Перейти до змісту

Якщо Яник виграє вибори, я еміґрую!


b0rg

Рекомендовані повідомлення

Стаття просто супер )))

Якщо, вибирати між двома кандидатами... То однозначно Яник. Проаналізуй правління Юлі і Яника з Кучмою. Останні двоє, як бальзам на душу.

А ти проаналізуй правління Яника без Кучми?

Ось тут непоганий аналіз про Яника

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 153
  • Створено
  • Остання відповідь

Давайте не будемо розривати дві персони Яника і Кучму.

Це два чоловіка з одного клану. І яник сам робив те, що йому скажуть. При владі де так звані "понятія" було набагато стабільніше.

І не треба це заперечувати. Я не ярий прихилник Януковича, але не можу дивитись, що зробилв Юля з Україною за 2 останні роки. Це просто жах..

Ми останнф в списку... І це не криза ))) кучма працював, ще в гірших умовах.. Яник теж не ідеал..

Але за партією регіонів регіонів закріплена величезна купа підприємств..

Їм найбільш вигідно, щоб вкраїні була стабільна ситуація.. Це їхні гроші. Що ж робить Юля ??? .. Тупо бреше.. )))) вішає лапшу причому на одне вухо кіло вже 3 )))

Поговоріть з людьми, які щось роблять.. мають бізнес, коли були побори більші ))). як рішались питання при кучмі і янику і як при Юлі. )))

Це два претендента, які не достойні керувати країною.. "ИЗ ДВУХ ЗОЛ ВЫБИРАЮТ МЕНЬШЕЕ"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте не будемо розривати дві персони Яника і Кучму.

Це два чоловіка з одного клану.

Поставити завгара на один рівень з двократним президентом, про якого згадують зараз не таким уже й злим словом, це сильно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IncvizitoR

Інформації достатньо вполнє, щоб підтвердити шо я був недальок від існтини, ти відношення до чиновника маєш лише по запису в трудовій книжці що ти дерслужбовець. З таким самим успіхом журналісти газети "Волинь" (які як мені відомо мають статус дерслужбовців) можуть так само як і ти на всі сторони волати що вони чиновники среднього звіна.

Чиновник - государственный служащий имеющий ту или иную распорядительную власть.

Так що ми всі будемо в курсі що ти керівник інформаційно-комп'ютерного відділу дууууже сильно мріючий бути чиновником.

Да, информации достаточно что бы подтвердить что ты недалек.

Грустно улыбнул, а ведь такое же мнение про то что чиновник это обязательно человек решающий мегавопросы за мегаденьги имеет абсолютное большинство людей. Перечитай повнимательней там откуда ты брал обозначение чиновника, или уж пости полностью, а не бери выгодные выжимки.

Впрочем разубеждать не собираюсь, ты прав - я не я, и шапка не моя

от нащо мені ознайомлюватися з роботою якихось органів щоб переконатися що зараз у владі панує вседозволеність замішана на безнаказаності?

Потому что не надо писать бред о том, чего ты не знаешь, и, как видно, изучить хотя бы поверхностно не желаешь. Знаем, знаем - «не читал, но осуждаю»

балотуватимусь лише якщо даси мені два з половиною мільйони застави та як чиновник забезпечиш адмінресурсом
я тебе лично чем то обязан?

IncvizitoR

спокійно там люди висловлюють своє невдоволення...

Banzai

если так умничать то пиши конкретно в какой стране, кого конкретно и каким образом лишили его законных прав гавкать на правительство власть и всё такое...

ибо, к примеру, в пендосии прям со сцены много всяких забавных гадостей говорил известний сатирик Джордж Карлин, мир его праху... при том что всем извесно как далека "американская демократия" от демократических идеалов ..

здается мне, господа, вы живете, как и наш пока еще действующий президент в стране мечт. Вы ехать куда собираетесь? За границу? И кем вы там будете? Бесправным рабочим скотом. Ну может я и утрирую, но где то посередине оно так и будет. На гринкарт надо будет попахать годиков с 5 а про гражданство я вообще молчу. Так вот до получения гринкарты – вы будете никто (не возьмусь судить за Поляндию, но много слышал про Италию, Португалию, Великобританию, США от очевидцев событий). И никто там не будет слушать какие вы замечательные-расхорошие. Да, возможен вариант политического убежища, но думаю что он будет строго лимитирован.

так і тема про те що за Януковича ніяких змін не буде, лише болото буде успішно цвісти та пахнути... саме від усвідомлення безвиході людина зважиться на кинути все і імігрувати.
Знаешь, я тебе расскажу по этому поводу быль. После революции 04 проходил у нас в организации стажировку один революционер. Замечательный парень, мечтатель и борец, действительно мечтавший что то изменить. Революционеры его на работу не взяли, хотя могли. Я его иногда встречал после того как его не взяли, спрашивал, ну как там борьба и т.п., он на полном серьезе рассказывал, что то да се, организовывает что то, стареется бороться и т.д. А через пол года он застрелился. Вот просто взял, и снес пол башки, оставив, на то время, беременную жену. Молодой улыбчивый парень, уверенный в том что с революцией и новым Президентом что то изменится. Звали его Андрей, и с его смертью лично моя моральная поддержка так называемых «демократов» закончилась…

це нормально, я з таким неодноразово мав справу, коли людина ще нічого не розуміє але вже лайном кидатися на оточуючих навчилася.
Ты в зеркало давно смотрелся? Называтеь!

поки такі чиновніки нижнього звіна бдять про мій добробут
ты слишком высокого о себе мнения, так что прежде чем лечить кого то излечись сам.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цитую статтю

-------------

Молоді, перспективні українці відмовляються жити в одній країні з президентом Януковичем

Не раз чув я цю фразу від багатьох своїх знайомих. Не раз казав її сам. Не раз серйозно обмірковував таку перспективу, водно з найдрібнішими подробицями такого вчинку. І питав, у себе й в інших, чи це була б зрада. Досі важко відповісти.

Перша причина - сором. Страшенний сором за те, що президент твоєї країни називає Ахматову Ахметовою, а Чехова - українським поетом.

Що плутає Словаччину зі Словенією, а Бухарест з Будапештом.

