Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Zevs_Isver. У мене з ними свій рахунок, який відкрив не я.

Раніше, коли в будинку ще були мусорокамери - відстрілював регулярно щурів. Ліхтар + вінтовка і ефірна тиша. Щурів теж треба було в Красну книгу заносити?

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як тварин, живих істот, їх, звичайно ж шкода. Але як агресивних тварюк, що можуть у будь-який момент кинутися (А ще якщо поруч діти) - стріляв би.

Доречі, у часи радянські, таких собак таки відловлювали. І робили корисну річ. Саме із собак. Із їхнього жиру - мило.

От тоді вони приносили користь.

Опубліковано

Нажаль в бюджеті грошей на людей не вистачає не те що на собак ...

Це міф придуманий владою для того, щоб виправдовувати безлад, який є в державі.

У 2011 році всі волинські ЗМІ передали радісну новину: нарешті у нас відкрито притулок для тварин. Отже, собак будуть гуманно стерилізувати, а тому кількість бродячих на вулицях Луцька суттєво зменшиться. За песиками у притулку доглядатимуть, їх лікуватимуть і роздаватимуть новим дбайливим господарям – все ледве не за європейськими стандартами і вимогами. Та нещодавно мені надіслали фотографії з того притулку: мовляв, подивіться на цей «концтабір для хвостатих».

Трупи маленьких цуценят, собака на межі виснаження, розкидані фекалії, брудна операційна, яка нагадує хлів… Признатися, кадри не для слабких нервів. У притулок на вулиці Мамсурова, 9 їхали без попередження, із Веронікою Федосовою-Цибульською, яка вкладає не тільки всю душу в порятунок безпритульних тварин, а й власні кошти. Спонсорувала доти, доки не зрозуміла, що у притулку «безлад, кошти використовуються неефективно, над тваринами знущаються». Вероніка стверджує, що така ситуація там склалася від моменту створення наприкінці минулого року нового комунального підприємства «Ласка» і призначення директором Богдани Новарчук.

http://www.volynpost.com/walls/1564-scho-chekaie-bezprytulnyh-sobak-u-lucku

Опубліковано

Доречі, у часи радянські, таких собак таки відловлювали. І робили корисну річ. Саме із собак. Із їхнього жиру - мило.

результата 0 :(

бездомные собаки всёравно были :(

проблема не решалась

Опубліковано
Вероніка Федосова-Цибульська та ще 37 волонтерів звернулись у міську раду з офіційним запитом про те, у якій кількості, під чию відповідальність та згідно з якими документами передані собаки в КП «Ласку»

ух,

если бы те 37 "волонтёров" + Вероничка поделились на 4 группы и в свой день приезжали в приют - пользы было бы значительно больше

но нет, они предпочитают херню всякую на "вонлынньюсах" писать :(

Опубліковано

бездомные собаки всёравно были :( проблема не решалась

так, але вона не мала таких масштабів, як зараз. що не зупинка - свора. І то 4-6 штук.

І "пітомніків" для таких тварин я щось не дуже пам'ятаю.

Бо зараз і притулок є, і собаки на вулицях є, і, ніби, стерилізують, і все одно плодяться.

Опубліковано

Як тварин, живих істот, їх, звичайно ж шкода. Але як агресивних тварюк, що можуть у будь-який момент кинутися (А ще якщо поруч діти) - стріляв би.

+1.

Гуманізм закінчується після укусу, по крайній мірі, в мене так сталося. Хоча й вкусив мене собака, не маленьких розмірів, ще в дитинстві, нелюбов, в певній мірі страх і ненавість залишились до нині. І коли йдеш, а за/на тобою/тебе біжить оте скажене чудо, хочеться в той момент або вінтовку в руках тримати, або

можна було б взяти мачете і...
.
Опубліковано

Бо зараз і притулок є, і собаки на вулицях є, і, ніби, стерилізують, і все одно плодяться.

это только в ВР всё решается росчерком пера и то когда денег немеряно

проблему на которую всем было пофиг за 1 раз не решить

+ куча дебилов регулярно выкидывают собак на улицы

Опубліковано

+ куча дебилов регулярно выкидывают собак на улицы

Колись, коней стріляли, собак топили і котів. Так, безумовно, це жорстоко. Зате не буде бардака. Ще якщо кінь на волі може собі сам пастися, то собака не буде цього робити. Вона прибіжить в місто, озлоблена, голодна, і знаєш, що вона буде робити (окрім як мило виляти хвостиком) - правильно, буде шукати когось слабкого, переляканого, щоб можна було напасти. А ще якщо вкусить і відчує запах крові....

Опубліковано

Хоча й вкусив мене собака, не маленьких розмірів, ще в дитинстві, нелюбов, в певній мірі страх і ненавість залишились до нині. І коли йдеш, а за/на тобою/тебе біжить оте скажене чудо, хочеться в той момент або вінтовку в руках тримати, або

можна було б взяти мачете і...
.

это лечится, главное не затягивать

и главное не переносить агрессию на беззащитных...

хочется пострелять-помахать мачете? вечерком, когда хорошо стемнеет, походи по пустым остановкам на окраинах.... к тебе подойдут, пароль - "эй пацан, телефон есть"

Опубліковано

А ще якщо вкусить і відчує запах крові....

я не эксперт, но по моему это приувеличение

но специально разводить агрессивные породы при теперешнем уровне развитии мира - лишее, ИМХО

но бабло побеждает, пока пацанчики готовы платить денюжку - будут разводить

Опубліковано

Zevs_Isver. У мене з ними свій рахунок, який відкрив не я.

