Перейти до змісту

Янукович жжёт

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Коли про Стаханова в газеті "Правда" переплутали його імя, замість Андрій написали Алексей. Він написав лист до Сталіна щоб виправили помилку. Сталін сказав - "Правда" неошибается! і видали йому новий паспорт, з новим іменем. Приблизно так само про Чехова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

Голосування в 2 турі буде скоріш більше "проти" аніж "за". Комусь не подобаються обидва кандидата. Хтось ображається на "тупого і нерозумного". Я не люблю Вону. Хоч і говорити жіночка вміє, і недурна, і волосся у неї добре доглянуте і гарно вкладене, і шапки не крала... але обкрадала державу, тобто нас з вами і взявши мільярди долларів в кредит, які ми ще довго відавати будемо, заключивши кабальний газовий контракт з Росією - ввігнала державу в ТАКУ кризу, наслідки якої ми будемо вигрібати ще не один рік

Хоч і опонент не є "святим і безгрішним" та я думаю, що реально протистояти Тимошенко зараз може тільки він. На що не спромігся Ющенко в свій президентській термін.

І називайте мене в котрий раз нерозумною - це моя думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви той...почекайте, скоро хведрович ще й інгліш освоїть:

КИЕВ, 25 сентября. Лидер Партии Регионов Виктор Янукович учит английский язык. «У меня невестка – переводчица, брат моей жены тоже профессиональный переводчик, внук сейчас ежедневно учит английский язык, и на данном этапе начал немецкий, но мы планируем еще и французский. Поэтому, чтобы мне не было стыдно перед внуком, я решил учить язык», — сказал главный «регионал» в интервью журналу Корреспондент.

«Люди, которые живут в глобальном мире, конечно, должны знать языки. Но у меня жизнь такая была, мне некогда было»,- отметил лидер ПР.

На англоязычный вопрос корреспондента «do you speak English?», Янукович ответил: «Thank you for the conversation!»

:ok2:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Luychi, ти десь працюєш, платиш податки, спілкуєшся з клієнтами, маєш справу з живим бізнесом?

Чи в даний час ти домогосподарка, і формуєш своє бачення переважно з інтернету і ТБ?

Цікаво просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ненаю хто тут шо думає....але краще обирати гавно яке менш ваняє,чим те шо смердить на всю країну як...і воно ще пхається в президенти,йому взуття ремонтувати в єнакієвому сидіти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але обкрадала державу, тобто нас з вами і взявши мільярди долларів в кредит, які ми ще довго відавати будемо, заключивши кабальний газовий контракт з Росією - ввігнала державу в ТАКУ кризу, наслідки якої ми будемо вигрібати ще не один рік

«У Латвії, члені ЄC, на 30 % скорочено пенсію, півроку не виплачувалась стипендія студентам, 40 % держслужбовців було скорочено, рівень безробіття сягнув 22 %. Тому про провал діяльності українського уряду можуть говорити або дилетанти, або з політичних мотивів, бо ситуація складна, але не критична», – каже Катеринчук.

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви той...почекайте, скоро хведрович ще й інгліш освоїть:
КИЕВ, 25 сентября. Лидер Партии Регионов Виктор Янукович учит английский язык. «У меня невестка – переводчица, брат моей жены тоже профессиональный переводчик, внук сейчас ежедневно учит английский язык, и на данном этапе начал немецкий, но мы планируем еще и французский. Поэтому, чтобы мне не было стыдно перед внуком, я решил учить язык», — сказал главный «регионал» в интервью журналу Корреспондент.

«Люди, которые живут в глобальном мире, конечно, должны знать языки. Но у меня жизнь такая была, мне некогда было»,- отметил лидер ПР.

На англоязычный вопрос корреспондента «do you speak English?», Янукович ответил: «Thank you for the conversation!»

:ok2:

Було б смiшно, якби не так сумно. Про народ судять по лiдерах...........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik за своє життя мені доводилось займатись різними видами діяльності, і вести свій бізнес також. Зараз я працюю у фірмі, співласником якої є мій чоловік і мій брат. Вони займаються не простим бізнесом,а виробництвом, що в нашій країні є справою складною. Зсередини знаю як платяться податки, як нашкрябуються гроші для 12 робітників, як треба поганяти щоб отримати дозволи, ліцензії і в яке віконечко податкової, кабінети ПФ, ЦЗ, ФПБ здаються звіти. Моя мама бухгалтер з величезним стажем роботи, яка працювала і в податковій, і в державному підприємстві і на ПФ (вона, до речі, теж голосує за Януковича і вже не вперше). Так що, шановний, я в курсі тієї економічної ситуації яка відбувається в нашій країні. І якраз аналітика - мій профіль.

