Перейти до змісту

club-styles

fenom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І я тільки підняв своє тіло з ліжка після Метро

Всі РЕСПЕКТ

DJ TokYo, DJ Move, MC Ganibez, MC ALF ви просто СУПЕР :blink:

З.І. Сева дякую за флаєрок, що ти дав Дімону :)

• Відповідей 857
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Був в МЕТРО!...........

MC Ganibez сказав "Те кто не пришли сегодня в Метро, завтра будут кусать локти"..............

Скажу шо я їх кусаю шо пішов туда :-(

Токио - це вообще слів нема........

А Мув - сам себе опозорив. Играв треки 1-годной давности. Я В ШОКЕ!!

Единий плюс, що за пульт став DJ Dustin і показав шо він лучше всіх!! ВЕКИКЕ ЙОМУ РЕСПЕКТІЩЕ!!

Вот тоді музичка :blink::):) пішла!!

Опубліковано

какие мнения про сайт метровкий? www.clubmetro.com.ua

к сожалению небыл я в метро с 25 на 26, а был с 24 на 25 музыка мега ужасная была, я в два часа уже засыпал, кто был вчера на концерте в центре? слышали как играл диджей с люкс фм? вот если бы такого типа музыку играли в метро было бы суперски, получился бы почти киевский пристижный клуб, а так село селом это метро!

Опубліковано

УХАХА !!!!

ТИ ШО П"ЯНИЙ ???????

Релакс та ра ра ра ра ... Зеленоглазоє таксі ! о о о о нанананана !!!

ну ти гониш :(

це таку музику ти хоч в метро почути ???

ну тоді йди в село на діскатєчку і тоді може таке буде

Опубліковано

кто был вчера на концерте в центре? слышали как играл диджей с люкс фм? вот если бы такого типа музыку играли в метро было бы суперски, получился бы почти киевский пристижный клуб, а так село селом это метро!

Я в паніці! "Чьорниє Глаза", "Я устал, хачу любві"! Ото то ти і загнув... Ммммммммммммдаа.......

Опубліковано

"Чьорниє Глаза", "Я устал, хачу любві"

Та я не про эти песни чуваки, это редкий панос, я про другие, которые не попросые, "релакс" гавно!

Опубліковано
Та я не про эти песни чуваки, это редкий панос, я про другие, которые не попросые, "релакс" гавно!

Конкретніше будь ласка :(

Опубліковано

к сожалению небыл я в метро с 25 на 26, а был с 24 на 25 музыка мега ужасная была, я в два часа уже засыпал, кто был вчера на концерте в центре? слышали как играл диджей с люкс фм? вот если бы такого типа музыку играли в метро было бы суперски, получился бы почти киевский пристижный клуб, а так село селом это метро!

Сайт красивый получилса, но скучьноват немного... информацыи мало и фотки старые - чяще обновлять надо!!! И какойто форум не помешал бы..., новые трэки резидентов можно было бы закинуть. Так скажем: сайт красивый и стильный, но неинтересен, я бы заходилбы туда токо для того чтоб узнать о новой тусовке и всё, не больше ((( Де и ещё, почему кнопка NEWS неработает, у вас чё новостей в Метро нет? Или у меня комп глючит, ХЗ! )))

shake your ass ;-)

post-1559-1188142471.jpg

Опубліковано
Seva викладуй фотки з 25)

Давай фотки але все одно

скажу шо ВИ редіски

як говорить то пожете а Wella ніхто не хоче з днюхой привітать ?

Браааааааааааааат з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ я сказав уже в МЕТРО

\потім на тел скинув смс *) \ а тепер офіціально пишу тут !!!

Опубліковано

скажу шо ВИ редіски

як говорить то пожете а Wella ніхто не хоче з днюхой привітать ?

Браааааааааааааат з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ я сказав уже в МЕТРО

\потім на тел скинув смс *) \ а тепер офіціально пишу тут !!!

Тіко взнав від тебе*

Також приэднуюсь до привітань *)

Опубліковано

До речі, приєднуюсь до привітань!!!!!!!!!!!!

Валік, щастя тобі та усього найкращого!!!

Успіхів у коханні та на роботі!!!

Будь здоровим та радуй нас своїми неповторними сетами!!!!!!!!!!

Опубліковано

точно :)

Приєднуюсь до привітань !

Але, я думаю, що всі хто були в Метро - то привітали його своєю присутністю ! ;)

Опубліковано

Вот это я,я WELL дабл ю и дабл л!!

Всім великий респектіще і дякую за привітання :) (я після денчіка тікі до компа доліз) :dont:

Опубліковано
Вот это я,я WELL дабл ю и дабл л!!

Всім великий респектіще і дякую за привітання :( (я після денчіка тікі до компа доліз) :D

Ну ти і реактивний*) :D

Опубліковано

Суховатий сайт. Гарно придумали з оформленням, але сама інформація, яка закладена всайті залишає бажати кращого. А хто вибирав фото в галерею???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...