Перейти до змісту

Вибори президента України!

vanus

Вибори призидента  

107 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

как голосовать во второй части, если в первой ответил "Нет"? :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а кльово вон поки що виходить - голосувати підуть 50%, а за януковича - 75% :)

налицо явные фальсификации! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сервер не мій :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я свою думку не змінив - з даних кандидатур вибирати нема кого - голосую проти всіх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що, час підвести підсумки . Як я і казав, Нострадамус з мене ніяковий. Але все одно є певні досягнення в гаданні - любить не любить.

Значить так, із комуністами і соціалістами, я проколовся. Не міг я передбачити, що пенсіони не підуть голосувати, нема вже сил в них, а якщо пішли то проголосували за Януковича, а чом би ні, гарний чоловік, статний такий собі, і хто там знає про його таємні та явні справи, і кого це цікавить.

Соціалісти теж втратили свої позиції. Вже не спрацьовує харизма Сан Санича. Його міністри, міліцейський, по нерухомості та по селу, нічого не зробили, лише одні гасла, на жаль. А всі так вірили .

В іншому я нібито не помилився. Партія регіонів отримала свій найбільший шмат депутатських крісел із кнопками. Нехай буде так. Але чи змінить це щось?

Тимошенко теж отримала свої чесно зароблені крісла, нехай кожному буде по його справам. Але її ніхто не хоче приймати у свою пісочницю, бо бояться. Бо красти не дасть. А відбити виборчу кампанію треба.

Наша Україна трохи відкусила електорату, мабуть за рахунок адмінресурсу.

Нібито все, марафон закінчено. І будемо мати не те, що маємо, а те, за що голосували. І не забувайте, що пару сотень кілометрів на схід та захід, голосували зовсім не так, як ми. Тому знову будемо мати те, що хотіли мати не ми.

І більше всього мені не подобаються аутсайдери виборчої кампанії. Бридко дивитись на їхні сомплі. І якщо раніше була повага до деяких з них, то після того як вони зібрались перед різнокольоровим мікрохвонами, та розвісили сомплі на всю країну, одразу народилась відраза та неповага. Програвати - це мистецтво, їм всім мабуть треба піти на курси самураїв. Не подумайте, не харакірі робити, Боже збав, в них просто є ціла філософія про програш бою.

Пару слів про кало... тьфу, каоліцію. Я впевнений що з цього роя, не війде нічого. Єхануров і його команда, якщо і видавить з себе любовь до БЮТу, то буде весь час тільки шкодити, що приведе до ще більшого розчарування у помаранчевій владі. Соціалістична партія теж вважає себе бомбардиром-карликом, буде задирати носа і висувати свої умови. І що нам, пересічним, з цієї кухні щось перепаде чи ні? Чи будуть зміни? Чи почнуть вони нарешті щось робити. Та нехай хоч із Фіделем Кастро та Мао цзе Дуном обєднуються, щоб тільки крига вже нарешті зсунулась чи тріснула.

Хочу ще маленький прогнозик такий забадяжити - ніякої каоліції не буде Будуть нам компостувати мізки 4 роки. Хоча, ні 3 роки, бо через 3 роки вибори президента. І буде бій. І буде два кандидати на президента - Тимошенко і Ахметов, а також купа інших гномів. І знову електорат будуть мати в усіх можливих варіантах.

Я мрію помилитись у своїх передбаченнях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що, час підвести підсумки . Як я і казав, Нострадамус з мене ніяковий. Але все одно є певні досягнення в гаданні - любить не любить.

Значить так, із комуністами і соціалістами, я проколовся. Не міг я передбачити, що пенсіони не підуть голосувати, нема вже сил в них, а якщо пішли то проголосували за Януковича, а чом би ні, гарний чоловік, статний такий собі, і хто там знає про його таємні та явні справи, і кого це цікавить.

Соціалісти теж втратили свої позиції. Вже не спрацьовує харизма Сан Санича. Його міністри, міліцейський, по нерухомості та по селу, нічого не зробили, лише одні гасла, на жаль. А всі так вірили .

В іншому я нібито не помилився. Партія регіонів отримала свій найбільший шмат депутатських крісел із кнопками. Нехай буде так. Але чи змінить це щось?

Тимошенко теж отримала свої чесно зароблені крісла, нехай кожному буде по його справам. Але її ніхто не хоче приймати у свою пісочницю, бо бояться. Бо красти не дасть. А відбити виборчу кампанію треба.

Нібито все, марафон закінчено. І будемо мати не те, що маємо, а те, за що голосували. І не забувайте, що пару сотень кілометрів на схід та захід, голосували зовсім не так, як ми. Тому знову будемо мати те, що хотіли мати не ми.