До SunSeth - Катеренчук підтримує Тимошенко і вже давно. Так що це однобоке судження. А реально жити в Україні стало набагато гірше. Ви ж не можете з цим не погодитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Luychi

Ти дійсно віриш, що Янукович - це саме та людина, яка за рівнем своєї освіти, ерудиції і професійної діяльності може вивести країну з тієї економічної клоаки, в якій ми перебуваємо на даний момент?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До SunSeth - Катеренчук підтримує Тимошенко і вже давно. Так що це однобоке судження.

Цифрам пофіг, хто кого підтримує в Україні, вони арабські.

А реально жити в Україні стало набагато гірше. Ви ж не можете з цим не погодитись.

А Ви пошукайте, як в Росії стало жити, чіста реально. Та й не тільки в Росії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Luychi, тоді тим більше дивно. Значить, з огляду на "аналітика - твій профіль", я схильний списати твоє бачення ситуації виключно на жіночу логіку, або на гостре несприйняття жінкою жінки. Це, ІМХО, має куди більше підгрунтя, ніж твої постійні женябєлоусовоподібні "он хароший, он харо-о-о-оший..."

Безперечно, В.Ф. зробить твоє життя радісним, бізнес стане вести легше, і скрізь буде порядок. Такий, як був за часів, коли Азаров очолював податкову, і судитися з нею було марно - судді були настільки залякані, бо то ж "держава".

Можу багато навести фактів, але ти все одно переконаєшся в хибності своїх поглядів не з огляду на чиїсь доводи, а лише через рік-дві після приходу до влади твого кандидата.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу багато навести фактів, але ти все одно переконаєшся в хибності своїх поглядів не з огляду на чиїсь доводи, а лише через рік-дві після приходу до влади твого кандидата.

100%

Переконатися - це зважити i усвiдомити самостiйно.

Головне, аби було бажання на чашу ваги викладати всi "за" i "проти". А далi - аналiзувати результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли Віктор Федорович стане президентом :)

З серіалу "Недоторкані". Дивитися до кінця :)

Момент де Янукович (розмовляє українською) втілився в Ющенка, Ющенко в Януковича.

Віктор Фьодарич
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik мій чоловік, котрий побачив в житті ще більше як я, котрий в лихі 90-ті їздив через митню в Польщу, котрий вже 3-тю фірму (точніш ми разом) заснував і брав участь у виборах в центральному штабі однієї провідної політичної сили і т.д. - теж гостро критукує Тимошенко і її політику (м'яко кажучи). Певно він теж не може сприймати ТАКОЇ жінки, чи просто не любить блондинок.

А взагалі то, люди, давайте не будемо гадати зараз на кавовій гущі. Самі ствержуєте/питаєте, як ми будемо жити після виборів і чи вірю я вкраще. Дехто навіть картини апоклптичні малює.

ДАЙТЕ СТРОК!

Виберемо, поживемо, побачимо.

І якщо я доживу, то через пів року, чи через рік знов подискутуємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один, на мою думку, дуже значущий нюанс.

Тимошенко в своїй компанії - головна. Всі інші - шестьорки. На неї ніхто не має впливу. Її бояться.

Янукович - шестьорка серед кількох груп. І ці групи мають на нього вплив.

Якщо хтось з кандидатів стає Президентом, і дехто з його оточення робить якусь, м'яко кажучи, непопулярну х..ню - якусь пакость для народу. Грубо. Якщо Президентом буде Тимошенко - вона прилюдно здихається його, показово, і назве це боротьбою за очищення власних рядів від злодіїв і корупціонерів. Решта при таких розклАдах просто боятиметься своєї вождині, бо та зможе поступити так будь-з ким. А на їх місце прийдуть десятки.

У випадку ж з Януковичем буде по-іншому. Всіх заставлять зробити так, ніби ніде ніхто нічого не винен. Ну не має Янукович на своїх сопартійців впливу, не має. А вони на нього - мають. Відтак, під його маріонетковим головуванням буде повна безкарність його соплічників. Бо якщо хтось і провиниться - то діло замнуть.

Коли я навчався на юрфаці, в нас був не дуже легкий період на факультеті: між собою гризлися деякі науковці-посадовці з факультету, причому гризлися зацєнто - з анонімками, з доносами, з пакостями різних масштабів і форматів. Здавалося б - як в таких умовах вчитися? А вчитися було чудово: всі викладачі боялися, щоб десь не було підстави, як ніколи належно виконували свої викладацькі обов'язки, і боялися взяти хабар. Я за все навчання не заплатив жодної гривні, ба навіть на державні екзамени не довелося скидуватися. Торбу, правда, одну заніс - викладачці з англійської, але виключно з власної волі й бажання зробити приємне, бо ту викладачку поважав та поважаю нині.

