Перейти до змісту

Проблема подключения к Визору.

Рекомендовані повідомлення

Хочу подключить ноут к уже существующей линии Визора. Домашний ПК работает нормально. Подключил ноут, ввел все настройки, показало,что кабель подключен. Но в инет не выходит. Пишет,что невозможно открыть страницу. И на сайт Визора тоже не выходит. Что не так? Може сетевой вход ноута не рабочий. Но определяет же подключение к линии. Подскажите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если мне не изменяет мой склероз - визор привязывается к маку сетевухи

чтобы работал ноут нужно позворить к ним на сапорт и сказать что ты поменял комп

p.s. но они разрешают работать только 1 маку, тоесть по умолчанию у тебя бедут работать или ноут или комп

если хочеш оба нужно делать "маленькую сеточку"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если мне не изменяет мой склероз - визор привязывается к маку сетевухи

чтобы работал ноут нужно позворить к ним на сапорт и сказать что ты поменял комп

p.s. но они разрешают работать только 1 маку, тоесть по умолчанию у тебя бедут работать или ноут или комп

если хочеш оба нужно делать "маленькую сеточку"

Да, то прив'язка по мак-адресу, стопудов. Дзвони до них, хай пропишуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Або перепиши мак сєтєвухи головного компа і присвой її на ноутну сєтєвуху і пробуй.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Або перепиши мак сєтєвухи головного компа і присвой її на ноутну сєтєвуху і пробуй.

Доречі, раз така тєма,... А для чого то візору взагалі? Що воно їм дає, те дурацке прописування мак-адресів? .. Для білявок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, раз така тєма,... А для чого то візору взагалі? Що воно їм дає, те дурацке прописування мак-адресів? .. Для білявок?

чтобы в подездах не подключались ноутами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

ух математики.

Один мак один ip один пристрій.

Роутер постав.

А креще позвони на Візор, вони мали б підказати як тобі діяти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а який прикол платить за інет, якщо можна прописать в себе чийсь Ip і використовувать чийсь оплачений інет?

Хочу подключить ноут к уже существующей линии Визора. Домашний ПК работает нормально. Подключил ноут, ввел все настройки, показало,что кабель подключен. Но в инет не выходит. Пишет,что невозможно открыть страницу. И на сайт Визора тоже не выходит. Что не так? Може сетевой вход ноута не рабочий. Но определяет же подключение к линии. Подскажите.

міняй MAC address (Физический адрес) в ноуті на той що в компі і буде інет 100%, вже перевірено. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а який прикол платить за інет, якщо можна прописать в себе чийсь Ip і використовувать чийсь оплачений інет?

В додачу до чийогось ІР можна прописати і його МАС і буде той же результат - халявний нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В додачу до чийогось ІР можна прописати і його МАС і буде той же результат - халявний нет.

так і я ж про те... відать просто захист розрахований на блондинок, вони не допруть. А так - сміх, та й годі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так і я ж про те... відать просто захист розрахований на блондинок, вони не допруть. А так - сміх, та й годі
Одночасно в мережі може бути 1 МАК. При схемі "підроблення" МАКа для халявного інета дуже легко спалитися.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IP можна підібрать, а от мак адрес взнать під цей ір - те саме що пароль вгадувать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IP можна підібрать, а от мак адрес взнать під цей ір - те саме що пароль вгадувать

Не складно.

Роутер постав.

Ідеальний варіант.

Тема вичерпана, закриваю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Вибачаюсь що дописую в закритій темі.

Хочу нагадати, що в логах дсламів та маршрутизаторів фіксуються хто з яким маком на якому порту і що куда рухалось. :)

Це ради запобігання проблам для деяких тіпа розумних діотів. :)

P.S. Було б добре операторам, малим операторам. (Тех підтримці) Ділитись базою недобросовісних абонентів

Можна в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...