Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Давайте вместе с собаками будем отстреливать пяных, наглых водителей,просто пьяных людей, обдолбаных наркоманов, недобросовесных медиков которые несут намного большую угрозу населению.

И еще от людей бацилку похуже подцепить можна.....

Опубліковано

И кстати "бойцовая" собака отлично отпугивает всякое пьяное быдло и прочую шваль, и отбивает напрочь у воров залазить в квартиру.

Опубліковано

сьогодні вранці бачив як біля продавців квітів в центрі любителі природи приносять кісточки цим собакам.

народ, в мене теж є пес, якого я люблю, але ну його на х_р, коли в центрі міста за тобою біжить стадо шавок (деякі з них за розмірами не набагато менші від моєї вівчарки) і норвлять схватити за пятку. сьогодні я від них відбився (благо вони досить сцикливі), але тут же один з псів почав проявляти агресію до дівчини, що стояла перед переходом.

цікаво, а якщо їх постреляти з травматики, тобі щось пред"являть?

Да предъявят, эти собаки под опекой валютчиков, которые стоят возле цума.

Опубліковано

2kosize ну законы у нас такое дело... у нас и бухать нельзя за рулем и взяток брать.... то берут.... так что отмажется стрелок....

2Songoku а если ребёнок, не обученый что с земли есть нельзя?

Сире мясо? Ну хоча діти так.

Ну тоді да!! Треба тримати смітники в чистоті, почистити двори від токсичних залежей.

Опубліковано

Серьёзно? А на ночь и в дожди/морозы они их к себе домой забирают? Или сажают на цепь? Или в вольер загоняют?

Опубліковано

как временное решение, по ночам вожу с собой длинный даунхильный руль с одной грипсой

кстатте... есть идейка, почерпнутая у одного велотуриста: в руль вставляется что-то вроде шомпура - жесткое и сильно пружинящее, с набалдашником на конце. Ежели прикрепить это к грипсе - то и руля тягать не надо. А ежели сделать такое в виде двух-трех телескопических пружин, одна в одной - то радиус поражения значительно увеличивается.

Опубліковано

Серьёзно? А на ночь и в дожди/морозы они их к себе домой забирают? Или сажают на цепь? Или в вольер загоняют?

спросите у них

Опубліковано

Хороший ответ, sashulya, браво! А я чё, я ничё, моя хата с краю :D

Спасибо, оценил..... Ну не могу же я одна отвечать за всех собак в городе и знать где она спит. Я просто знаю,что собаки не такая уж и большая проблема для города, по сравнению с другими.И уверена что более гуманные методы быстрее ее решат. Просто надо понимать,что на месте убитой собаки, появится еще пару через некоторое время. При том, что собак стреляют по сей день, их число только растет, поверьте, мне это тоже не нравится. Ну и что же будем делать? Ходить по улице с оружием, отравленным мясом и постепенно превращатся в антисобачью армию? Вам самим не смешно? Ведь решение проблемы лежит на поверхности. А тут все о своем стрелять, травить. Та делайте, что хотите, это на Вашей совести.

Опубліковано

Да, они появятся, но какое-то время без них будет спокойно, да и новые не сразу начнут защищать новообретённую территорию...

Не смешно.

Даже если их и стерилизовать, они умирают. А на освободившееся место приходят те же новые собаки.

"Так повторится, ...... в рот, вечный круговорот" © Красная плесень, пародия ДДТшную на "Осень" :)

Т.е. особой разницы нет - собаки всё равно будут...

*SCRATCH*

Опубліковано

Хороший ответ, sashulya, браво! А я чё, я ничё, моя хата с краю :D

Спасибо, оценил..... Ну не могу же я одна отвечать за всех собак в городе и знать где она спит. Я просто знаю,что собаки не такая уж и большая проблема для города, по сравнению с другими.И уверена что более гуманные методы быстрее ее решат. Просто надо понимать,что на месте убитой собаки, появится еще пару через некоторое время. При том, что собак стреляют по сей день, их число только растет, поверьте, мне это тоже не нравится. Ну и что же будем делать? Ходить по улице с оружием, отравленным мясом и постепенно превращатся в антисобачью армию? Вам самим не смешно? Ведь решение проблемы лежит на поверхности. А тут все о своем стрелять, травить. Та делайте, что хотите, это на Вашей совести.

П І Д Т Р И М У Ю САШУЛЮ !