Інколи сам плутаю Словаччину зі Словенією, нічуть не жалію про те, що в рамках шкільної програми не читав майже нічого в старших класах - чомусь Саймак чи Желязни, Лем чи Кіплінг цікавили набагато більше, ніж Ахматова чи Гоголь, Толстой чи Ремарк. Не дивлюсь серіалів і майже не дивлюсь художніх фільмів, але полюбляю документальні. До минулого тижня не знав, що таке "кантувати" і яке відношення "плуг" має до лиж - це було неактуально, а знати все поки не вдається нікому. І не відчуваю сорому. То чому ж від лідера держави вимагати знання всього? Тому, що інший кандитат не проколовся на таких речах?

Дж.Буш-молодший - також мастак ляпнути, що не завадило йому бути главою держави, а громадянам його країни бути в лідерах по продуктивності праці, а країні - в лідерах світу.

Що відмовляється від дебатів, безсоромно називаючи їх "обміном брехнями".
Так це ж чиста правда :) Хай би автор спробував проаналізувати дебати, які вже відбулись в нас, в сусідів, в Європі - зазвичай більша частина обіцянок залишається обіцянками. А дискусія перетворюється в поливання компроматом.
Третя причина - ненависть його особиста і його команди до всього українського. З приходом Януковича до влади всі ті слабкі і кволі паростки національного відродження будуть закатані в бетон, "замочені в сортирі". Для нього ми - вороги. І він сприймає нас саме так.

Дев'ятнадцять років згаяти! Заради чого? Щоб замінити Андруховича Донцовою, а Пономарьова Сердючкою? Щоб маскульт не лише буяв у всій красі, а й переможно скалився?

За роки його неодноразового прем'єрства - особисто не відчув його агресії до "всього українського". Більше того - А.Герман, Т.Чорновіл.

Щодо заміни Донцової чи Сердючки - хм, я не відчув ні разу, щоб хтось заставляв мене слухати С(м)ердючку, чи читати Донцову, ба більше - не відчув обмеження свого доступу до ВВ, Квітки Цісик, Кому Вниз, Ocarina чи Дидюля.

Четверта причина - ненависть до всього незрозумілого і "слішкам умнава". Це перегукується з першою й третьою причинами.

Його команда на дух не переносить інтелектуалів. Інтелектуал - це потенційний ворог. І вони з тупою впертістю цих інтелектуалів доводитимуть до ручки. Бо бути розумним, їхньою мовою "слішкам умним" - це діагноз. Лихий діагноз. Найгірша лайка, яку лише можна собі уявити.

Не схожий М.Азаров на тупого й обмеженого, ой не схожий...
П'ята причина - вдавана релігійність.

Про що думають люди, які голосують за нього? Невже й вони всі обмежуються традиційною паскою, раз на рік навідуючись до церкви на Великдень і вистоюючи до кінця освячення, чекаючи на нього, буцім на манну небесну?

Автор статті пробував сам сходити до церкви в звичайну неділю, окрім Великодня і, можливо, Різдва? Нещиро... Мабуть, тут він такий, як і всі.
Коли продадуть наші газогони, приєднають до ЄЕП, струсять усі з такими зусиллями виплекані "європейські нашарування", згорнуть свободу слова, а, врешті, ще й до ОДКБ приєднають (це ж не НАТО, можна й не питати!), коли наша дорога пройде водно з Росією, Китаєм та Іраном, Кубою, КНДР та Гезболлою, коли ми визнаємо "незалежність" кримінальних маріонеткових режимів Абхазії та Самачабло ("Південної Осетії"). Все, що ти любив у цій країні буде втрачено на десятиліття, а то й з надлишком.
Хм, а можна десь почитати вигідні умови постачання газу в Україну з РФ, вигідні умови тарифу за транспортування газу територією України? Чи середньоєвропейська ціна газу і втричі нижчий тарифи на транспортування, про які домовилась ЮВТ з ВВП, є вигідними для України і її громадян?! Що зробила ЮВТ для просування України до ЄС? Та той же Тарас Чорновіл правий - за часів прем'єрства Януковича було зроблено більше для поступу України в Європу і її структури... А позиція по Південній Осетії - ЮВТ досить довго не озвучувала ніякої, а після озвучення - вона мало відрізнялась від позиції лідера біло-блакитних. Не повірю, що ЮВТ вдається легко домовлятись з Путіним тільки тому, що Вона - прекрасний дипломат. Чомусь з Ющенком чи Януковичем їй домовитись не вдається.
З Тимошенко багато в чому сила-силенна людей не погоджується. Особисто я, слухаючи її останні заяви на телебаченні, зі здивуванням відзначив для себе величезну кількість речей, проти яких категорично виступав увесь час.
Не спадало на думку, що варто ще раз (а можливо, і не раз) не тільки послухати, але й почути її слова, подивитись на вчинки, на результати? Можливо, вдасться побачити, що різниця тільки в тому, що ВФ - людина команди, і без команди працювати не вміє, а ЮВТ - жорсткий одноосібний лідер, який створює команду і користується нею? ;)
Я дам себе обдурити. Хоча знаю, що з нею на нас чекатимуть важкі і скрутні п'ять років. З закручуванням гайок, де треба й де не треба. З переділом власності. З постійними політичними кризами або ж "білою стабільністю".

Проте, вона не нищитиме державу. Можливо, це найголовніше. Ми якось самі, потроху й зі скрипом, повернемо країні власну ідентичність. А, де належатиме, і створимо.

Проте, Вона вже давно "не нищить" державу. І не має стосунку до Єдиних Енергетичних систем України, не має стосунку до Павла Лазаренка, не має стосунку до Л.Кучми (без відома і лояльності якого в принципі не могла існувати структура масштабів ЄЕСУ), і не має стосунку до угод з Росією по газу (див.вище), і зайняла чітку позицію по П.Осетії, і... звісно, це все чорний піар проти Вони.

Дивно читати такі висновки.

