Перейти до змісту

Степану Бандері присвоєно звання Героя України

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Президент Віктор Ющенко підписав указ про присвоєння Степану Бандері звання героя України.

Про це він повідомив на урочистостях з нагоди Дня соборності.

Ющенко зазначив, що "цього чекали мільйони українців і багато років".

http://pravda.com.ua/news/4b597f96a3efa/

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

не Путину а Юле ...Путину плевать ...он просто может это игнорировать

Ей теперь нужно определится за запад она или восток

Опубліковано

вот жеж. в стране абсолютный порядок. осталось только посмертно героев раздать - и будет полный фень-шуй.

Опубліковано
терять ему нечего.... а Путину - серпом по яйцах
Швидше нам серпом по яйцях. Оскільки окрім роздратування більше нічого він в східного мЄдвєда не викличе цим.
Опубліковано

У східняків України - також. Будуть там вопити "оранжевая власть даёт ордена фошистам". Політтехнологи Янука добре знають як працювати з "подкоркой мозга".

Опубліковано

до повного фаршу, не вистачає зробити цей день державним вихідним :)

представники сходу і Криму тоді влаштують пікети на Банковій

Опубліковано

Бандера наш герой!!!

Я пишаюсь своїм президентом!!!

Мабуть він зробив не все що я очікував від нього як від президента, але стільки для України і для українців за роки незалежності не зробив ніхто.

Опубліковано
Я пишаюсь своїм президентом!!!

Він зробив все що я очікував від нього як від президента.

т.е. ты только того и ждал, чтоб Бандере героя дали?

довольно скромные у тебя ожидания от президента.

ЗЫ: это не совсем хорошо редактировать сообщения так, что они получают диаметрально-противоположное значение.

Опубліковано

а де "бандити сидітимуть в тюрмах", "багаті допоможуть бідним"? якось за 5 років не вдалось мені цього побачити, а скільки 5 років тому я чув оцих гасел на Майдані...

Опубліковано

дуже схоже на те, що все таки це він не українцям щось там робив, а якійсь іншій нації, якої на україні аж 5% :) а то справді незрозуміло чому ж решта українців так захоплено не оцінили усього цього пятилітнього месіанства

А 3-тє місце в десятці "Великих українців" це не думка народу, яку варто враховувати?

Опубліковано
А 3-тє місце в десятці "Великих українців" це не думка народу, яку варто враховувати?

методика накрутки голосов в различных голосованиях даже тут, на борде используется.

где-то за чью-то куму голосуют :)

да не в этом дело. странный дембельский аккорд у президента.

лучше б для народа что-то сделал. а-то пересичному ни холодно, ни жарко от этого

Опубліковано

Згідна, міг раніше зробити. Та він єдиний, хто на це здатний з сьогоднішніх кандидатів і кого це взагалі цікавить.

Опубліковано

Є традиція всесвітня давати нагороди, в даному випадку пройшло 100 років від дня народження і 50 від дня загибелі.

Опубліковано
Згідна, міг раніше зробити. Та він єдиний, хто на це здатний з сьогоднішніх кандидатів і кого це взагалі цікавить.

думаю, что первоочередное задание для президента - судьбы живых.

если живые будут жить лучше, тогда и о павших будет память светлее.

Опубліковано

дуже схоже на те, що все таки це він не українцям щось там робив, а якійсь іншій нації, якої на україні аж 5% :) а то справді незрозуміло чому ж решта українців так захоплено не оцінили усього цього пятилітнього месіанства

Судя по всему, через 50 лет поставят памятник Януковичу. По сравнению с ним Банедра - пацан с рогаткой. Это я о голосовании.

laska, так Яныка - больше трети "народа" выбрало, неужто он не герой???????????????????????????????????????????????????????????????

ПС вашу мать

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...