Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нехай інші власники далеко не пікінесиків візьмуть собі на замітку!

а пікінесик це показник чого ? шансів що на маленьку дитину кинеться пікінесик в сотні разів більше. І наляканій дитині заікання на все життя вистачить.

Що млять за підхід. Раз є правила про намордник і повідок - то вони однакові для всіх і крапка. І нефіг писати всіляку срань про те що якась собака біль чи менш небезпечна. Мого малого покусала маленька дворняжка і тепер він боїться собак і ще й уколів получив троха не самих корисних для організму.

А стосовно відео, то вигляд того лигаря покусаного якось більше наштовхує на роздуми щодо боротьби з пияцтвом і наркотою.

Взагалі до чого тут вислови і мати? Я не захищаю власників малих псів (оскільки, і малі пси дітей лякають і гадять у ліфтах і під"їздах). Але щодо небезпечності то вибачте, пікінес позбавити життя людину навряд чи зможе, а от така тварюка. яка на відео - запросто.

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
А стосовно відео, то вигляд того лигаря покусаного якось більше наштовхує на роздуми щодо боротьби з пияцтвом... Д

Для будь-якої собаки алкоголь може бути причиною агрессії, незалежно від розмірів і породи. В мене боксер як пляшку пива чи чого міцніше до морди підсунути - гарчить, скалиться і задкує. А пекінесів сама трохи стрьомаюсь, мене малою пес моїх хресних вкусив. Пекінеси в старості дітей недолюблюють частенько, можуть покусати.

Опубліковано

дебільний коментатор. Розповідає, як ніби прикол якийсь, як тамада на весіллі.

Щось на зразок наших мєсних кінологів.

Опубліковано

дебільний коментатор. Розповідає, як ніби прикол якийсь, як тамада на весіллі.

Щось на зразок наших мєсних кінологів.

Не зрозуміла сарказму =)

Опубліковано
Для будь-якої собаки алкоголь може бути причиною агрессії

От тоді скажіть, що простіше -- заставити все населення міста не пити навіть пива (або не виходити після пляшки пива на вулицю), чи регулярно і ретельно винищувати бездомних собак, а власників "домашніх" псів все ж заставити вигулювати їх ЛИШЕ на поводку і ЛИШЕ в наморднику?

Знаючи наших "блатних доморощених кЕнологів", які з радістю випускають своїх улюбленців "погуляти" з дворовими сучками, слід очікувати появи в дворах напів-стафів, напів-пітбулів, напів-мастифів і т.д., які будать "виховані вулицею" і матимуть не найкращу психіку. Хто тоді гарантуватиме безпеку моїх дітей?

Не зрозуміла сарказму

А це не сарказм. Подивіться на наших власників бійцівських собак. Та за доброю половиною з них давно тюрма плаче! Часто ж, який хазяїн -- така і собака. "Пацанчики" і "братки" часто заводять собак саме бійцівських порід. А в таких руках навіть морська свинка стає небезпечною...

Опубліковано

мда.....а при чем питостафоподобный дворик к бродячим собакам?

А если на то пошло......у нас, у людей напрочь отсутствует культура обращения с собаками. Кто как хочет - так и ходит. Постоянно наблюдаю картину выгула безповодочных псин. И не важно будь то питостафф, будь то овчарка, будь-то дворик

Опубліковано
Я теж впевнена, що собака з бойових або з покоління, де не далекі предки були учасниками боїв. Звіти не адекват. психіка пса + не доброякісне розведення з першою ліпшою собакою типу стафф. У мене самої стафф, а стафф стаффубуваеє іноді великою різницею )

Да что Вы говорите? Вы хоть что нибуть знаете о бойцовых собаках?

Опубліковано
Для будь-якої собаки алкоголь може бути причиною агрессії

От тоді скажіть, що простіше -- заставити все населення міста не пити навіть пива (або не виходити після пляшки пива на вулицю), чи регулярно і ретельно винищувати бездомних собак, а власників "домашніх" псів все ж заставити вигулювати їх ЛИШЕ на поводку і ЛИШЕ в наморднику?