Всі - і Ющенко, і Янукович, і Тимошенко займали високі пости при Кучмі. Тимошенко встигла гарно засвітитись на мільярдних схемах поставок газу в Україну (звісно, без відома глав держав цим можна займатись, це звичайний і прозорий бізнес, доступний будь-кому... та от тому ж Ахметову так і не вдалось прийняти в ньому участі), відвідати сізо (не на екскурсії, звісно), побувати під слудством. Янукович встиг погасити дві судимості й отримати визнання в ІНеті. Залишався тільки Ющенко - за часів його прем'єрства припинився багаторічний спад ВВП, стабілізувалась економіка, почало зникати поняття "заборгованість по зар.платах, пенсіях, стипендіях", введена гривня, і який не встиг засвітитись в причетності до розкрадання державного майна в гігантських розмірах, протекції олігархів (і без зятя-олігарха), без кримінального минулого. Плюс - красиві гасла, обіцянки. Плюс - втома від чиновницького бєспрєдєлу (особливо - податкова міліція, а ДПА очолював, нагадаю, М.Азаров). Плюс - патріот своєї країни. Тому - був вибір без вибору. І забувалось, що Ющенка на посаду прем'єр-міністра призначала та ж людина, що і Януковича, що і ЮВТ на посаду віце-прем'єра - сам Л.Кучма.

На сьогодні в другому турі - двоє людей, які мають далеко не "чисті руки" - хтось причетний до особливо крупного капіталу й регіону, який славиться своїм криміналітетом, хтось приймав безпосередню участь в фінансовл-газових махінаціях на міжнародному рівні. Звісно, з тих часів багато могло змінитись. Хтось намагається стати самостійним політиком, хтось - посісти всі гілки влади. Тому голосувати - немає за кого. Якщо в 2004-му був вибір "сидів" кандидат, чи не "сидів", то сьогодні - конфлікти із Законом були в обох. Вона обмежилась сізо й закритою кримінальною справою /і списаним податковим боргом ЄЕСУ в 2005-му році/, він - встиг відкантуватись.

Але набагато цікавіше виглядають можливі результати. Якщо перемагає ЮВТ - жоден закон, який буде проголосований БЮТ, не буде заветовано. На сьогодні в БЮТ є стійка, хоч і ситуативна більшість у ВР. Тому - проходить майже будь-який закон, потрібний БЮТ. Парламент - під контролем, уряд - також під контролем. Ген.прокуратура, СБУ - також під контролем все тієї ж політичної сили. Авторитаризм і повна *опа. Інколи це виправдано - взяти той же Сингапур на зорі незалежності. Але коли лідер цієї політичної сили встиг позайматись махінаціями з фінансовими й природними ресурсами на міжнародному рівні... Антидержавницьку позицію встигла продемонструвати неодноразово... Перспектива - нова Конституційна реформа і повернення повноважень Президента до рівня 2004-го року.

І другий розвиток подій - перемагає лідер партії одного регіону. В нього залишаються окремі важелі впливу на уряд та парламент - Ген.прокурор, Голова СБУ, право вето. Тому теоритетично -бажано збергіати хоч якийсь баланс сил в державі, і тоді треба голосувати за іншого кандидата, проти Вони. Але ж у вересні він і Вона в черговий раз заледве не створили парламентську коаліцію. Де гарантія, що на цей раз вони не домовляться остаточно?!

Тому заголовок мав би бути інший - після виборів я емігрую, хто б їх не виграв...

Раніше треба було дивитись, за кого голосували. Були кандидати, які не встигли бути призначеними одіозним Л.Д.Кучмою, не мали конфліктів із законом, не встигли не виконати принципових обіцянок Майдану...

Тому залишається тільки надія. Свого часу, Л.Д.Кучма також вигравав вибори на обіцянках другої державної мови...

За його правління було по-різному. Але в останні місяці - таки було щось схоже на рух в напрямку правової держави. Конституція, Укази, які мали силу закону і частина яких діє і досі (бо не прийняті відповідні закони, зокрема про "мале підприємництво"), як його лебедина пісня - прийнятий підконтрольною йому більшістю закон, який суттєво обмежив права перевіряючих органів (в т.ч. міліції, податкової міліції). Та й закон 2181 2001-го року, попри всі його недоліки, дав можливість захищатись в суді платникам податків...

Можливо, котрийсь із сьогоднішніх кандидатів також зможе прийти до державницької позиції (як це сталось з Кучмою). Але не хотілося б, щоб це відбулось через багато років правляння, як це було з Леонідом Даниловичем...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молоді, перспективні українці відмовляються жити в одній країні з президентом Януковичем бла-бла-бла

Потягнуло таким душком інтелігенції, чи то пак інтелектуальної перспективної Іліти. Таким запашком перегару з кухні. Їх прапрадіди, в свій час, скинули Скоропадського, батьки безсоромно розвалили совок , а дітки тепер мучаться: в яку б то Європу втекти туалети мити, де ж справді оцінять їхню тонку душевну організацію? Емігрують, емігрують де невиемігрують. Демократію їм, свободу слова, чесне законодавство. Позбираються і за пляшкою будують концепції світлого і яскравого майбутнього, а тоді сходяться на думці: "Ой, як страшно жити! Треба тікати звідси!" Тільки нікуди ж, падли, не їдуть, а висирають подібні тексти, сповнені образи на владу і скорботи за втраченими можливостями.

Та скільки ж нити то можна? Заткни рот і просто працюй. Не можеш так працювати - купи бульдозер, обший його бетонними плитами, - і вперед, здійснюй свою революцію! Зроби так щоб тут можна було працювати.

Велике горе: президент - зек. Хіба мало злочинців, катів й ідіотів керували цією землею? Скільки століть цей народ, цю мову і культуру мішали з багнюкою? І що, у них щось вийшло?

Наші предки жили на цій землі, жили наші батьки. Тут живемо ми і будуть жити наші діти. Нам нема куди тікати. Й хай і здається що ми тут не потрібні, але де-небудь іще ми не потрібні ще більше. Ті що жили до нас витримали і ми витримаємо. Бо у нас просто немає вибору.

Я не фанатичний патріот. Я навіть не знаю за що можна любити таку країну. Кожного разу, спотикаючись через нашу бюрократію, корупцію, систему освіти, правосуддя й інші не менш захоплюючі аспекти нашого життя, я думаю, що для того щоб нормально жити - треба тікати звідси. І я бачу як люди навколо мене так і чинять. Але я не можу цього зробити. На це є одна проста причина: якщо втечу і я, то хто залишиться? Хто подбає про моїх батьків і про усіх тих людей, які усе життя працювали задля мене? Хто подасть руку молодим, тим хто йтиме слідом? Хто навчить і дасть приклад? Хто захистить? ЯКЩО НЕ Я, ТО ХТО?

Так, я зелений і дурний, а моя, переповнена пафосом промова, викликає в мудрих людей лише сміх. Проте я вірю в те, що поки маю дві руки і голову - я не пропаду. І радше я здохну від голоду, ніж зміню свої переконання.