Опубліковано
Та делайте, что хотите, это на Вашей совести.
дочого тут совість от коли "Вашу" дитину або меньшу сетру (моїй сетрі у віці 10 років наклали 17 швів хоча вона просто гуляла по вулиці) покусає чужа собака тоді і поговоримо про совість. Я люблю собак у мене свій собака, але жодна собака не варта життя та здоровя ваших рідних.
Опубліковано
Та делайте, что хотите, это на Вашей совести.
дочого тут совість от коли "Вашу" дитину або меньшу сетру (моїй сетрі у віці 10 років наклали 17 швів хоча вона просто гуляла по вулиці) покусає чужа собака тоді і поговоримо про совість. Я люблю собак у мене свій собака, але жодна собака не варта життя та здоровя ваших рідних.

у мене теж собака, і мою дитину теж інша собака кусала, але спочатку по рогам получила не собака а власник собаки, а потім собака. У нас у бездомних собак також є власник - ну наприклад МЄР. Ідіть нащьолкайте хому по чому хочето, може він задумається, а може задумається МЕР який буде після нього обраний. Це ж люди роблять собак бездомними, їх статус ми їм надаємо. Те шо боротись з бездомними треба - однозначно , але не сокирами а ц и в і л і з о в а н о !

Опубліковано
Це ж люди роблять собак бездомними, їх статус ми їм надаємо.

Ты вообще тему читал? Эти собаки бездомные уже далеко не в первом поколении. Хватит съезжать на безответственных хозяев. Их количество не сравнится с количеством трахов нестерилизованных особей.

Те шо боротись з бездомними треба - однозначно , але не сокирами а ц и в і л і з о в а н о !

Предлагаешь вводить им пентотал натрия, чтобы они потеряли все болевые ощущения и погрузились в крепкий сон, затем - павулон, который парализует дыхательную систему, и наконец - хлорид калия, приводящий к остановке сердца? Гуманно и безболезненно, если собюдать водимые дозы препаратов...

Опубліковано

Зграя біля там-таму дійсно наганяє страху. При чому постійно збільшується. Досить агресивні собачки. Кочують то перед там-тамом, то за ним біля будинків. "Під настрій" чіпляються до перехожих, а велосипедистам і тим, хто вигулюють домашніх улюбленців, з ними краще не зустрічатися. Не раз спостерігала, коли вони атакували і тих, і інших. Хто втікав, хто відбивався. Відверто кажучи, йдучи в цьому районі думаєш, як би їх оминути. А з велом краще тихо пішли пройтися чи. От Talja писала, що «…Може вони щось відчувають: ваш страх, вашу ненависть, ваше зло, свій страх перед людьми. Одне знаю, вони не надто люблять людей, я спробувала недавно погладити безпритульну собаку - вона подивилась на мене очима повними болю і просто відійшла…» Згідна, коли це стосується справді одинокої нещасної собачки. А коли близько 10-ти розлючених тварин хай метрів за 100 атакують когось іншого/велосипед/авто, шукаючи за ким наступним погнатися, то вряд чи спокійно підеш в ту сторону. Обійдеш, хоч і довше.

При всій любові до братів наших менших, сама тварин люблю, до таких "угруповань" однозначно треба якісь дії застосовувати. І в цьому випадку мова не про людяність чи об’єктивні причини, чому зрештою ці тварини такі агресивні. Мова про елементарну безпеку.

Ярим захисникам (Sashulya): є хулігани серед людей, їх засуджуємо. Чому? Бо завдають шкоди. Щось подібне виходить з такими зграями. Певно, відчувають силу, коли їх багато, і страху не мають. Зате мають азарт і купу мішеней для реалізації інстинкту/гніву/образи (чи придумайте самі чого там іще, ви ж їх краще знаєте). Але факт є фактом. Повністю підтримую Ursa, Trener. Дорослим боязко, а що казати про дітей?!

Вже не одне повідомлення на форумі є саме про цей район. І що?

Sashulya, от що в цьому випадку робити? Яка Ваша конкретна порада? Щоб «і вовки ситі, і вівці цілі». Як гуманно офіційно зробити так, щоб ті собачки перестали чіплятися до людей і було не страшно від чергового гавкоту зграї десь поруч. Чи реально телефонувати на 1580, чи реально, що їх заберуть звідти?

Опубліковано
ну наприклад МЄР. Ідіть нащьолкайте хому по чому хочето, може він задумається, а може задумається МЕР

эдине що я отримаю в такому випадку це строк за гратами.

