Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не хотите отстрел - заберите 3600 тварей ХЗ куда, чтобы их в городе не было. И пусть дохнут себе в этом ХЗ, не шляясь по улицам.

Скажете - нечем кормить, негде держать?

Так что, пусть лучше живут, как сейчас, и дохнут от голода, попутно кидаясь на людей? Конечно, намного гуманнее, если у собачки склеится желудок или завернутся кишки, чем если она проглотит пулю ;)

От читаю такі пости і диву даюсь: захисники тварин мають переконання і діють згідно своїх переконаннь. А ті хто вважає, що собак необхідно відстрелювати, тільки ниють на форумах: заберіть, вивезіть, постріляйте. Аж смішно: захисникам тварин пропонують знищувати собак - оце справді "ха-ха". Це як заставляти вегетаріанця м'ясо їсти. Одне питання - нащо?

Маєте власні переконання? Гоу травити, стріляти, душити, топити. Чого самі не робите, згідно власних переконань? Захисники палки в колеса ставлять Спецкомунтрансу? Так, але вони роблять це по-закону і згідно власних переконань. А всі інші і надалі будуть нити і чекати, що хтось, щось зробить за них і для них. І буде це не 5 років, а 105, тобто не при вашому житті. Бо свої переконання треба втілювати в життя самим, а як ви це будете робити в принципі немає значення, чи вийдуть всі на площу і заставлять Романюка передумати про стерилізацію на користь відстрілу, чи підуть самі травити. Головне діяти. А наразі мала кількість захисників тварин перемагає позицію більшості лучан саме завдяки своїй активності, або дякуючи бездіяльності самих лучан, кому як зручніше.

п.с. Мене в дитинстві мама прозивала "собачим татом", бо всіх щенят стягував у двір, робив їм буди-халабуди. Мене привчили з дитинства, що собака - друг людини. Так по життю і пішов. Собак не боюся і проблем з ними не маю. А от брата в дитинстві собака налякала, він їх боїться і досі. Але у нього зараз є два пса, а в мене, крім жінки, більше ніякої живності немає :D

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Маєте власні переконання? Гоу травити, стріляти, душити, топити. Чого самі не робите, згідно власних переконань? Захисники палки в колеса ставлять Спецкомунтрансу? Так, але вони роблять це по-закону і згідно власних переконань. А всі інші і надалі будуть нити і чекати, що хтось, щось зробить за них і для них. І буде це не 5 років, а 105, тобто не при вашому житті. Бо свої переконання треба втілювати в життя самим, а як ви це будете робити в принципі немає значення, чи вийдуть всі на площу і заставлять Романюка передумати про стерилізацію на користь відстрілу, чи підуть самі травити. Головне діяти. А наразі мала кількість захисників тварин перемагає позицію більшості лучан саме завдяки своїй активності, або дякуючи бездіяльності самих лучан, кому як зручніше.
Ну действовать гораздо лучше законными методами, тогда где-то что-то может и получится.rolleyes.gif А насчет незаконных - ну отравят сейчас "под шумок" десяток, а то и сотню псинок, и что? Чего добьются-то?
Опубліковано

Ну действовать гораздо лучше законными методами, тогда где-то что-то может и получится.rolleyes.gif А насчет незаконных - ну отравят сейчас "под шумок" десяток, а то и сотню псинок, и что? Чего добьются-то?

Я б сказав "действовать - гораздо лучше, тогда где-то что-то может и получится." :D

Опубліковано

sashulya Чому собаки? Чому така дискримінація? чому не пацюки? таракани? комарі? Їх також безжалісно знищують, травлять, вбивають. Давайте для них також притулки побудуємо, чим вони хужі, що за дискримінація.

А знищують їх тому, що людям вони заважають жити, приносять дискомфорт в життя, я мовчу про мікроби і хвороби які вони можуть переносити. Так само і бездомні собаки, поступово стають в ряди цих тварин. Ніхто нехоче мати неприємностей від них, тому краще ізолювати їх, або знищити.

