Перейти до змісту

Екзит-пол board.lutsk.ua

D@ve

За кого ви віддали свій голос  

250 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Є вже офіційні результати екзитполів:

1. Янукович.

2. Тимошенко

3. Тігіпко

пора заявлять о фальсификации

везде в инете лидер Тигипко

:)

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Є вже офіційні результати екзитполів:

1. Янукович.

2. Тимошенко

3. Тігіпко

пора заявлять о фальсификации

везде в инете лидер Тигипко

:)

бабусі і дідусі в інеті не рулять :D

Опубліковано
Мені здається,що ті що проголосували за Тігіпка,думали що голосують за кращий рекламний ролик.Да,справа Базіліо та Аліси живе і пермагає.

Я за него голосовал и что? У меня зомбоящика нету, рекламу не смотрю. Выбор был осознанным. Думаю у многих так же.

Опубліковано
Мені здається,що ті що проголосували за Тігіпка,думали що голосують за кращий рекламний ролик.Да,справа Базіліо та Аліси живе і пермагає. :D

я не осилил твою мысль. ты хотел пошутить?

Опубліковано
Мені здається,що ті що проголосували за Тігіпка,думали що голосують за кращий рекламний ролик.Да,справа Базіліо та Аліси живе і пермагає.

Я за него голосовал и что? У меня зомбоящика нету, рекламу не смотрю. Выбор был осознанным. Думаю у многих так же.

Цікаво, чому в такому випадку? 

Але найцікавіше тепер, як розділяться  голоси Тигіпко між Ю та Я?

Думаю, із 12-13% 10 таки піде хаму,  важкому_тупому_предмету ВікторФьодоровичу, за рахунок російськомовних на Сході та Півдні.

Опубліковано

Мого голосу не отримає ніхто з них (так само голосів моїх близьких). Якщо в другому турі буде така можливість, проголосую "Проти всіх", якщо такого пункту не буде - зроблю бюлетень недійсним. Думаю, те ж саме зроблять всі, хто ще не зовсім піддався зомбуванню.

Опубліковано

Мого голосу не отримає ніхто з них (так само голосів моїх близьких). Якщо в другому турі буде така можливість, проголосую "Проти всіх", якщо такого пункту не буде - зроблю бюлетень недійсним. Думаю, те ж саме зроблять всі, хто ще не зовсім піддався зомбуванню.

І що ти доброго зробиш? Витратиш попусту бюджетні гроші?..

Опубліковано
Тігіпко Сергій Леонідович [ 23 ] - жесть...

Да шкода троха шо в другий тур не проходить Тигибко но думаю ще все попереду.

Опубліковано

Про Тігіпку:

ТигиПОПКА ХОРОШИЙ!

Уже только то, что про Тигипко избиратели почти ничего не слышали четыре года подряд, делает этого кандидата чрезвычайно милым нашему электорату. Он был бы еще симпатичнее и милее нашему народу, если бы не высовывался еще лет пять.

Впрочем, если бы людям пришлось выбирать самого симпатичного из всех предводителей штаба Януковича, то Сергей Леонидович победил бы уже в первом туре. Его пластмассово-позитивные ролики самые безликие. Они никого не восторгают, но и почти никого не огорчают.

Отбросив мелкие плюсы его предвыборной кампании, нужно отметить главный минус: началась она слишком поздно. Хотя шанс обойти Яценюка появился у Тигипко реальный. Но здесь скорее заслуга первого, чем второго.

Попугайская монотонность его речей и обработанность его лица в фотошопе, вызывают желание скорее не накрыть покрывалом клетку с исправно чирикающим кандидатом, а наоборот - дать зернышко за усердие, и сказать попугайчику: Попка хороший! Надо отдать должное: у него отличная экономическая программа, только для нашего электората ум кандидата - фактор скорее раздражающий, чем привлекающий.

©

пюсю. забув сьодні агітація - тюрма.

Опубліковано

Блін, ну народ, ви б хоть програми та біографії "презиків" тих почитали. Ато на слід. виборах буде так і незрозуміло - скіко раз він, вона, воно збрехамши?

Опубліковано
І що ти доброго зробиш? Витратиш попусту бюджетні гроші?..

Якщо хтось із них стане президентом, бюджетних грошей в державі не залишиться зовсім - одні лише борги...

Опубліковано

Тоді чого взагалі тобі та твоїм ріднім йти на вибори і голосувати противсіх? Не йди, не вдмічайся і коли явка виборців буде менше 50 відсотків - вибори не дійсні. І тоді все піде по другому колу....

Опубліковано
Тоді чого взагалі тобі та твоїм ріднім йти на вибори і голосувати противсіх? Не йди, не вдмічайся і коли явка виборців буде менше 50 відсотків - вибори не дійсні. І тоді все піде по другому колу....

Теж варіант, але досить сумнівний. Моїм бюлетнем можуть скористатись...

А уявіть ситуацію, якщо за переможця проголосує, скажімо, 40%, а проти - 60%. Як може керувати державою людина, проти якої проголосувала більша частина населення України?

Опубліковано

Наскільки я чув і вже не раз що Тігіпко тех. кандидат від Юлі, з сильним образом як в проффесора, щоб забрати в нього голоси на сході.

Якщо Юлька виграє і поставить його прем'єром, значить то була правда. Якщо ні, то значить ні. На мою думку в першому турі треба було голосувати за кого хочеш, тільки не за Юлю і Яника... Але нажаль...

Опубліковано
Якби я міг голосувати, я б проголосував за Тігіпка, мені здається що він не бреше... Або бреше дуже майстерно.

Всі вони брешуть, особливо перед виборами... Комусь ми віримо, комусь ні, але брешуть усі...

Опубліковано
Якби я міг голосувати, я б проголосував за Тігіпка, мені здається що він не бреше... Або бреше дуже майстерно.

Всі вони брешуть, особливо перед виборами... Комусь ми віримо, комусь ні, але брешуть усі...

если взять 5 лидеров по экзитполу - то Тигибко единственный, кто не называл фамилии конкурентов

Опубліковано
Наскільки я чув і вже не раз що Тігіпко тех. кандидат від Юлі, з сильним образом як в проффесора, щоб забрати в нього голоси на сході.

Якщо Юлька виграє і поставить його прем'єром, значить то була правда. Якщо ні, то значить ні. На мою думку в першому турі треба було голосувати за кого хочеш, тільки не за Юлю і Яника... Але нажаль...

Якщо в когось є память, то мабудь згадають, що 5 років назад на ПОМАРАНЧЕВІЙ плоші Юля та Вітя були разом, а де вони зараз? По різні сторони барикад!!!

Р.С. Віра вмирає останньою.

Опубліковано

Особисто я проголосував за Гриценка. Дружина за Тимошенко. З 8-ми друзів з якими я сьогодні був на дні народження в голосуванні брали участь тільки я з дружиною. Звідси висновок - політика усіх вже давно дістала, і після 2004 мало хто вірить в чесних і справедливих політиків. 

Опубліковано

При можливому виході Ю та Я у другий тур, Яценюк та Тигіпко заявили, що не підтримуватимуть жодного із цих кандидатів (с, П"ятий канал)

Опубліковано
При можливому виході Ю та Я у другий тур, Яценюк та Тигіпко заявили, що не підтримуватимуть жодного із цих кандидатів (с, П"ятий канал)

Гриценко також (джерело)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...