До чого це я?

До того, що краще, аби ті, хто при владі, почували страх, а не свободу і безкарність. При Юльці страх буде. При В.Ф. ті, хто займуть свої місця - від районного прокурорчика до прем'єра, будуть впевнені в своїй безкарності. Мені це не треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДАЙТЕ СТРОК!

1. А йому мало було?

2. Це не до форумчан

Luychi, Не хочу нiкого образити, та фраза двозначна. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik мій чоловік, котрий побачив в житті ще більше як я, котрий в лихі 90-ті їздив через митню в Польщу

ппц подвиг! тьотки по 60 років з м'ясорубками і спиртом Royal під спідницям їздили і нічо. правда, вони трьох фірм не заснували...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik проблема в сфері бізнесу з позиції влади існувала і при Януковичу і при Тимошенко.

Я б навіть розділив їхні "болота смути" як 50/50.

В захист Luychi можу сказти лиш одне. Ми всі зробимо висновки після першого року з моменту інавгурації. Тоді я з тобою і зі всіма бажаючими оціню і зроблю висновки щодо "што такоє харашо, а что такоє плохо...".

Зараз неварто нападати на думку яка крайнє протилежна твоїй.

P.S нічого особистого, як говориться час покаже...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у нас тепер латвія орієнтир?

а ти хоч відразу Норвегію догнати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми всі зробимо висновки після першого року з моменту інавгурації. Тоді я з тобою і зі всіма бажаючими оціню і зроблю висновки щодо "што такоє харашо, а что такоє плохо...".

...

P.S нічого особистого, як говориться час покаже...

Після інавгурації Ющенка ходив анекдот, що, мовляв, після того, як Ющенко став Президентом, народ зрозумів, що Кучма був куди ліпшим главою держави... ну а Кравчука взагалі треба до лика святих зарахувати.

А от зараз таке саме буде і з новообраним Президентом - незалежно від того, хто ним стане.

Та все ж Ющенко першим ділом після вступу на посаду підписав закон, який дуже негативно відбився на повноваженнях перевіряючих органів, і вніс чимало інших плюсів бізнесу. Один з останніх підписаних ним законів також спрямований на підтримку бізнесу в "партнерстві" (читай - протистоянні) з державою, але вже пізно. Треба було послідовно проводити підтроимку людей з перших кроків.

Безперечно, Президент, який зумів досягти того, що народжуваність перевищила смертність - вартий похвали. Але я чекаю Президента, який дасть змогу спокійно, і з впевненістю в завтрашньому дні жити (а не існувати, боячись захворіти чи втрапити в лікарню) вже народженим. І цим підтримувати демографічне зростання, а не високою народжуваністю. Юля моїх сподівань не виправдає. Але Віктору Федоровичу на них просто начхати.

Добраніч. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старий веселий боянчик :)

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

Без коментариев
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розповідав один знайомий, брат якого живе на Сході. Як Віктар Фьодарич став прем'єром, то прийшли до того брата хлопці, коротко стрижені - спортивної статури, і чемно так, ненав'язливо, попросили переписати бізнес на конкретно вказану особу. (Ні не ВФ) підставна особа), і пояснили, що при спробі уникання, вони знають навіть маршрут, яким його дитина ходить до школи!.

Яник, у себе на Сході, підгріб під себе все. Що міг. Тепер на черзі Захід, який він обіцяв поставити на коліна. І шановна Luychi, ви, як власники декількох фірм, попадаєте в групу ризику!

І ще один неприємний момент пов'язаний із новим президентом. Згідно закону (можу й помилятися, може і не закон, але пов'язаний із новим президентом). Коли новий президент приходить до влади. Оголошується амністія, для якихось категорій в'язнів. Можу лише уявити, яка наволоч вийде із-за грат, у разі приходу вищевказаного кандидату...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми всі зробимо висновки після першого року з моменту інавгурації. Тоді я з тобою і зі всіма бажаючими оціню і зроблю висновки щодо "што такоє харашо, а что такоє плохо...".

А я думаю, що рік нічого не покаже, оскільки в парламенті цього скликання толку нема й не буде. Продовжиться чергове протистояння і вигідне продавання портфелів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...я чекаю Президента, який дасть змогу спокійно, і з впевненістю в завтрашньому дні жити (а не існувати, боячись захворіти чи втрапити в лікарню) вже народженим. І цим підтримувати демографічне зростання, а не високою народжуваністю. Юля моїх сподівань не виправдає. Але Віктору Федоровичу на них просто начхати.

Я вчора був сонний, і не зовсім точно виразив свою думку в частині "начхати". Крім того, що цьому кандидату реально "начхати", він ще й відкине мої сподівання і надії на 5-20 років далі. А це просто неприпустимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...