далі?

Це не перші дванадцять занять.

Розрахунок такий 3 заняття в тиждень множимо на 4 тижні. Звідси і береться магічна цифра 12. Просто розрахунковим періодом рахується 4 тижні, а не календарний місяць.

Posted
1. Скільки коштує індивідуальний супровід інструктора?

2. Який рівень кваліфікації ваших інструкторів? Освіта, сертифікати і т.п. (самі розумієте, що здоров’я — одне, і втратити його ніхто не хоче)

Почнемо з кінця.

Цей спорт дуже молодий, тому говорити про спеціалізовані учбові заклади, я думаю не варто. Єдиний більш менш спеціалізований інститут знаходиться Санкт-Петербурзі. Можна звичайно називати наш чи любий інший факультет фізичного виховання, але його спеціалізація більше "легка атлетика", і всі ми знаємо як там вчаться. Сертифікати, грамоти і інші всякого роду папірці це в основоному поліграфічний друк :)

В кожного залу є свої напрацювання. В декого вони ще тянуться з підвалів, де всі масово починали займались. Професіоналізм тренерів та інструкторів "з стажем" базується на власному досвіді і теорії яка збирається по крупинах. А про ступінь професіоналізму красномовно говорять медалі та звання кандидатів, та майстрів спорту вихованців цього залу. В нашому залі є тренер, який займається цим професійно вже більше 40 років, відповідно всі хто тут працює є його учні.

На кожного, хто приходить в зал, заводиться спеціальна особиста карта. В цю карту записуються особиста програма і кожне тренування, потім ця інформація аналізується і тренером планується наступне тренування. Плюс завжди в залі є інструктор який слідкує загалом за залом. Такий супровід входить в стандартну плату.

Що стосується персонального супроводу то він є слідуючий:

1. додатково 300-600грн персональний супровід інструктора (в залежності від інструктора).

2. додаиково 700грн персональний супровід тренера.

Posted
В мене більше питань:)

1. З якою регулярністю варто займатися новачкам?

2. Які хвороби протипоказані при заняттях?

3. Правильне // здорове харчування включає всілякі біодобавки (за додаткові кошти)? Чи це просто правильна дієта з доступних продуктів?

Питаю саме про тренажерні зали, бо стадні скачки з пітними жінками - то не те.

1. Оптимальним режимом тренування є три рази на тиждень. Не залежно від того почала ти тренуватись, чи вже тренуєшся. В професіоналів кількість тренувань в тиждень збільшується.

2. Протипоказано займатись з температурою тіла більше 38,5 :), і чимось більше за 6 градусів того що булькається в шлунку. У інших випадках про всі хвороби потрібно повідомити і програма спеціально під Вас буде зкорегована.

3. По харчуванню вже давав відповідь. Спочатку потрібно збалансувати те харчування до якого звик твій організм, правильно змінивши режим харчування і повсякденні продукти. На це ставиться дуже великий акцент при формуванні персональної карти.

• 4 weeks later...
Posted

Питання: це той "Юніверс", що був на Теремнівській чи ще один їхній зал? Тренер Верещак В.В.?

Posted
Питання: це той "Юніверс", що був на Теремнівській чи ще один їхній зал? Тренер Верещак В.В.?

Це той Univers. Просто ми розширились і переїхали до Там-Таму для дого щоб людям було зручніше добиратись. Один з тренерів Верещак В.В.

Posted

передавай Верещаку привет. он - отличный тренер, до сих пор жалею, что он ушел из Юмейго

Posted
передавай Верещаку привет. он - отличный тренер, до сих пор жалею, что он ушел из Юмейго

Старшему или младшему?

Posted

Старшему или младшему?

Так, тренер супер! Я про Валерія Віталійовича, старшого :) Шкода, що з Юмейго так далеко переїхав. З поверненням!

Posted
Тут можете задавати будь-які питання щодо тренувань.

На скільки шкідливим для здоров"я може бути креатин?

Posted
На скільки шкідливим для здоров"я може бути креатин?

Тут двома словами не відповісиш.

Ввечері постараюсь розтавити всі за і проти.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...