Stone in my hand
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

icon_plus_1.gifСорок п’ять хвилин культури: відкритий урок для майбутніх президентів

Вибори в Україні наштовхують на аналогії зі старими анекдотами - то пробачте, що скористаємося черговим прикладом.

Пам'ятаєте історію про методику "проблемного навчання" у школі? Коли молодий адепт такої методики прийшов у 5-й клас викладати географію та спитав: "Діти! А хто з вас зможе натягнути презерватив на глобус?" У класі одразу тиша, тоді найсміливіший піднімає руку: "Пробачте, пане вчителю, а що таке глобус?" - "Так от, діти, я і прийшов до вас, щоб розповісти, що таке глобус".

Шановні майбутні президенти!

Як ви гадаєте, чому люди досі вас терплять? Чому досі не повиганяли усіх геть? Чому не підняли на вила Лозинського?

Чому 2004-го дали піти Кучмі своїми ногами? Міліції злякалися? Відповідь невірна.

2004-го Кучму не захистила б жменька дівчат з Харківської юридичної академії, які стояли у лавах охорони, та й міфічний "Беркут" не захистив би.

Не вірите? Тоді загадайте Молдову, де нещодавно люди погромили будівлю парламенту, а міліціонери замість захищати її, стояли і сміялися. Ну а якщо Молдова для вас не аргумент - проаналізуйте останні події біля мерії Києва, коли невідомі забили цвяхами (!) двері, кинули дим-шашку (!!), а міліціонери нікого не затримали (!!!), бо стояли осторонь і реготали.

Отже на міліцію не сподівайтеся: від справедливого народного вас захищає щось інше, невидиме, що живе в головах і серцях людей.

Як можна здогадатися, розмова піде про культуру.

Звісно, ми усвідомлюємо, що цей предмет вас геть не цікавить. Проте кожен з вас, як то кажуть, "про людей" звик вживати це слово, хай би навіть плутаючи при цьому генофонд з геноцидом.

Звісно, ви до пуття не знаєте, що таке культура, але оскільки слово вимовляєте, спробуємо зазіхнути на сорок п'ять хвилин вашої уваги. Всього лише урок, шкільний урок.

Будемо відвертими - слово "культура" ви і ваше оточення прирівнюєте до слова "розвага". Нехай поважна, нехай навіть корисна, але все-таки розвага.

Все це від того, що ваш світогляд формувався під впливом марксистсько-ленінської філософії - що в університеті, що на зоні політруки навчали вас: існує "базис", існує "надбудова".

"Базис" - це все, що стосується економічних відносин та відтворення продуктивних сил - заводи і фабрики, торгівля і банки, охорона здоров'я, система пенсійного забезпечення і т. ін. У "базису" багато роботи, бо він, по-перше забезпечує існування людей, а по-друге породжує "надбудову".

Тобто культуру. "Базис" породжує культуру - це сидить у ваших головах, і свідчення тому - ваші дії на державних посадах - зокрема рівень уваги до культури, пріоритетність при фінансуванні, ба навіть призначення на посаду міністра культури - все це підтверджує, що у ставленні до культури ви - інтуїтивні марксисти.

До речі, серед вісімнадцяти кандидатів першого туру всі вісімнадцять є марксистами. Так що підсаджуйтеся, хлопці та дівчата, вам теж буде корисно послухати.

Отже ви щиро переконані, що культура за великим рахунком - різновид розваги. А час розваг настає коли? Правильно. Тоді, коли "базис" справно виробляє і відтворює. Такий підхід в Україні називають "прагматичним" і у політичних колах це вважається позитивною характеристикою.

Але такий "прагматизм" характерний не тільки для вас та вашого бізнес-оточення. Пам'ятаємо, під час Форуму інтелігенції у кулуарах бібліотекарі згадували, як на початку дев'яностих їздили по областях новоспечені демократи-поети-депутати і умовляли: "Потерпіть, дорогенькі наші. Не до культури зараз. Нагодувати людей треба спочатку". Потерпіли. Далі ви знаєте.

Приклад другий. Політичне ток-шоу. Нас запросили експертами. Питають: "Як вас титрувати?" "Письменники." - кажемо. "Ну... - пауза. - У нас же серйозне політичне ток-шоу. Давайте напишемо - громадські діячі".

Отже запрошуємо на свій урок депутатів, журналістів і політологів, а з ними усіх, хто так чи йнак обертається у політиці. Задача нашого уроку - змінити ваше ставлення до культури, бо кожен з вас може колись стати президентом - не тепер, то за багато років.

Що ж таке культура, пані і панове майбутні президенти? І чому ми весь час плутаємося у застосуванні цього слова: "культурні люди не колупаються у носі", "культурні люди ходять до театру" - що спільного між цими двома фразами?

Якщо говорити простими словами (бо складних багато хто з вас не подужає), культурою називають діяльність людини, яка напряму не пов'язана з фізичним виживанням або розмноженням. Часто ототожнюють культуру і мистецтво, але розберемося з цими поняттями одразу. Мистецтво - лише частина культури. Так само, як енергетика - лише галузь економіки. Крім мистецтва в культурі є й інші частини - наука, освіта, релігія...

Однак найпростішою і, власне, первинною складовою великого поняття "культура" є культура побутова, яка по-нашому ще називається "звичай". Не бити вагітних жінок, не красти, не смітити, поважати старших - всі ці правила також називають культурою.

Отже культура насправді є не тільки "розвагою для ботанів", але й системою правил і звичок, яка забезпечує стабільне та продуктивне життя людей разом - єдиною громадою.

Саме культура виробляє та підтримує в суспільстві критерії добра і зла. Забезпечує, щоб діти доглядали батьків, а не вивозили, як у старих легендах, до лісу. Щоб батьки не продавали дітей ані цілком, ані на органи. Щоб сильні чоловіки не ґвалтували жінок, а мстиві жінки не труїли чоловіків.

Порушення традицій завжди засуджувалося людством. Навіть у найбільш, здавалося б, аморальному - кримінальному середовищі ігнорування звичаю зветься "бєспрєдєл" і вважається найбільшим гріхом.

Звичай - це базовий рівень існування культури, рівень інтуїтивний. "Так робили мої батьки і мене навчили так робити". За ним ідуть вже більш усвідомлені та окреслені шари - мораль, релігія та таке інше. Але саме звичай забезпечує виживання і стабільність існування суспільства.

