Перейти до змісту

Янукович жжёт

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Боюсь, що гуманістичні переконання і стійка відсутність інтересу до чужих шапок не дозволять так просунутись прославитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

До Di - це мене неодноразово називали тупою, за те що я підтримую Януковича, а якщо тупа - то значить невдаха (автоматично). Вкотре повторюсь; чому настільки обмежена і нерозумна людина (як тут про нього кажуть) досягла такого рівня в політичній і в господарській ієрархії? Хай би й далі шапки продовжував красти чи максимум шахтарем працював би на рідній донеччині (яка за нього й далі голосує, на відміну від малої батьківщини Тимошенко котра не віддає свої голоси за землячку).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вкотре повторюсь; чому настільки обмежена і нерозумна людина (як тут про нього кажуть) досягла такого рівня в політичній і в господарській ієрархії?

Чіста фарт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вкотре повторюсь; чому настільки обмежена і нерозумна людина (як тут про нього кажуть) досягла такого рівня в політичній і в господарській ієрархії?

Чіста фарт.

Як казали в одному міліційному серіалі "повєзьот - так развєзьот". Це майже з тої опери. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До Di - це мене неодноразово називали тупою, за те що я підтримую Януковича, а якщо тупа - то значить невдаха (автоматично). Вкотре повторюсь; чому настільки обмежена і нерозумна людина (як тут про нього кажуть) досягла такого рівня в політичній і в господарській ієрархії? Хай би й далі шапки продовжував красти чи максимум шахтарем працював би на рідній донеччині (яка за нього й далі голосує, на відміну від малої батьківщини Тимошенко котра не віддає свої голоси за землячку).

Підтримую тих, хто неодноразово називали.

Аналітика - явно не твій плюс, це ясно.

"досяг рівня в політичній та господарській ієрархії". Якого рівня? ІМХО, Тигіпко за півроку досяг куди більшого. Сєня Яценюк в свої юні літа спікером Ради був. Оце про людину можна сказати - "досяг". А про "рівень" можна судити по оточенню. Чомусь на Юльку працює команда висококласних юристів, а Вітьок в суди відправляє Лавриновича. Не тому, що юрист добрий, а бо свой чєлавєк. От таке у них всіх бачення. І багато інших нюансів, пов'язаних з оточенням. Одна Ганя Герман чого варта - тільки завдяки їй можна сміливо віднімати 8% у проффесора.

І ще. Згадай краще, як Янукович прийшов у політику. Хтось про нього чув раніше? Та ніхто! Льоня Кучма запросив людину, якій би можна було б довірити престол без ризику опинитися у вигнанні - це в кращому випадку. Бо в гіршому випадку і тюрма могла бути. От ту людину й зробили маріонеткою, і до цих пір він маріонетка. Не виключено, що спеціально взяли людину з судимостями, аби в разі чого можна було б здихатися. А те, що Янукович був прем'єр-міністром - так це в Україні з часів президента Кравчука традиція: в Президенти обирають тільки того, хто прем'єром працював.

Знаєш, я роблю висновок, що ти далі Києва на сході не була. Ну, може, Полтава, чи Харків - це крайняк. Бо якби була років чотири-п'ять тому - то жахнулася б, як там люди живуть. Та й зараз живуть не краще. Повір - ми ще маємо платити податок, що живемо на Волині, а не на Луганщині чи Донеччині. А Волинь обирає не Вітю... в противагу східним областям.

Далі. Дядю Юхима Звягільського знаєш? А, щось чула... з ним ще якийсь Засядько згадується... так от: Звягільський - зацєнтий регіонал і хазяїн чималої кількості шахт, в т.ч. імені Засядька. І ніде більше, як на його шахтах немає стільки смертей. А чому? Сама подумай. Тому що господарІ.

Але тобі навряд чи хтось щось тут докаже. Єдине, що сильно похитне твою віру в "необмеженого і розумного" - це його прихід до влади. Ну, поживемо - побачимо. На цих виборах народ вибирає людину, яку буде ненавидіти наступні п'ять років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але тобі навряд чи хтось щось тут докаже. Єдине, що сильно похитне твою віру в "необмеженого і розумного" - це його прихід до влади. Ну, поживемо - побачимо. На цих виборах народ вибирає людину, яку буде ненавидіти наступні п'ять років.