І більше всього мені не подобаються аутсайдери виборчої кампанії. Бридко дивитись на їхні сомплі. І якщо раніше була повага до деяких з них, то після того як вони зібрались перед різнокольоровим мікрохвонами, та розвісили сомплі на всю країну, одразу народилась відраза та неповага. Програвати - це мистецтво, їм всім мабуть треба піти на курси самураїв. Не подумайте, не харакірі робити, Боже збав, в них просто є ціла філософія про програш бою.

Пару слів про кало... тьфу, каоліцію. Я впевнений що з цього роя, не війде нічого. Єхануров і його команда, якщо і видавить з себе любовь до БЮТу, то буде весь час тільки шкодити, що приведе до ще більшого розчарування у помаранчевій владі. Соціалістична партія теж вважає себе бомбардиром-карликом, буде задирати носа і висувати свої умови. І що нам, пересічним, з цієї кухні щось перепаде чи ні? Чи будуть зміни? Чи почнуть вони нарешті щось робити. Та нехай хоч із Фіделем Кастро та Мао цзе Дуном обєднуються, щоб тільки крига вже нарешті зсунулась чи тріснула.

Хочу ще маленький прогнозик такий забадяжити - ніякої каоліції не буде Будуть нам компостувати мізки 4 роки. Хоча, ні 3 роки, бо через 3 роки вибори президента. І буде бій. І буде два кандидати на президента - Тимошенко і Ахметов, а також купа інших гномів. І знову електорат будуть мати в усіх можливих варіантах.

Це що було?

У нас, вроді, вибори Президента проходили, а не у ВР. До чого тут комуністи, соціалісти, ПР ? Наступні вибори Президента будуть через 5 років (хоч і ці ще не закінчились).

Ви, товариш, в якому часі живете? Про що, власне, тут пісали, ой , вибачте - пИсали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

icon_plus_1.gifБрєд сивої кобили

Хто етот містер Ванг LostAkaLexx?

Явлєніє прАрока народу...

Або ділишся з нами тим шо куриш, або...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце ж баян.... :lol:

Цьому копіпейсту 3 роки(пост 7)

LostAkaLexx любить розділи "Політика" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Янукович неуверенно побеждает

В 20.00 по киевскому времени (21.00 по Москве) на Украине закрылись избирательные участки. С этого момента социологические компании получили возможность официально обнародовать данные опросов на выходе из избирательных участков.

Другие новости этого источника:

Тимошенко проигрывает Януковичу

На Украине завершился второй тур голосования

По данным экзит-поллов, отрыв лидера Партии регионов Виктора Януковича от премьер-министра Юлии Тимошенко составил от 3 до 6%.

Так считающийся наиболее лояльным Тимошенко Национальный экзит-полл дает Януковичу 48,7% голосов, а премьеру — 45,5%. Против всех по этим данным, проголосовали 5.5%. Напротив, считающийся близким Партии регионов опрос Research&Brandings group дает Януковичу 50,26%, Тимошенко — 44,02%. Против всех — 5,53%.

Близок к нему и результат совместного опроса ФОМ-Украина, Интер и USS — 49,7%, 44,6% и 5,6% соответственно. По данным опроса, сделанного по заказу телеканала «Интер» Янукович набирает 49,5%, Тимошенко — 44,5%, против всех — 5,9%. Данные опроса по заказу канала ICTV дают 49,8% Януковичу, 45,2% Тимошенко и 5,2% — против всех. Наконец, опрос по заказу «Шустер Студио» показал, что за Януковича проголосовали 48,6%, за Тимошенко — 45,6%, против всех — 5,7%.

Накануне голосования как политики, так и политоги пророчили Януковичу отрыв в 10-15%. Так зампред Партии регионов Борис Колесников заявил «Газете.Ru», что Тимошенко уступит никак не меньше 8-10%. Таким образом, Тимошенко все же удалось вопреки прогнозам сократить считавшийся фатальным после первого тура разрыв в 10 с лишним пунктов, когда Янукович получил 35%, а Тимошенко чуть меньше 25%.

Глава центра политических исследований «Пента» Владимир Фесенко в разговоре с «Газетой.Ru» предположил, что небольшой отрыв станет поводом для сомнений в легитимности и честности результатов выборов и серьезных протестов со стороны сторонников Тимошенко.

Гражданское противостояние на Украине, по его мнению, снова становится вполне реальным.