Шановні майбутні президенти!

У нас є для вас погані новини. Вже забагато наших співвітчизників переконані, що культура - тобто звичай та мораль - річ вторинна. Бо ці люди - прагматики. Такі самі, як і ви.

До чого це призводить? А ось до чого.

Прагматики-прокурори та прагматики-міліціонери катують і калічать на допитах. Разом з прагматиками-суддями вони відбирають у людей майно, гроші, торгують рішеннями направо і наліво.

Прагматики-податківці розорюють підприємців.

Прагматики-депутати розкрадають майно і землю. Питання добра і зла, правди і брехні, честі і совісті для них - лише "надбудова", а для початку треба забезпечити "базис".

Однак ваші підлеглі - не єдині прагматики в цій країні. Все більший відсоток населення потроху переконується у вторинності культури.

Як ви гадаєте, у скільки оцінюють людське життя українці, що постраждалі від прагматичності ваших соратників? Дедалі у меншу суму. А це означає, що ми знаходимося на порозі великої крові.

Зверніть свою президентську увагу на групи найбільшого ризику. Це - прокурори, судді, міліціонери, судові виконавці та депутати всіх рівнів, тобто люди, що безпосередньо забирають, грабують, знущаються з людей. І якщо не обтяжені "надбудовою" громадяни України візьмуться за вила - смертність серед перелічених категорій буде більшою, ніж серед ВІЛ-інфікованих.

Страх покарання ніколи не зупиняв насильства. Ваших прокурорів, міліціонерів і суддів б'ю уже й зараз і дедалі частіше. Тому варто зрозуміти - єдине, що може упередити погроми - це культура. Вона не здатна їх зупинити, коли, як то кажуть пізно пити "Боржомі". Проте може запобігти.

Ви сильно перебрали у своєму ставленні до культури. З вулиць міст зникли книгарні, музеї, галереї, студії навіть кінотеатри. У населення вже нема вибору між книжкою і пляшкою - лишилася тільки пляшка. І перспективи такого життя очевидні.

Приїхала кілька років тому до нас знайома з Абхазії. Каже: "Шукаю нареченого для своєї племінниці. Є у вас якийсь хороший хлопець, такий щоб траву курив?" "Навіщо траву?" - перелякано питаємо ми. "Ну як? Якщо траву курить, значить точно не колеться".

Знищення культурної інфраструктури повертає людей на рівень тваринного існування. А тваринне існування веде за собою тваринну мораль. Однак справа не тільки у зачистці культурного простору, який проходить під вашою орудою.

Ваші куплені демонстранти нищать в суспільстві уяви про святість переконань. Ваші оплачені інтернет-дописувачі зробили примітивне хамство нормою інформаційного простору. Ваші ЗМІ виносять насильство на перші шпальти і створюють враження, що крім паскудства в цій країні нічого не відбувається.

Якщо хочете уявити собі перспективи такого підходу - зверніть увагу на сучасне Сомалі. Людське життя там стало предметом купівлі-продажу, а куля - універсальною відповіддю на образу.

Якщо ви думаєте, що наслідки вашої діяльності в Україні будуть менш кривавими, то мусимо засмутити - не будуть. Коли ви остаточно подолаєте традиційну культурну інерцію українців, наслідки будуть нищівними. І врешті-решт під ніж підете й ви самі.

От вам і відповідь на питання, яке ми поставили на самому початку - навіщо культура владі.

Шановні майбутні президенти! Культура може убезпечити вас і ваших підлеглих від фізичної розправи. І вже тільки тому вам варто змінити до неї своє ставлення. Ну а те, що вона не допустить також і масових вбивств решти громадян можете вважати бонусом.

Історія підтверджує, що марксизм завжди доводить до крові. У нашому минулому - це організоване знищення людей з метою реконструкції "базису". У нашому майбутньому - оскотинення населення, повсюдне насильство та погроми. І причина тут одна - загальна певність у вторинності культури, моралі, совісті, тобто "надбудови".

Щоб досягти сьогоднішнього стану українського суспільства, владі треба було дуже постаратися. Бо ж культура розповсюджується як свинячий грип - від однієї людини до іншої, а прижилась у цієї - іде далі. І тільки тотальне і свідоме знищення середовища, де вона може розвиватися дає описані вище результати.

Розуміємо, що скалічений історичним матеріалізмом світогляд виправити важко. Але спробуйте запам'ятати, що культура - це те, що взагалі робить можливим існування цього самого вашого "базису". Не обтяжені культурою люди не є продуктивною силою взагалі. Бо займаються виключно знищенням слабших.

Яким чином люди долучаються до культури, тобто стають людьми? Хтось через звичай - родинний та національний. Треба більшого - є мистецтво, філософія, релігія. Бо саме вони накопичують досвід поколінь і приходять на допомогу тим, хто пробує свідомо розібратися з питаннями добра і зла.

Система людських цінностей, яку формує культура - це і є запорука стабільності країни. Однак треба зважати, що знищити культуру держава може, а збувати замість неї нову - ні. Сталін намагався, Гітлер намагався, Мао намагався, а в результаті у всіх вийшло щось середнє між стадом і зграєю.

От ви сидите і думаєте - до чого це хлопці ведуть? Мабуть, хочуть, щоб їм дали грошей на книжки. Мусимо вас розчарувати. Справа не в грошах, і навіть не в тому, щоб ви, шановні президенти, зняли фільм під своїм протекторатом, вручили премію чи то підписали написану за вас книжку.

Культура живе за іншими законами. Вона працює ефективно тільки у тих випадках, коли стає чинником повсякденного життя - спілкування в побуті, ухвалення державних рішень як на рівні села, так і у столиці - і навіть проведення агітаційних кампаній. До того ж не в окремо взятих випадках, а повсюдно.

Тут ми вимушені зупинитися, бо розуміємо, що трошки занадто вас навантажили. Сорок п'ять хвилин витікають, а отже приходьте на наступні уроки і спробуємо разом розібратися, яким чином держава може впливати на культуру - крім погромів та фінансування.

Жаль тільки, що ми не встигли вигадати простої та зрозумілої моделі, яка б замінила у вас в головах казочку тата Карла про "базис" та "надбудову". Бо секрет успіху марксизму саме в тому, що він дуже добре лягає у голови погано освічених людей. А альтернативи завжди такі складні...