Будем разом жити і разом бачити, що буде далі, після виборів. Владу, взагалі-то ніколи дуже не любили. Часто й ненавидять. Але за останні 2 роки в країні стало жити гірше - це факт. На Волині один з найнижчих в Україні рівень зарплат - це теж факт. Знаю особисто людей з донеччини які навпаки кажуть що це ми тут погано живем, а їм там краще.

На цьому форумі мені вже раз розказували про мої розумові здібності, так що Ви, шановний не перший, тож можете підтримувати висловлювання інших в мою адресу, я навіть не ображаюсь. В товаристві таких вихованих і розумних людей як Ви якось, випадково напевно, затесуються такі як. Для фону мабуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую тих, хто неодноразово називали.

Аналітика - явно не твій плюс, це ясно.

"досяг рівня в політичній та господарській ієрархії". Якого рівня? ІМХО, Тигіпко за півроку досяг куди більшого. Сєня Яценюк в свої юні літа спікером Ради був. Оце про людину можна сказати - "досяг". А про "рівень" можна судити по оточенню. Чомусь на Юльку працює команда висококласних юристів, а Вітьок в суди відправляє Лавриновича. Не тому, що юрист добрий, а бо свой чєлавєк. От таке у них всіх бачення. І багато інших нюансів, пов'язаних з оточенням. Одна Ганя Герман чого варта - тільки завдяки їй можна сміливо віднімати 8% у проффесора.

І ще. Згадай краще, як Янукович прийшов у політику. Хтось про нього чув раніше? Та ніхто! Льоня Кучма запросив людину, якій би можна було б довірити престол без ризику опинитися у вигнанні - це в кращому випадку. Бо в гіршому випадку і тюрма могла бути. От ту людину й зробили маріонеткою, і до цих пір він маріонетка. Не виключено, що спеціально взяли людину з судимостями, аби в разі чого можна було б здихатися. А те, що Янукович був прем'єр-міністром - так це в Україні з часів президента Кравчука традиція: в Президенти обирають тільки того, хто прем'єром працював.

Знаєш, я роблю висновок, що ти далі Києва на сході не була. Ну, може, Полтава, чи Харків - це крайняк. Бо якби була років чотири-п'ять тому - то жахнулася б, як там люди живуть. Та й зараз живуть не краще. Повір - ми ще маємо платити податок, що живемо на Волині, а не на Луганщині чи Донеччині. А Волинь обирає не Вітю... в противагу східним областям.

Далі. Дядю Юхима Звягільського знаєш? А, щось чула... з ним ще якийсь Засядько згадується... так от: Звягільський - зацєнтий регіонал і хазяїн чималої кількості шахт, в т.ч. імені Засядька. І ніде більше, як на його шахтах немає стільки смертей. А чому? Сама подумай. Тому що господарІ.

Yarchik, повнiстю пiдтримую викладене.

А порiвнювати, наприклад, Тiгiпка з Федоровичем не зовсiм доцiльно. Рiвень рiзний. З одного боку, економiст/фiнансист, за плечима якого колосальний (не побоюся цього слова) досвiд. А з iншого? Хто пан Янукович по роду дiяльностi i що може? ... Думку, позицiю власну висловити - вже проблема. Не можна порiвнювати непорiвнюване.

Дискутувати можна багато, та сенсу?

Це нагадуе приказку: "Очi бачили, що купували. Тепер iжте, хоч повилазьте". Чи варто бажати, щоб переконалися на власному досвiдi?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На цих виборах народ вибирає людину, яку буде ненавидіти наступні п'ять років.

Дуже ймовірно, що більше ніж 5 :(

А порiвнювати, наприклад, Тiгiпка з Федоровичем не зовсiм доцiльно. Рiвень рiзний. З одного боку, економiст/фiнансист, за плечима якого колосальний (не побоюся цього слова) досвiд. А з iншого? Хто пан Янукович по роду дiяльностi i що може?

ПроФФесор. Магістр міжнародного права.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому з двієчників у школі насміхаються, а Україна вибирає у президенти? :( Мені реально соромно, що такий "проффесор" кожен раз позорить себе і всю Україну перед світом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Магістр міжнародного права.

