Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Недавно читав, що Романюк пообіцяв притулок для бездомних собак... НАВІЩО???? Відстрілювати дешевше!!!! Дістали вже ці зграї!!!

Тре воздушку купляти!!! :smile-zachot:

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чувак, це ідея: Несуся я на велику - на мене зграя собак, я на повному ходу дістаю копію беретти і шмаляю по цих тварюках а вони розлітаються!!! Я буду як джеймс бонд, як Сталкер!!!

Опубліковано

Чувак, це ідея: Несуся я на велику - на мене зграя собак, я на повному ходу дістаю копію беретти і шмаляю по цих тварюках а вони розлітаються!!! Я буду як джеймс бонд, як Сталкер!!!

Детский сад напоминает

Опубліковано

Зато прикольно. Може і не получиться пристрілити, але відіб'ю бажання кидатися на велосипедистів - точно.

Опубліковано

раніше я вважала,що собак потрібно стерилізувати. І ні в якому разі не усипляти

Та після того,як нещодавно на вулиці один песик хотів вкусити мене за ногу (добре,що шубка не коротенька і собака зубами пройшлася саме по ній ),я кардинально змінила свою думку.

Геть бездомнх псів з наших вулиць! :160:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

В мене була ситуація.

Район Нашого краю що на вул.Шевченка, протікає р.Стир. Туди завжди ходить молодь відпочивати біля річки на природу. Біля берега стоять старі баржи, там тусняк злих бродячих собак.

Ось раз з одногрупниками вирішили відпочити там, водкі випити, з собою був пневмат по пластиковим пляшкам паляти, ну і як без дівчат... Ми вже там сиділи до нас мали підійти 2 подругі. Тут звінок в трубку плач кажуть що на них напали собакі і кусають за ногу одну з них. Я взяв того пневмата і поки добіг то осталась одна собака якась сильно смілива, але довго вона не прожила, засадив 4,5 мм як кажуть "по самі помідори". Добре що водка була то зразу рану промили...

В тому районі будьте обережні.

Опубліковано

Там депутаты вчера 200 штук выделили на стерилизацию и пирсинг ушей спецклипсами... Наверное, общество радо :)

Опубліковано

Через тиждень працівники «Луцькспецкомунтрансу» відвозитимуть тварин на місця, де їх зловили.

джерело

по-моєму більшого дебілізму я не чула... це як? виловили зграю голодних, злих псюків, продирявили їм вуха і назад на те місце де вони на людей кидаються???

Опубліковано

Ну это ж гуманно! ;) А прикинь, если бы их вывозили в незнакомые места - какой стресс был бы у пёсиков :D

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вчора став жертвою нападу бездомної собаки на проспекті Волі біля Вопаку, що між зупинками "Філармонія" і "Чехова". Бігала вона сама. Почала гавкати і цапнула мене за ногу. Вкусила не сильно, але трошки подерла. Звернувся зразу в травмпункт, там мене зразу поклали в лікарню, оскільки перестрахуватися треба. Дають 6 уколів протягом 90 днів. Але в лікарні офіційно лежати треба тиждень. Оскільки в першу ніч після уколу підвищення температури не було, відпустили додому, але являтися треба буде на аналізи і уколи. Так що такі пироги...

Забув додати - після цих уколів 9 місяців не можна вживати НІЯКОГО спиртного :_39:

Опубліковано

Забув додати - після цих уколів 9 місяців не можна вживати НІЯКОГО спиртного :_39:

всё хана всем собакам :(

9 мес не бухать.... трагедия для 99% народа :(

Опубліковано

TFA, сочувствую.. что планируешь предпринять по этому поводу?

Zevs_Isver, зря иронизируешь. кроме запрета на спиртное, также не рекомендуются сильные физические нагрузки (никаких спортзалов-качалок) и прогулки под открытым солнцем в жару (курорты отменяются). а шавка, кроме пресловутого бешенства и столбняка, может занести еще over 9000 разных инфекций.

Опубліковано

FYI,

10 САМЫХ КУСАЧИХ СОБАК

(По данным исследований Государственного Американского Центра по Контролю и Предотвращению Заболеваний (Center for Disease Control and Prevention за 2006 год).

1. пит-бультерьеры

2. терьеры

3. ротвейлеры

4. немецкие овчарки

5. эскимосские лайки

6. аляскинские маламуты

7. доберман-пинчеры

8. чау-чау

9. датские доги

10. сенбернары

Опубліковано

TFA, сочувствую.. что планируешь предпринять по этому поводу?

Якщо по лікуванню, то вище написав. А щодо самої собаки - то ще нічого не думав.

Як все весело складається: спочатку поламав ногу перед Новим роком, потім ту ж ногу кусає собака, а 14.03 повістка в армію:_16:

Опубліковано

Zevs_Isver, зря иронизируешь. кроме запрета на спиртное, также не рекомендуются сильные физические нагрузки (никаких спортзалов-качалок) и прогулки под открытым солнцем в жару (курорты отменяются). а шавка, кроме пресловутого бешенства и столбняка, может занести еще over 9000 разных инфекций.

угу, + куча возможных побочных эффектов :(

если есть ветеринары поправите меня:

- для "перстраховаться" уколы можно давать не сразу

- если изловить собаку и понаблюдать 10 дней и он она на умрет - значит у неё бешенства не было и надобности в уколах нет

- в Луцке были случаи бешенства?

Як все весело складається: спочатку поламав ногу перед Новим роком, потім ту ж ногу кусає собака, а 14.03 повістка в армію:_16:

мьяв,

по-моему у тебя наметилась некислая отсрочка, если всё хорошо обыграть

Опубліковано

TFA, я так думаю, что в 14.03 в армию ты можешь и не пойти (перелом + уколы). разве что если сильно уж хочется :smile3:

Опубліковано

TFA, я так думаю, что в 14.03 в армию ты можешь и не пойти (перелом + уколы). разве что если сильно уж хочется :smile3:

Та я ще толком від перелому не відійшов, трохи ще кульгаю, а ще ця історія, то навряд чи мене заберуть. А йти туди, чесно кажучи, не хочеться

Опубліковано

Та я ще толком від перелому не відійшов, трохи ще кульгаю, а ще ця історія, то навряд чи мене заберуть. А йти туди, чесно кажучи, не хочеться

тогда ты, как честный человек, обязан помочь собаке найти хозяина, если она и в самом деле бездомная была

Опубліковано

На території гімназії № 21 бігає пару бездомних собак, а там гуляють дітки. Декілька днів назад одна з накинулася на маленьку дівчинку, вкусила біля ока, роздерла губу, що аж шви накладали. Таких собак треба зразу :mdr:

Опубліковано

Ну може якихось заяв потрібно певну кількість..

та яку певну кількість??? хіба мало було? тут про дитину, яку покусали біля 21-ї школи. жах. просто владі нас**ти на це. 200 тисяч чи скільки там на стерилізацію можна виділити, і не факт, що ця сума буде використанна іменно на це, а толку - нуль. невже стерилізована собака не буде кусатись?!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...