Знаючи наших "блатних доморощених кЕнологів", які з радістю випускають своїх улюбленців "погуляти" з дворовими сучками, слід очікувати появи в дворах напів-стафів, напів-пітбулів, напів-мастифів і т.д., які будать "виховані вулицею" і матимуть не найкращу психіку. Хто тоді гарантуватиме безпеку моїх дітей?

Не зрозуміла сарказму

А це не сарказм. Подивіться на наших власників бійцівських собак. Та за доброю половиною з них давно тюрма плаче! Часто ж, який хазяїн -- така і собака. "Пацанчики" і "братки" часто заводять собак саме бійцівських порід. А в таких руках навіть морська свинка стає небезпечною...

Алкоголь. Можна ж не приставати до собаки, коли п'яний, не вигулювати п'яним, ізолювати тварину від компаній, де вживається алкоголь на місці, де у той час знаходиться собака і інше. І навряд чи двортерьєр на вулиці буде здалеку нападати через алкоголь.

Про намордники. Ситуація з власного досвіду дворічної давнини. Гуляла на ГПЗ біля Лакшері з боксером на повідку, друга година ночі (якось точно так запам'яталось). Тут мудак виходить з стаффом без повідка і намордника... Увага - вказує стаффу на мого покійного Бенджаміна і командує йому "Взять!" Добре, що той чужий пес послухав моє гарчання "Фу!" і зупинився на на половині дороги (ще машина тоді їхала) А якби той стафф не послухав мене і в Беньки був намордник? Я б тут не сиділа на форумі, напевне. Можеб нас би загриз. Ну от що з такими виродками-хазяїнами, як той натравивший на мене стаффа, робити? Саме через таких у суспільства негативне відношення до "бійців". Після того випадку я не дуже хочу своїм вдягати намордник, а з поводком вигулюю завжди ( по місту гуляю і в транспорті вожу з намордником, а де зараз живемо - на тому ж ГПЗ- боюся.) . Але ж є Люди і їх "бійці", які страждають від упередженного негативного ставлення через таких придурків, як той дядько з випадку.

Ну що Ви хочете, якщо у Луцьку стаффа можна купити за 150-300 гривень сумнівної якості, в той час як по Україні цуценята з родоводом коштують близько 4000 тисячі? Потім ті цуценята виростають і їм хочеться запретного плоду, а того плоду брати ніхто не хоче? А тут господарі в'яжуть "підзаробити", "ощасливити друзів та хороших людей", "для здоров'я суки" з ким попало.

Братки і підлітки. Коли я підібрала Альбу і подала це повідомлення http://board.lutsk.u...1052616229��(як виявилось, собаку викинули через хворобу - дорого лікувати. А я взяла, та й лікую і радуюся новою подругою, вона дуже хороша та розумна дівчинка), то приходив саме такий контингент, аби купити. Ясна річ - для понту. Таких ми вдома на х. посилали. Шкода було б дуже, як би знов на бої потрапила, або голодом її морили чи десь закрили б.

Опубліковано

Нічого не знаю і не хочу знати =) Скільки там років Ваш чоловік ними займається? І

Опубліковано

Нічого не знаю і не хочу знати =) Скільки там років Ваш чоловік ними займається? І

Ну так и не несите ерунду))))))))))))

Опубліковано

Ну так и не несите ерунду))))))))))))

Я не носильщик. Не люблю что-то таскать. Так обьясните же, почему случаются такие происшествия, как на данном видео?

Опубліковано

Так обьясните же, почему случаются такие происшествия, как на данном видео?