Неіснуючого університету...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буде і у нас єльцин...не переживайте)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нєє, пацани, ви необ'єктивні :)

А в твоїх словах є рація!

Хто з політиків викликає посмішку, а у випадку вдалої промови - щирий сміх? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого сваритесь? У нас другий тур виборів без вибору. З однієї сторони злодійка, з іншої - другий Буш-молодший/зек. Гіршого не побажаєш. Що не вибери - все рівно буде лажа. Залишається одне - забити на них і самому працювати. Бажано на себе. Зрозуміло, що зверху нам ніхто не допоможе. Президенти/премьєри дєребанять те, що ще залишилось від совка, депутати на очах у всіїє країни тупо не ходять на роботу і голосують один за 10-х. І всім їм пох, бо знають, що безнаказані. Так що не підіймайте куряви даремно, найближчим часом все рівно нічого не зміниться (принаймні на краще точно).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Luychi все просто: будучи відсидівшим (може за когось строк мотав) от і "подякували" - стали "пхати". Якщо кому не зрозуміло, то він маріонетка в чиїхось дуже могутніх руках. 6-ка. І як тільки він прийде до влади, то ці могутні руки дуже скоро візьмуть всіх нас за горло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, ну якщо Янукович прийде до влади... *спльовує через плече, хреститься, б’є поклін та малює навколо себе крейдою коло*

то буде цирк досєлє невіданий. Скучно в країні вже стало, приїлись людям Петросяни з Задорновими.

Президентом буде прафессор, прем’єром - Микола-"Да пашлі ви!", статичтикою в країні займеться орденоносний "Підрахyй", Міністерство культури очолить Інесса Германівна Бридкословська, після чого брутальну базарну лайку возведуть в ранг другої літературної мови. Силові структури просто зобов’язаний очолити Нестор, він вже достатньо тренований парубок, я думаю саме тоді нездоланний Чак Норріс буде переможений. А перша леді, перша леді то яка в нас буде!!!

Саме Україна першою здолає кризу, і саме сміхом.

Дивіться скоро на екранах телевізорів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо прийде ВОНА, то з нею прийде і вся її команда. І вже давно не секрет, який зброд останній час акумуляв у собі БЮТ, збираючи гроші на вибори. Так що повторюсь, хрен редьки не слаще :( Буде погано при обох, проте, імхо, при ЮВТ до влади дорветься більша кількість професійніших шахраів.

ЗИ. Не сприйміть за агітацю, буду голосувати проти обох.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я би тоже хотів голосувати проти обох, але краще менше зло, може Тигіпко буде премьером. Премьер сильна фігура зараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я голосуватиму ЗА обох. Поставлю галочки напроти двох кандидатів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кандидат в Президенты Виктор Янукович допустил очередную ошибку во время прямого включения из Запорожья в Давосе, где проходил украинский ланч.

"Моя задача - создание стратегии Украины до 2010 года", - сказал Виктор Янукович во время ответа. После этого в зале послышался смех, поскольку 2010 год уже идет.

====

Лидер Партии регионов Виктор Янукович во время телемоста сказал, что уже 5 лет ждет, чтобы ему позвонили и поздравили с победой на выборах президента. "Нет, по большому счету, разницы, кому я первый позвоню, мне очень бы хотелось, чтобы мне первому позвонили. Я жду этого 5 лет", - сказал он, отвечая на вопрос, кому из мировых лидеров он первому позвонит в случае победы на выборах в этом году.

==========

Нічого, скоро Путін з Мідвідьовим по три рази передзвонять :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

написав раз на сайт якуновичу, тепер гад спамить шо все в нас буде добре. а знизу ссилочка, в нього на ютубі канал оказується є

http://www.youtube.com/user/yanukovychvf

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чехов - таки поет, і таки український

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чтобы поставить оценку (видео) , выполните вход -> регистрация ... а мы вас найдём :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зацените юмор

Виктор Федорович рассказывает анекдот

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чехов - таки поет, і таки український

Що не кажи а баба інтелектуальна, цим і заробляє в Яника під крильцем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тільки почув перші дві секунди зразу вимкнув, мене особисто верне від неї....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...