Хоча ні. Здається, вигадали! Пропонуємо дуже просте визначення поняття "культура". Настільки просте, що його засвоїть навіть майбутній Президент. І визначення це не наше - ним користуються культурологи, до речі, дуже поважні і авторитетні люди. Так от, слухайте:

КУЛЬТУРА - ЦЕ ТЕ САМЕ, ЩО "ЦИВІЛІЗАЦІЯ".

Просто і зрозуміло.

На цьому поки і пропонуємо зупинитися.

P.S. Не для президентів. Одразу перепрошуємо прибічників Шпенґлера та фахівців-культурологів, які з'їли собаку на різниці між поняттями "культура" та "цивілізація".

Наша стаття - не аргумент на користь прибічників тотожності цих термінів. Це тільки спроба пояснити політикам прості істини простими словами.

Політики - люди неосвічені і пояснювати їм нюанси - метання бісеру. Тим більше, що різночитання термінів "культура" та "цивілізація" стосується хіба що стадії розвитку, але не заперечує одне одного.

Тож пробачте за таке свідоме спрощення.



Брати Капранови, письменники

Джерело
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що відмовляється від дебатів, безсоромно називаючи їх "обміном брехнями".

Ну бо дебати є обміном брехнями:):):)

та да, за тимошенко анітрохи не соромно... у неї ж німб
ТО не німб, то руль! :):):)

Якщо серйозно, то вже змирилася з тими кандидатами. І впадати в паніку а-ля помаранч більше не буду.

Обоє рябоє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто мені соромно тому, що в Україні є місце таким політикам, як Янукович Віктор Фьодоровічь. Та й не тільки на ньому світ клином зійшовся. Соромно за те, що таких дуже багато. Якщо (не дай Бог) він стане Президентом, ще й соромно буде перед родичами, які живуть в інших країнах пост СРСР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Искусственный снежок, голые девочки и северное сияние для Витеньки Януковича.

Дивитись тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таким дебатам, как здесь, позавидовали бы все наши политики :-)

А если честно, то я согласен с Михаилом Задорновым, который сказал: "Я живу в самой прекрасной стране, но в отвратительном государстве". Все наши "слуги народа" давно уже показали, что они из себя представляют, но они всего лишь отображение реального состояния дел в Украине (финансового, правового, морального, духовного). Почему-то люди не хотят задумываться о том, что чтоб что-то изменить в своей жизни, надо начать с себя, с оценки своих действий, жизни, своих приоритетов, ведь гораздо легче ждать когда прийдет "мессия" и всех спасет. А его все нет и нет. И не будет. На эту роль не тянет ни один из кандидатов, выставивших свою кандидатуру на нынешних выборах. Да и как в этом списке окажется честный кандидат, когда для того, чтоб выставить свою кандидатуру надо выложить 2,5 миллиона (могу ошибаться в сумме), а такие деньги в нашей стране можно только украсть но никак не заработать честным трудом. Во всяком случае одни выборы сменяются другими, а лица все те же (на этот раз порадовал Похнавсех))). И кто бы ни пришел к власти на этот раз, опять найдутся недовольные, опять кому-то будет мало денег (цветные фантики удивительным образом заменившие человеку его душу), а кто-то будет по утрам кушать красную икорку, снимать миллионные проценты в банках в обед, а по вечерам в пьяном угаре разъезжая на иномарках сбивать пенсионеров и школьников. И так будет до тех пор, пока КАЖДЫЙ в нашей стране не станет, в конце-концов человеком, перестанет быть "членом общества", его биологическим придатком для производства\потребления.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юлька якщо виграє то точно Тигипка прим"єром зробить,не знаю тільки на скільки довго продовжиться цей "белый танец" .А от яник то точно не зробить,тут треба свій танцюрист.

Зате які цікаві події почнуться при ЮВ.Якщо зробить весною долар по 6гр-мамою буду називати :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IncvizitoR

що зараз у владі панує вседозволеність замішана на безнаказаності?

Потому что не надо писать бред о том, чего ты не знаешь

Ну звичайно! Давай я тобі зараз приведу пару пунктів а ти мені спробуй довести що це не вседозволеність а закон та порядок:

- депутат Лозинський відстрілює у своїх угіддях людей

- міністр Рудьковський державним коштом літає до Парижу з моделлю позайматись французьким коханням, потім катається недільку в інвалідному візку і всі претензії знімаються

- кількох високопосадовців ловлядь на підробних документах про освіту

- прем’єр-міністр країни краде в країни її офіційну державну резиденцію

- міністр внутрішніх справ ва хмілє куралесить по німецьким аеропортам

- депутати - працівники законодавчого органу запросто можуть заходити куди завгодно і робити що завгодно

- президент країни абсолютно знецінює державні відзнаки роздаючи їх по принципу генератора случайних прізвищ

- І В ЦЕЙ САМИЙ ЧАС ЧИНОВНИКИ УСІХ РІВНІВ ТА ВСІХ РЕГІОНІВ тишком-нишком, дерибанять державну землю, державне майно, відбирають майно у попередніх власників, кладуть до своїх кишень державні кошти.

може спробуємо уявити ці події в Білорусії, Китаї, чи Кореї, про Європу з Америкою навіть не кажу....

ну ось тепер чекаю змістовних спростувань що приведене мною або ж цілковита неправда, або законність та порядок.

Вы ехать куда собираетесь? За границу? И кем вы там будете? Бесправным рабочим скотом. Ну может я и утрирую, но где то посередине оно так и будет.

Ти не просто утріруєш, а схоже не усвідомлюєш різниці між заробітчанством та міграцією. Так заробітчани перш за все це безправний (тому що нелегальний) робочий люд. Але їдуть туди від безвиході, коли тут заробити здатні лише на злиденне життя.

А от міграція, це трохи інше, і стверджувати що всі мігранти це скот, це не утрірування а мега-утрірування. Я тобі можу навести теж багато випадків успішного життя там. Дальній родич виїхав у Польщу, вчить там на польській мові дітей англійському. Йому місцева влада і власне помешкання виділила, і дуже швидко вид на громадянство. І платня там теж достойна. Моя однокласниця працює керівником з маркетингу Східного регіону у корпорації "Арселор Міттал" того самого Лакшмі Міттала що купив Криворіжсталь, далі я можу не продовжувати стосовно її "скотського" життя. АЛЕ! при цьому всьому я не волаю що міграція це БЕСТ і це казка! Це як медаль має дві сторони і як палка що має два кінця, все залежить від того що ти собою являєш, працювати треба і тут і там. Просто там твою працю значно адекватно оплачують. І безглуздо дискутувати що міграція це зло або манна небесна.