Я розумію, жалко, собак шкода, пацюків також, комарів ми вбиваємо незадумуючись - але ж такими їх створив Бог, в чому вони винні. Ми таким чином полегшуємо і спрощуємо собі життя, ми вирубаємо ліси, забруднюємо річки, повітря, переступаємо через життя тварин, тільки щоб нам жилося добре. Вибачте за флуд

Опубліковано

sashulya Чому собаки? Чому така дискримінація? чому не пацюки? таракани? комарі? Їх також безжалісно знищують, травлять, вбивають. Давайте для них також притулки побудуємо, чим вони хужі, що за дискримінація.

А знищують їх тому, що людям вони заважають жити, приносять дискомфорт в життя, я мовчу про мікроби і хвороби які вони можуть переносити. Так само і бездомні собаки, поступово стають в ряди цих тварин. Ніхто нехоче мати неприємностей від них, тому краще ізолювати їх, або знищити.

Я розумію, жалко, собак шкода, пацюків також, комарів ми вбиваємо незадумуючись - але ж такими їх створив Бог, в чому вони винні. Ми таким чином полегшуємо і спрощуємо собі життя, ми вирубаємо ліси, забруднюємо річки, повітря, переступаємо через життя тварин, тільки щоб нам жилося добре. Вибачте за флуд

Я не Сашуля, але вбивають такі питання. Я люблю морозиво, але чому я маю любити рис? - це ж також їжа. А в азіях-африках їдять комах і хробаків всяких, чому я повине їх любити, як їжу? Аналогія доступна?

Опубліковано

больше нечего спросить?

Опубліковано
Я не Сашуля, але вбивають такі питання. Я люблю морозиво, але чому я маю любити рис? - це ж також їжа. А в азіях-африках їдять комах і хробаків всяких, чому я повине їх любити, як їжу? Аналогія доступна?

Це Ваші вподобання і ваше право любити чи ні. Ніхто не заставляє любити вас рис і комах. Не перекручуйте

больше нечего спросить?

Не дивлячись на абсурдність питання дайте відповідь.

Опубліковано

Мною было простерилизовано в свое время более 30-ти животных, за мой счет и моими силами. Также было пристроено немалое количество животных.

Це як? Власноруч?

А якщо чесно, то низький уклін за те, що робите, що у ваших силах

Чому собаки? Чому така дискримінація? чому не пацюки? таракани? комарі? Їх також безжалісно знищують, травлять, вбивають. Давайте для них також притулки побудуємо, чим вони хужі, що за дискримінація.

Сорі, але ви це у тверезому стані писали? Прирівняти собаку до таргана чи пацюка, це якось :sq_ye::0122:

Опубліковано
Це як? Власноруч?
))))))))) Нет, руками вет. врача)))))))
Не дивлячись на абсурдність питання дайте відповідь. ]
Лень как-то.........Может потом))))) К данной теме это не относится.
Опубліковано
А якщо чесно, то низький уклін за те, що робите, що у ваших силах

І ще великий уклін передає Вам мама покусаної дитини.

Опубліковано
І ще великий уклін передає Вам мама покусаної дитини.
Бред . Моя собака ее не кусала и выброшенная мной собака ее не кусала, а также собака моего разведения ее не кусала. так что этот поклон я не принимаю)
Опубліковано

Сорі, але ви це у тверезому стані писали? Прирівняти собаку до таргана чи пацюка, це якось :sq_ye::0122:

вибачте за офтоп, але пацюки дуже і дуже розумні створіння, і користі вони немало людству принесли :)

Опубліковано

Кстати, абсурдно звучит сама тема "Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом." Почему только угрожают? Почему до сих пор никто из покусанных не подал в суд?

Опубліковано

Аналогія доступна, але вона дуже груба і дискредитує ваш рух - тому що захищати тварин УСІХ це одне, а захищати і розводити якихось окремих тварин тільки тому що вони вам подобаються - зовсім інше. Як би ви віднеслись що сусід розводить щурів? А вони йому подобаються. Дуже, дуже крихка ідеологічна основа. Тобто ви не апелюєте до якихось загальноприйнятих норм моралі, ви кажете - мені подобається. А я кажу - мені не подобається. Ви розвели - я відстрелив. Далеко зайдемо?

Опубліковано
Аналогія доступна, але вона дуже груба і дисктридитує ваш рух - тому що захищати тварин УСІХ це одне, а захищати і розводити якихось окремих тварин тільки тому що вони вам подобаються - зовсім інше. Якби ви віднеслись що сусід розводить щурів? А вони йому подобаються. Дуже, дуже крихка ідеологічна основа. Тобто ви не апелюєте якихось загальноприйнятих норм моралі, ви кажете - мені подобається. А я кажу - мені не подобається. Ви розвели - я відстрелив. Далеко зайдемо?