Тому що свiт рiзноманiтний, розбиваются автомобiлi, падають лiтаки, смерчi, урагани, та й премiю Дарвiна не дарма придумали. Щодня купа людей робить купу необдуманих поступкiв, просто деякi приводять до логiчноi трагедii, а деякi нi

Опубліковано
Я теж впевнена, що собака з бойових або з покоління, де не далекі предки були учасниками боїв. Звіти не адекват. психіка пса + не доброякісне розведення з першою ліпшою собакою типу стафф. У мене самої стафф, а стафф стаффубуваеє іноді великою різницею )

.

sashulya, а всеж таки - чого мої слова эрунда? : ) Прошу розгорнуту відповідь. Будь-ласка.

.

sashulya, а всеж таки - чого мої слова эрунда? : ) Прошу розгорнуту відповідь. Будь-ласка.

Опубліковано

Я впевнений, що жодна благополучна країна світу не досягла позитивних рузельтатів шляхом сповідування гуманізму і любові до ближнього. Значно краще спрацьовують адміністративна та кримінальна відповідальність. Це про поганих дядь, які тримають злих собак, яких має замучити совість і вони по ідеї мають любити своїх пікінесів.

А взагалі цікаво: закинули в тему про бездомних собак відео про "домашню" собаку і всі любителі песиків в один голос сказали: а це не наш!!!! А я, знаєте так і не зрозумів, за якими критеріями я, наприклад, або жертва, або перехожий має визначити чи має цей песик де жити чи ні. Просто, якби на належному рівні проводилась робота із бездомними собаками, проблема із собаковбивцями частково була б вирішена. Тому що в такій ситуації домні і бездомні песики ніфіга нічим не відрізняються, а знач "судити" їх треба за однаковими правилами.

В людей, які виловлюють бездомних собак має бути інструкція: "бездомною вважати собаку, яка..." і далі набір ознак. Тобто, господар штафякогосьтамтерєра, вигулюючи свого улюбленця без відповідних атрибутів (намордник наприклад), ризикує позбутися його у найближчий притулок у якості бездомного пса... а потім за порушення прави вигулювання вивалити за того ж терєрчика немаленький штраф.

А що можна говорити про порядок щодо поводження із домашніми тваринами, якщо в нас такий колосальний бардак із бездомними?

Опубліковано
вигулюючи свого улюбленця без відповідних атрибутів (намордник наприклад)

А чого в приклад не повідок? Намордник без повідка фонарь фуфло вторнік, псюра може легко зняти. Особисто мені чужий пес страшніший, (вірніше я більше переживаю за цілість та житя свого пса) який бігає ракетою без повідка, а хазяїн знаходиться за надцять метрів-кілометрів від собаки.

Опубліковано
мда.....а при чем питостафоподобный дворик к бродячим собакам?

а такі собаки не бувають бродячими? Тобто, "питостафоподобный дворик" потрапляючи на "дику вулицю" відразу самознищується? Їм гордість за своїх породистих предків не дозволяє бродити? Сашуля, не потрібно нести ахінеї. Якщо ти особисто не викидаєш цуценят на вулицю або не допускаєш злучки бійційських кобелів з бродячими сучками, то це не означає, що і інші власники собак такі ж правильні.

Бродячими собаками давно потрібно визнавати всіх, які гуляють (а) без поводка, (б) без намордника і (в) без ошийника з медальйоном, на якому вказано як мінімум дані власника. А в такому випадку, НЕбродячих в нас може сотня на все місто і назбирається, в чому я сумніваюсь. На моє переконання, КОЖНА собака, яка з'являється на вулиці без вищевказаних трьох атрибутів (навіть якщо власник поруч) в обов'язковому порядку повинна бути як мінімум стерилізована, а на власника, якщо такий зголоситься, має бути накладено штраф у такому ж розмірі, який накладають за зберігання зброї без відповідного дозволу або в невідповідних умовах.

Опубліковано

.

.