Так що коли хтось заявляє що готовий мігрувати не спіши то обзивати воплями, соплями та нанайськими стражданнями.

ты слишком высокого о себе мнения, так что прежде чем лечить кого то излечись сам.

Мені не треба лікуватися, бо я на форумі не кидаюсь лайном в інакомислячих. Якщо ти знайдеш хоч один мій пост з таким наповненням то я привселюдно з’їм свою трєуголку.

А стосовно тебе, то мушу відмітити - останні твої пости набагато стриманіші, так що записую в історію хвороби що мікстура дала покращення...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня другая позиция. В любое другое время я бы проголосовал за Юлию Владимировну.

Мне весьма импонируют ее представительские качества. Однако в этот раз не проголосую.

И вот почему: у нее не будет оппонентов. Я весьма далек от той мысли, что любой кандидат

приходя в власти по собственному желанию начнет чего-нибудь делать для людей.

История неоднократно показывала нам примеры. Есть только два способа это сделать:

1. Добавить конкуренции

2. Отдать в полную собственность

И это касается не только страны, но даже любого ларька или маленькой компании.

Если ЮВ прийдет к власти она первые пару-тройку лет будет заниматься отстрелом конкурентов.

И они увы ничего не смогут сделать. Бо шибко слабые.

С другой стороны страна Украина слишком большая чтобы даже ЮВ смогла забрать себе ее в собственность

и править по царски. Так что выбирать буду более слабого президента.

ЮВ обеспечит отличную оппозицию и теперь хоть и не три центра силы, но два - зато будут !!!

Только это заставит их думать над иными вариантами кроме как включить в марте станок и обеспечить к концу

года Украине такую инфляцию, которая не снилась и в 90ые.

Иначе будет так, как сказал министр экономики Данилишин, озвучивая планы ЮВ: заставить нацбанк покрыть

дефицит госбюджета за счет эмиссии (читай печатать новые бумажки) (прикрываясь словами про консолидацию власти в кризис).

Теперь что касается интеллигенции, украинского языка, самобытности, патриотизма и эмиграции:

ничего не меняется. во все века была эта узенькая прослойка людей, которые в одном предложении могли

говорить что они эмигрируют потому что патриоты. каши с такими всегда было сложно сварить: страну защищать

они не будут никогда, сколько бы сборников стихов о ней не выпустили. И работать они обычно тоже не умеют. Да и не хотят.

Бывают редкие исключения, которые подтверждают правило. Да. Типичный представитель этих мечтателей-бездельников это

Ющенко. Эта прослойка нужна. Она выпускает книжки про патриотизм и воодушевляет народ, если ее удачно направлять и немножко

финансировать (читай давать на вино и сигареты). Если не направлять прослойка будет ныть на кухнях или по современному в блогах,

рассказывать про эмиграцию и эмигрировать. Естественно патриотически.

Таким образом моя позиция простая: выбрать Януковича и раскручивать Тигипко на выборах в законодательную власть.

Ибо третий центр силы очень необходим.

ти перепутав вибори президента на вибори до ВР де ти можеш добавити конкуренції проголосувавши за опонента. Тут або одне або інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня другая позиция. В любое другое время я бы проголосовал за Юлию Владимировну.

Мне весьма импонируют ее представительские качества. Однако в этот раз не проголосую.

И вот почему: у нее не будет оппонентов. Я весьма далек от той мысли, что любой кандидат

приходя в власти по собственному желанию начнет чего-нибудь делать для людей.

История неоднократно показывала нам примеры. Есть только два способа это сделать:

1. Добавить конкуренции

2. Отдать в полную собственность

И это касается не только страны, но даже любого ларька или маленькой компании.

Если ЮВ прийдет к власти она первые пару-тройку лет будет заниматься отстрелом конкурентов.

И они увы ничего не смогут сделать. Бо шибко слабые.

Так что выбирать буду более слабого президента.

ЮВ обеспечит отличную оппозицию и теперь хоть и не три центра силы, но два - зато будут !!!

Только это заставит их думать над иными вариантами...

Ибо третий центр силы очень необходим.

ти перепутав вибори президента на вибори до ВР де ти можеш добавити конкуренції проголосувавши за опонента. Тут або одне або інше.

Крім ВР - законодавчого органу, є ще виконавча і судова гілка влади, а також органи нагляду за дотриманням законності. В нормі система державної влади балансується. В одндієї з політ.сил є реальна можливість узурпувати всю владу - купити більшість у ВР (законодавча влада), зайняти пост Президента (вплив на суддів, Ген.прокурора, СБУ) і поставити свою людину на пост прем'єр-міністра (виконавча влада). І почати "заниматься отстрелом конкурентов".

Мабуть, kostya мав на увазі нормальну конкуренцію між гілками влади, і голосувати хоче проти узурпації влади.

В мене були схожі міркування, але висновок дещо в іншій площині. Немає жодної гарантії, що вони не домовляться, якщо виграє представник партії одного регіону - їм ой як потрібно відшкодування ПДВ, а це "рішається" тільки через уряд...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще пройде декілька років і емігрувати не прийдеться. Ліва частина від Дніпра буде ПІД одними, права частина ПІД іншими.

Народились в СССР, помремо і ЕС або в ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій рідний дядько виїхав в Німеччину зі своїма трьома дітьми і п'ятьма внуками 6,5 років тому. Потім з-за кордону лічив, тобто учив мене і мою сім'ю голосувати за демократичного, народного, українського Президента В.А. Ющенка і дуже ображався, що ми підтримуєм його опонента. Так от - Ющенка вибрали, йому аплодували штати і Європа, а мій дядько із сім'єю в Україну не повернувся до цієї пори. А в останній час, правильного Президента Ющенка, в розвинуті країни взагалі не кличуть. Візовий режим для українців регулюють "до нє могу" (коли я своєму знайомому із Санкт-Петербургу, 1,5 роки тому розказувала як я відкриваю туристичну візу в Чехію і скільки я документів для цього збираю, він був шокований і запропонував приїхати до нього, взяти російське громадянство і він без проблем відкриє мені візу в будь-яку країну Європи - жарт...майже). Так от - патріотизм, як на мене, закінчується там де людині стає жити погано...ну зовсім погано.