Тут дело не в том что нравится не нравиться. Если Вам не нравится что сосед развел крыс - это Ваши проблемы. А то, что собак развели мы-общество остается фактом.

Опубліковано

Це Ваші вподобання і ваше право любити чи ні.

сам спитав, сам відповів :smile-zachot:

Опубліковано

Це Ваші вподобання і ваше право любити чи ні.

сам спитав, сам відповів :smile-zachot:

Ответ близко, но не там)

Опубліковано
Если Вам не нравится что сосед развел крыс - это Ваши проблемы.

Якщо ці щурі шкодять суспільству, як собаки, то це проблема СУСПІЛЬСТВА.

Опубліковано
Якщо ці щурі шкодять суспільству, як собаки, то це проблема СУСПІЛЬСТВА.
Вы что курили? Те крысы, которых разводит сосед нанести вред обществу не могут)

?

Опубліковано
І ще великий уклін передає Вам мама покусаної дитини

до чого тут ЦЕ?????

ви маєте претензії до борців за права людини,

які посприяли відміні смертної кари, коли іде суд над педофілом???

Як ви не розумієте...Собаки, бомжі, діти на вулицях - це СОЦІАЛЬНІ проблеми!!!!

Вирішувати треба причину, а не відстрелювати наслідки.

Опубліковано

Аналогія доступна, але вона дуже груба і дискредитує ваш рух...

Чий "ваш", куди ти мене вже "приписав"? Радив би прочитати всю тему, а не влізти на 20 сторінку і відразу почати писати.

п.с. Це стосується тебе не тільки в цій темі.

Опубліковано
ЗЫ я так понимаю sashulya, Вы как-раз из общества защиты животных? У Вас сколько собачек дома есть? А детей?

Да из общества!!!! 2 собаки,а что?

Я перепрошую за офтоп скажіть, sashulya, скільки Вам років і крім 2 собак діти є? Нівякому разі нехочу переходити на лічності чи образити опонента.

Я не являюсь волонтером. Я просто человек , которому небезразлична судьба бездомных животных.

Чому вийшли із общества?

Опубліковано

бордо-народ, проведіть аналогію дворобездомні собаки та бомжі. ну де гарантія жо той бридкий бомж , який вештається по вулицях не рознесе якусь заразу, яку підчепить Ваша дитина, чи там ще якусь небезпеку Вам принесе - налякає , поб"є зп"яну, замочить режиком за теплу шапку.... То є пропозиція їх відстріляти, або витравити. Або вам конче тра купити цукру, а його ніц немає у магах, або він є але у вас нема пеньонзів, - є вихід валити з бітою або коктейлем молотова і все навколо лушпашити бо цукор чи бенза дорога, так ні , моя хата скраю, буду ходити впорваних шкарпетках , а і діти мої будуть такіж як ія, але Я БУДУ МОЧИТИ ТИХ СУЧИХ СОБАК. То може проблема втих хто нами керує. Ну чому в КАЦАПІЇ такіж проблеми як у нас, - а в ПРИБАЛТОПОЛЯКІВ ну все по-людськи. Може нам варто брати приклад з більш розвинених народів?! Там вже все придумали до нас!

...........хто ми?

Опубліковано
Чому вийшли із общества?
Я оттуда не выходила))))))))) Быть волонтером и членом общества разные вещи. Волонтер постоянно проводит какую-то работу, член общества по-возможности.
Я перепрошую за офтоп скажіть, sashulya, скільки Вам років і крім 2 собак діти є? Нівякому разі нехочу переходити на лічності чи образити опонента.
Сколько мне лет указано в профиле, а паспортные данные я сообщать не обязана)
Опубліковано

Стотищьпятсотий раз по колу. І все те ж саме і теж саме.

Як тільки трапиться нова трагедія знову пішла мова. Знову ж на барикадах ті ж самі борці.

Давайте організуємо голосування, аби сухі цифри розставили крапки над "і" та можна було зрозуміти чи ця уся "боротьба" комусь потрібна в наших реалях, чи це просто хобі окремих індивідуумів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...