Да все ерунда))))) При чем тут бои-то к дворику?)))) Более того АСТ далеко не бойцовая порода, а на видео и породы нет))) Пы.Сы. у собак принимающих участие в боях, напрочь убирается агрессия к людям, поэтому питы и лояльны к человеку.

Опубліковано

А чого в приклад не повідок? Намордник без повідка фонарь фуфло вторнік, псюра може легко зняти. Особисто мені чужий пес страшніший, (вірніше я більше переживаю за цілість та житя свого пса) який бігає ракетою без повідка, а хазяїн знаходиться за надцять метрів-кілометрів від собаки.

Я тільки знаю, що обовязковим атрибутом для чі-хуа-хуа має бути рожева кофтинка і вязані шкарпетки, а у всьому іншому, вибачте, не к(І)(Е)нолог.

Опубліковано
Я сьогодні ішла додому декілька собак підбігли і почали лащитись, хвостом махать. Незнаю ніколи в житі собаки не гавкали на мене.

А на рахунок відстрілу їх, то в нас біля університету на 40 їх відстрілювали шо аж гай шумів на очах у студентів. В мене було бажання їх самих повбивать. Н........ то відстрілювать, якийсь приют........... це ж страшно

Тут людям нема життя, а вам собак би приютити biggrin.gif

Не тупіть, шановний! :D І не буде людям життя, поки до цивілізації не наблизимося! Шокує неадекватність та жорстокість деяких дописувачів форуму. Скільки бездомних собак/котів не відстрілюй їх не поменшає!!! Їх викине якась бабка бо воно було малесеньке-гарнесеньке, а тут почало багато жерти... то хай іде і хтось за нього відповідає, тобто ми з вами. Має бути облік і відповідальність за Тузіка, який кудись подівся і десь гасає та лякає дітей. Взяла - відповідай! Не збираєшся розводити - обов'язкова стерилізація, немає грошей - в Луцьку є місце де це роблять безкоштовно та досить професійно, перевірено.

Все з малого починається...

Звичайно ж зграя - це небезпека, однозначно. Але ж, щоб тих зграй не було треба не закривати очі на такі речі.

Опубліковано

а где такое место?

Теєж цікаво. Я тільки знаю, що в Олтанветі для безхатченків лікування півціни.

Опубліковано

Тут людям нема життя, а вам собак би приютити biggrin.gif

Не тупіть, шановний! :D І не буде людям життя, поки до цивілізації не наблизимося! Шокує неадекватність та жорстокість деяких дописувачів форуму. Скільки бездомних собак/котів не відстрілюй їх не поменшає!!! Їх викине якась бабка бо воно було малесеньке-гарнесеньке, а тут почало багато жерти... то хай іде і хтось за нього відповідає, тобто ми з вами. Має бути облік і відповідальність за Тузіка, який кудись подівся і десь гасає та лякає дітей. Взяла - відповідай! Не збираєшся розводити - обов'язкова стерилізація, немає грошей - в Луцьку є місце де це роблять безкоштовно та досить професійно, перевірено.

Все з малого починається...

Звичайно ж зграя - це небезпека, однозначно. Але ж, щоб тих зграй не було треба не закривати очі на такі речі.

Я не в курсі з якого боку і чим ви збираєтесь наближатися до цивілізації, але якщо почати з зараз вже, то впевнений, що кількість викинутих на вулицю домашніх буде мізерною порівняно з розплодившимися на волі міськими (не забудьте озвучити тезу, що місто було чисте від бездомних тварин в якомусь там казковому році, в якому Луцьк, та й не тільки, не зачищали ще савєти від безпритульних, а вони почали з'являтися після того, як ми почали масово викидати їх на вулицю).

P.S. WTF, clone attack?

а где такое место?

Ще варто було б уточнити, що значить досить професійно.

Враховуючи складність процедури звучить якось не досить впевнено.

Опубліковано

У меня во дворе живет дикая стая, не бездомная просто, а действительно дикая, к каким профессионалам обратится???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...