школу кончал?

на сколько ты умнее собаки?

делай выводы

а то получается:

в детстве Павлова укусила собака и забыла

а Павлов вырос не и не забыл

Раніше, коли в будинку ще були мусорокамери - відстрілював регулярно щурів. Ліхтар + вінтовка і ефірна тиша. Щурів теж треба було в Красну книгу заносити?

нужно было с жильцов начинать, что мусор бросают мимо контейнера, потом на коммунальщиков переходи, если не будут вовремя вывозить

+ совет из поста №1494

Опубліковано

Люблю собак але більше люблю своїх дітей. Хоча на мене ніколи в житті не нападали собаки, розумію що проблема має місце.

Можна було б взяти мачете і зарубати одну, другу, як козу бабці, але це візг, кров, перелякані прохожі))) Ото б була потіха!!

Але такого не розумію. Собака заради потіхи не чіпає. Ти ж отримуєш задоволення від "візгу і крові". ІМХО ти хворий. Візьми собі ніж засунь в печінку на сантимента 4, думаю вилікуєшся.

Опубліковано

Zevs_Isver, для порівняння ситуації, а не тварин: змія коли вкусить, ти після цього також будеш казати "аяяй, який гарний черв"ячок"? чи будеш остерігатись і боятись?

Просмотр сообщенияNavigator сказал: Можна було б взяти мачете і зарубати одну, другу, як козу бабці, але це візг, кров, перелякані прохожі))) Ото б була потіха!! Але такого не розумію. Собака заради потіхи не чіпає. Ти ж отримуєш задоволення від "візгу і крові". ІМХО ти хворий. Візьми собі ніж засунь в печінку на сантимента 4, думаю вилікуєшся.

Тоді виходить, що тобі подобається коли тебе собака кусає??? Тут треба уточнити хто і чим хворий. Імхо.

Опубліковано

Zevs_Isver, для порівняння ситуації, а не тварин: змія коли вкусить, ти після цього також будеш казати "аяяй, який гарний черв"ячок"? чи будеш остерігатись і боятись?

ну меня змея ни разу не кусала но я их остерегаюсь, если увижу на дороге(тропинке) - обязательно обойду на расстоянии

и никакого желания ни раскручивать за хвост ни одевать на палку ужа (со словами - да это ж уж, он не укусит) у меня нет

Опубліковано

Не будь смешным. Собак не нужно раздрачивать, они сами кидаются. Если ты этого не видишь - сними розовые очки. Но если ты этого не хочешь видеть - даже снятие очков не поможет.

Город - для людей, а не для собак. Вжиматься в стены и обходить стаи псин - это предлагаемая тобой модель поведения?

Опубліковано

перев"язки, бінти, марлі, зеленька та інші медикаменти - це вже в минулому :) . Про той випадок нагадує лише шрам на нозі, та інші нюанси... описані вище.

Опубліковано

Тоді виходить, що тобі подобається коли тебе собака кусає

Шонібуть.

Я казав, шо мене собаки ніколи не кусали, але я розумію що проблема існує. А мріяти зарубати тварину і слухати як вона скавулить і обмазуватись її кров'ю може тільки хвора "людина".

Опубліковано

Шонібуть. Я казав, шо мене собаки ніколи не кусали, але я розумію що проблема існує. А мріяти зарубати тварину і слухати як вона скавулить і обмазуватись її кров'ю може тільки хвора "людина".

Перечитай уважніше пост 1477. Людина їхала по роботі-накинулись собаки- вкусили. Йому що злазити з вєліка і "кусайте мене, бо я гуманний"????

Він же не задрочував їх, не провокував, а потім жалівся ой якій нехароші, треба їх стріляти...

ПС. Та ситуація не мрія його, а спосіб самозахисту

Опубліковано

Перечитай уважніше пост 1477. Людина їхала по роботі-накинулись собаки- вкусили. Йому що злазити з вєліка і "кусайте мене, бо я гуманний"???? Він же не задрочував їх, не провокував, а потім жалівся ой якій нехароші, треба їх стріляти...

Ви шо на приколі???

Я не виправдовую собак, але я стверджую що мріяти зарубати тварину і слухати як вона скавулить і обмазуватись її кров'ю може тільки хвора "людина". Що не ясно???

Опубліковано

я стверджую що мріяти зарубати тварину і слухати як вона скавулить

Йому це в голову прийшло не лежачи на дивані, а при певних умовах/обставинах.

ПС. Можна на ти.

ПСС. зам"яли)))

Опубліковано

я практически уверен – кто делает дело (стреляет и травит, допустим), тот сюда не пишет. но возможно читает, поэтому хочу поблагодарить их в очередной раз. в соседнем дворе возле мусорки видел пару трупов здоровенных собачин.

Опубліковано

Город - для людей, а не для собак. Вжиматься в стены и обходить стаи псин - это предлагаемая тобой модель поведения?

по мотивам соседней ветки:

дорога для машин, все остальные нафиг

не буду я велосипедиста за человек считать

так по твоему?

Опубліковано

Знайшов вихід з ситуації: на якомусь офіційному дипломатичному форумі широким жестом подарувати Кореї (неважливо якій) всіх бездомних собак з умовою самовивозу. І дєло в шляпє, тоєсть в супє.

дорога для машин, все остальные нафиг не буду я велосипедиста за человек считать так по твоему?

Красава

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...