Сама Юлия Тимошенко пока не спешит признавать поражение. «Результаты, которые оглашены на уровне экзит-полов, являются только социологией… при этом разница, которая варьируется на уровне 3% в рамках социологической ошибки. Поэтому сегодня сейчас в эту минуту делать какие-то выводы рано», — заявила премьер журналистам.

«Пока не будет подсчитан последний протокол, говорить о каких-то результатах невозможно. Мы будем бороться за каждый голосов», — пообещала кандидат.

Правая рука Тимошенко, первый вице-премьер Александр Турчинов, в свою очередь, заявил о масштабных нарушениях. «Мы не смогли избежать достаточно мощных фальсификаций», — констатировал соратник Тимошенко, добавив, что после получения актов о нарушениях можно будет говорить об основаниях о

признании результатов выборов на отдельных участках.

На Украине уже раздаются предположения, что в обмен на признание победы Януковича БЮТ потребует от Партии регионов создать такую коалицию в Раде, которая позволила бы Тимошенко сохранить кресло премьера. «У Тимошенко была цель снизить до минимума разрыв, чтобы ту неделю торговаться», — заявила в эфире программы «Шустер Live» депутат от фракции «Наша Украина — Народная самооборона» Ксения Ляпина.

«Блок Юлии Тимошенко будет предлагать Януковичу признание его победы без порчи технической базы (со стороны членов избиркомов от БЮТ — «Газета.Ru»), по которой можно установить результаты, в обмен на коалицию», — пояснила она.

«Газета.Ru» продолжает следить за подсчетом голосов и сообщит о первых данных из ЦИК.

http://news.rambler.ru/Russia/head/5249934/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як думаєте буде третій тур?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що мене дійсно засмучує, так це те що янукович на сході багато голосів собі приплюсував, тим що заставляли голосувати за нього і тих хто в армії і держ. службовців, і тут на Волині в одному селі священник сказав, що Тимошенко греко-католичка, а яник він православний, і все село проголосувало за проффесора, а думаю випадок це непоодинокий (з.і. я таких священників, терпіти не можу, і якби був там, пояснив тому священнику на всю церкву хто він ( священник) такий і хай би проклинав мене хоть всрався)

От вам і два-три відсотки його перемоги...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За Тимашонку в селах намного больше голосовало народу, статистика не врет. Так что в селах не Он . а ВОНА у него лишних процентов забрала. И не 3%, а поболе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВОНА - почетная доярка! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... тим що заставляли голосувати за нього і тих хто в армії і держ. службовців...

какая прелесть, это Вам говорящая голова сказала? Или такие скоропостижные выводы достигнуты путем медитаций?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мою бытность в рядах ВСУ (Харьков, 1998-й год, парламентские и местные выборы) голосовать за нужных кандидатов очень советовали, грозя по результатам выборов на участке устраивать ежедневные ПХД, строевую и физо, ну и само собой закрыть увольнения :)

Не думаю, что с тех пор многое поменялось ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це вже не секрет. На харківщині священник в суд подав на його за те, що використовував у рекламних роликах відео багаторічної давності, коли він приїздив в монастир а той його приймав.

Але думаю що будь хто б не прийшов-краще жити не будем. Поки не поміняєм свій мінталитет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мою бытность в рядах ВСУ (Харьков, 1998-й год, парламентские и местные выборы) голосовать за нужных кандидатов очень советовали, грозя по результатам выборов на участке устраивать ежедневные ПХД, строевую и физо, ну и само собой закрыть увольнения

а так же в тюрьмах и прочих колониях... что бы подсчет был не обременительным )))))

с тем что такие категории "очень просят" а принципе согласен, но откуда данные про госслужащих?

на моей памяти даже при Французе никто никого никуда не заставлял, рекламировали - да, до тошноты...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо Ви цього не хотіли чути і бачити. Студентів ректори навіть лякали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так що - наші перемогли? :-) Кепку міняти (власть міняється)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наші дівчатка гіршенькі. В смислі - з окружної. :lol: Біленька з рожевим пояском прикольна. ))))) А взагалі - що вони хотіли? Чи то останні гроші бюту були витрачені?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

интересно чем? что водку отберут? и как проверить студентов не подскажите? я например в бытность студентом даже и не знал что таковые бывают, потому что намного интересней было с девушкой провести время, или пулю расписать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

интересно чем? что водку отберут? и как проверить студентов не подскажите? я например в бытность студентом даже и не знал что таковые бывают, потому что намного интересней было с девушкой провести время, или пулю расписать...

До Вас більше питань нема. Я і не дивуюсь що Ви нічого не бачили. Було б дивно я к би Ви проявляли інтерес до виборів як були студентом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...