Laska стверджує, що вона останні роки жила, а не виживала...то я наведу простий приклад - моя сестра отримувала 1,5 тис грн зарплати, її чоловік - 2,5-3 тис грн. Кредит за квартиру становив біля 2 тис грн. Тепер: зарплати не змінились, кредит, з врахуванням перерахунку становить 2700 в гривнях, дит садочок 125 грн, ком. послуги від 300 до 500 грн. Ціни на молоко, хліб та інші товари першої необхідності зросли більш ніж вдвічі... Їм давно пора емігрувати, а то скоро їсти не буде що...в прямому розумінні слова, а не тому що не той кандидат да влади прийшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно простий приклад, от тільки з життя чийогось, а не свого.

P.S. І перечитай причини цитовані топікстартером. Не хлібом єдиним...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм... Чомусь більшість почала відштовхуватись від посту розгніваного mammoth'а, а він звичайно ж зі своєї "калакольні" держслужбового планктону в першому пості побачив лише слова про владу і політику. Його можна зрозуміти - він досяг свого максимуму. В службовій ланці вище йому вже не піднятись. Та й за будь-яких результатів виборів для нього нічого не зміниться.

Мова ж велась про те, де ми проснемось після виборів... все ще в Україні, чи вже в окрАїні? Яким законам підпорядковуватись - демократичним, чи "варавскім"?

З.І. Якщо "щоденник - це обличчя школяра", то президент - це обличчя нації! І дуже не хотілося б, щоб це обличчя було схожим на жопу.

З.З.І. Повністю підтримую топікстартера, але втікати від проблеми - це не вихід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли я своєму знайомому із Санкт-Петербургу, 1,5 роки тому розказувала як я відкриваю туристичну візу в Чехію і скільки я документів для цього збираю, він був шокований і запропонував приїхати до нього, взяти російське громадянство і він без проблем відкриє мені візу в будь-яку країну Європи - жарт...майже

бздьож для лохів які далі луцька не виїздили.

процедура отримання віз країн ЄС для громадян РФії така сама як і для громадян України, звісно в кожній країні свої правила, якісь країни дають легше, якісь "тугіше". легше всього дає польща (видно розрахунок на дешеву раб. силу)

дуже туго дає британія, франція

щоб не бути голослівним почитайте відгуки по форумі турізм.ру - http://www.turizm.ru/visas/opit.html

а так загалом просто % заробітчан від нашої країни набагато більший - тому більше і відмов, тут не спорю

твому знайомому дають легко тому що він з пітера, в нього нерухомість, влаштоване життя - а не тому що русскій паспорт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо "щоденник - це обличчя школяра", то президент - це обличчя нації!

Повністю підтримую, спробуйте що думатиме світ про народ який кращим серед себе обрав неграмотного тай нездатного ясно висловлюватись політика з темним минулим. Це буде апогей приниження країни на світовій арені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій рідний дядько виїхав в Німеччину зі своїма трьома дітьми і п'ятьма внуками 6,5 років тому. Потім з-за кордону лічив, тобто учив мене і мою сім'ю голосувати за демократичного, народного, українського Президента В.А. Ющенка і дуже ображався, що ми підтримуєм його опонента. Так от - Ющенка вибрали, йому аплодували штати і Європа, а мій дядько із сім'єю в Україну не повернувся до цієї пори. А в останній час, правильного Президента Ющенка, в розвинуті країни взагалі не кличуть. Візовий режим для українців регулюють "до нє могу" (коли я своєму знайомому із Санкт-Петербургу, 1,5 роки тому розказувала як я відкриваю туристичну візу в Чехію і скільки я документів для цього збираю, він був шокований і запропонував приїхати до нього, взяти російське громадянство і він без проблем відкриє мені візу в будь-яку країну Європи - жарт...майже). Так от - патріотизм, як на мене, закінчується там де людині стає жити погано...ну зовсім погано.

Laska стверджує, що вона останні роки жила, а не виживала...то я наведу простий приклад - моя сестра отримувала 1,5 тис грн зарплати, її чоловік - 2,5-3 тис грн. Кредит за квартиру становив біля 2 тис грн. Тепер: зарплати не змінились, кредит, з врахуванням перерахунку становить 2700 в гривнях, дит садочок 125 грн, ком. послуги від 300 до 500 грн. Ціни на молоко, хліб та інші товари першої необхідності зросли більш ніж вдвічі... Їм давно пора емігрувати, а то скоро їсти не буде що...в прямому розумінні слова, а не тому що не той кандидат да влади прийшов.

Іди, здрочни на плакат Яника. (сорі, но *** читати одну і ту ж саму лабуду в кожній темі). Я підприємець. І мене *** наші дурнуваті закони. НО, якшо прийде до влади оте чмо, якого шановна Лючі, зве своїм кандидатом, то станеться взагалі *** (вибачте на слові). Бо шо можен дати країні маріонетка, в якої навіть нема власної думки, а є лише то, шо закладено Ахметовим і іже с нім. Яник- маріонетка. В реалі, президентом буде не він.

* вибачте, вчора понесло, каюсь, мат прибрав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іди, вздрочни на плакат Яника. (сорі, но заіпало читати одну і ту ж саму лабуду в кожній темі). Я підприємець. І мене заіпали наші дурнуваті закони. НО, якшо прийде до влади оте чмо, якого шановна Лючі, зве своїм кандидатом, то станеться взагалі піздець (вибачте на слові). Бо шо можен дати країні маріонетка, в якої навіть нема власної думки, а є лише то, шо закладено Ахметовим і іже с нім. Яник- маріонетка. В реалі, президентом буде не він.

Мікс чого коли ступінь чогось, що тобі не подобається, досягає граничної межі ти переходиш на відкрите хамство. Причому хамиш нехтуючи правилами форуму, це тобі статус Vip members дозволяє? Чи правила форуму особисто на тебе не дійсні?

Ти підприємець на єдиному, чи з ПДВ? Що конкретно в законах тебе не влаштовує? Тобі назвати схеми оподаткування в країнах ЄС?

Давай почнемо з того, що в любій західній країні продаж комплектуючих, збірка компютерів і ремонт без сертифікації взагалі не можливий. У них діє правило брендингу.

P.S Хамити жінці, особисто для мене - низько!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...