Перейти до змісту

Янукович жжёт

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Кандидат в президенты Виктор Янукович, выступая во Львове перед избирателями, назвал присутствующих лучшими «геноцидами»

«Здесь собрались лучшие геноциды страны!» - заявил Янукович.

Помощники лидера регионалов поправили своего шефа: «...не геноциды... а генофонд», сообщает rupor.info.

«Да, и генофонд тоже»,- не растерялся Янукович.

Публика разразилась смехом, а кандидат в президенты улыбнулся в ответ.

Визит главного регионала проходил тайно, местные СМИ ничего об этом не сообщали. Он выступал перед заранее подготовленными сотрудниками предприятий Рината Ахметова.

Напомним, последний раз Янукович оконфузился перед публикой, когда назвал Антона Чехова великим украинским поэтом.

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

Регулярно поповнює колекцію доказами своєї "інтелектуальності".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це і не дивно... Він 2 слова звязати не може... Президент, йопт..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, немає нічого дивного. В Харкові забувся вимкнути мікрофон і назвав присутніх людей бидлом, в 2004 р. - козлами, в Львові геноцидом, чекаємо ще приколів від Яника.

З.І. Як можна голосувати за такого претендента на главу держави я не можу зрозуміти. :(

З.З.І. Якщо сьогодні будуть теледебати, то він може ще пару крилатих фраз загнути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

)))А знаєте що саме цікаво....що немає аудіо,відео підтверджень. Я бачив тільки у 2004("нас больше чем этих козлов которые нам постоянно мешают жить"). Кажуть так було..а хто його знає. можливо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

)))А знаєте що саме цікаво....що немає аудіо,відео підтверджень. Я бачив тільки у 2004("нас больше чем этих козлов которые нам постоянно мешают жить"). Кажуть так було..а хто його знає. можливо

Ну чого ж , деякі задокументовано http://www.pravda.com.ua/articles/4b604afcc7c0a/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми ще з Джорджа Буша сміялися, типу тупий він. Через тиждень в нас свій такий буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

Во відео про "козлов"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49bd5-uv-picture-file-path-4504.jpg

А це просто сміх: навіть наголоси йому ставлять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так на 5 каналі було....а із нового чогось на тему аля забули вимкнути мікрофон я не бачив

2Mala))Івано Франківське відео 2009 сподобалось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чого ж , деякі задокументовано http://www.pravda.com.ua/articles/4b604afcc7c0a/

З каментів:

"Я никогда не остановлюсь перед тем, чтобы политики обманывали народ" (В.Ф.Янукович, Шустер лайв, 29.01.2010)

Бгггг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

весееелий президент палучіся :) пазітівний )))))

1264505874_1264476419_3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какой же он тупой!

Янукович это настоящий Винни Пух из советского мультика:в голове опилки,а длинные слова его только расстраивают!!!!!!!!

:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По неперевіреним даним вслід за жінкою-Люською та Кирпою також отримала по-пиці Ѓанька Чорнорота. :0037::)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво кого "Героєм України" нагородив би (дуже сподіваюсь, що "би") наш герой :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лазаренка? :D

Тю ... так він же не з Донецька :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какой же он тупой!
Янукович это настоящий Винни Пух из советского мультика:в голове опилки,а длинные слова его только расстраивают!!!!!!!!

:lol:

Коли чую, читаю подібні закиди, то завжди хочу перепитати - чому ж такі розумні і нетупі ,та й не добились такого кар'єрного росту як у Януковича? Тоді мені відповідають: "Бо то не він сам цього досягнув, а його підтримують і витягують." Ну тоді знайдіть і собі таку саму підтримку. Хай і вас тягнуть. Тоді станете прем'єр-міністром і кандидатом в Президенти і ми будем мати розумних і чесних політиків. Вперед!

А про те, що він говорити не вміє... то не буду кивати в сторону його опонентки, а згадаю приклади з історії - Ленін і Гітлер - двох видатних ораторів. Як гарно говорити вміли. Ще б їхню енергію говорливу, та в більш мирне русло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

защитим голоса избЕрателей...

post-4122-1265043086.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли чую, читаю подібні закиди, то завжди хочу перепитати - чому ж такі розумні і нетупі ,та й не добились такого кар'єрного росту як у Януковича? Тоді мені відповідають: "Бо то не він сам цього досягнув, а його підтримують і витягують." Ну тоді знайдіть і собі таку саму підтримку. Хай і вас тягнуть. Тоді станете прем'єр-міністром і кандидатом в Президенти і ми будем мати розумних і чесних політиків. Вперед!

А про те, що він говорити не вміє... то не буду кивати в сторону його опонентки, а згадаю приклади з історії - Ленін і Гітлер - двох видатних ораторів. Як гарно говорити вміли. Ще б їхню енергію говорливу, та в більш мирне русло...

Існує трактовка, у відповідності з якою ми впливаємо на наше життя від сили на 5%, а решта все збіг обставин і випадок.

З іншого боку кожен з кандидатів в президенти другого туру зробили стільки зла людям, що й годі говорити.

Доля, вибір, свідомість Януковича - це не те, що варто було б наслідувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата(Luychi @ 1-2-2010, 18:16) *

Люди такого рівня, повинні бути не тупими, і знати елементарні правила, але вибачте коли він гордиться тим що сидів, то що можна сказати про таку людину... Робимо самі для себе висновки.

З Давоського форуму

На Януковича вирішили випустити Віталія Кличка. Боксер запитав у Януковича про перші кроки в разі обрання президентом.

- Моя задача - створення стратегії України до 2010 року, - запевнив той у відповідь.

Трошки не встиг він... А ми так чекали що це станеться до 2010...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може і баян, але...

За кого будете голосувати?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли чую, читаю подібні закиди, то завжди хочу перепитати - чому ж такі розумні і нетупі ,та й не добились такого кар'єрного росту як у Януковича?

Эта пять пиццот стопицот!Просто фраза века, кагбы утверждающая, что мы все - гавно неудачники! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...