Опубліковано

Зграя біля там-таму дійсно наганяє страху. При чому постійно збільшується. Досить агресивні собачки. Кочують то перед там-тамом, то за ним біля будинків. "Під настрій" чіпляються до перехожих, а велосипедистам і тим, хто вигулюють домашніх улюбленців, з ними краще не зустрічатися. Не раз спостерігала, коли вони атакували і тих, і інших. Хто втікав, хто відбивався. Відверто кажучи, йдучи в цьому районі думаєш, як би їх оминути. А з велом краще тихо пішли пройтися чи. От Talja писала, що «…Може вони щось відчувають: ваш страх, вашу ненависть, ваше зло, свій страх перед людьми. Одне знаю, вони не надто люблять людей, я спробувала недавно погладити безпритульну собаку - вона подивилась на мене очима повними болю і просто відійшла…» Згідна, коли це стосується справді одинокої нещасної собачки. А коли близько 10-ти розлючених тварин хай метрів за 100 атакують когось іншого/велосипед/авто, шукаючи за ким наступним погнатися, то вряд чи спокійно підеш в ту сторону. Обійдеш, хоч і довше.

При всій любові до братів наших менших, сама тварин люблю, до таких "угруповань" однозначно треба якісь дії застосовувати. І в цьому випадку мова не про людяність чи об’єктивні причини, чому зрештою ці тварини такі агресивні. Мова про елементарну безпеку.

Ярим захисникам (Sashulya): є хулігани серед людей, їх засуджуємо. Чому? Бо завдають шкоди. Щось подібне виходить з такими зграями. Певно, відчувають силу, коли їх багато, і страху не мають. Зате мають азарт і купу мішеней для реалізації інстинкту/гніву/образи (чи придумайте самі чого там іще, ви ж їх краще знаєте). Але факт є фактом. Повністю підтримую Ursa, Trener. Дорослим боязко, а що казати про дітей?!

Вже не одне повідомлення на форумі є саме про цей район. І що?

Sashulya, от що в цьому випадку робити? Яка Ваша конкретна порада? Щоб «і вовки ситі, і вівці цілі». Як гуманно офіційно зробити так, щоб ті собачки перестали чіплятися до людей і було не страшно від чергового гавкоту зграї десь поруч. Чи реально телефонувати на 1580, чи реально, що їх заберуть звідти?

Міська влада повинна організувати собачий табір. За тиждень вивезти туди усіх бездомних собак,призначити організації захисту тварин бюджет за яким собачки будуть там утримуватись. Виявлених нових бродячих собак також поміщати в собачий табір. Ясно що це дуже примітивно, але ж за кордоном (не в Росії звичайно на кого ми рівняємось) а в Польщі хоча б, схема даавно працює. Я теж за те щоб на наших вулицях не було бродячих собак але я проти того щоб їх рубати сокирами ! Питання гуманного відношення до братів наших менших нічим не відрізняється від питання відношення до гомо сапієнсів.

• Адміністратори
Опубліковано

Міська влада повинна організувати собачий табір. За тиждень вивезти туди усіх бездомних собак,призначити організації захисту тварин бюджет за яким собачки будуть там утримуватись. Виявлених нових бродячих собак також поміщати в собачий табір.

Просто табір це не те. Треба щоб собацюри займались суспільно-корисною справою - наприклад крутити генератор для отримання електроенергії. 4 тисячі собак дадуть напоганий крутний момент для маховика і зможуть підтримувати його. (запишіть на мене винахід)

Опубліковано

Да уж вопрос там-тама действительно острый. Прекрасно знаю, что там куча собак. Несколько раз наши волонтеры уже там соб стерилизовали, но граждане "гицли" постоянно делают там отлов в который попадали и наши собаки.

Так как городская программа отлов - стерилизация приют не принята - мужайтесь.

Опубліковано
ну наприклад МЄР. Ідіть нащьолкайте хому по чому хочето, може він задумається, а може задумається МЕР

эдине що я отримаю в такому випадку це строк за гратами.

Каждый житель города имеет право предъявлять свои претензии по благоустройству.

Опубліковано

Мужайтесь, вооружайтесь, защищайтесь и не попадайтесь :D

получается так, а что мы еще можем сделать????? собак стреляют там регулярно, количество их не уменьшается, наши попытки как-то прочистить эту немалую тереторию не увенчались успехом благодаря нашей любимой гор.администрации.

Опубліковано

Собачки також їсти хочуть, бачив як один чоловік купував в мясному курячі лапки, спеціально для собак, каже щоб можна було відбитись від собак, точніше відвернути увагу :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...