Перейти до змісту

Екзит-пол board.lutsk.ua

D@ve

За кого ви віддали свій голос  

250 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Є вже офіційні результати екзитполів:

1. Янукович.

2. Тимошенко

3. Тігіпко

пора заявлять о фальсификации

везде в инете лидер Тигипко

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь
Є вже офіційні результати екзитполів:

1. Янукович.

2. Тимошенко

3. Тігіпко

пора заявлять о фальсификации

везде в инете лидер Тигипко

:)

бабусі і дідусі в інеті не рулять :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається,що ті що проголосували за Тігіпка,думали що голосують за кращий рекламний ролик.Да,справа Базіліо та Аліси живе і пермагає.

Я за него голосовал и что? У меня зомбоящика нету, рекламу не смотрю. Выбор был осознанным. Думаю у многих так же.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається,що ті що проголосували за Тігіпка,думали що голосують за кращий рекламний ролик.Да,справа Базіліо та Аліси живе і пермагає. :D

я не осилил твою мысль. ты хотел пошутить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається,що ті що проголосували за Тігіпка,думали що голосують за кращий рекламний ролик.Да,справа Базіліо та Аліси живе і пермагає.

Я за него голосовал и что? У меня зомбоящика нету, рекламу не смотрю. Выбор был осознанным. Думаю у многих так же.

Цікаво, чому в такому випадку? 

Але найцікавіше тепер, як розділяться  голоси Тигіпко між Ю та Я?

Думаю, із 12-13% 10 таки піде хаму,  важкому_тупому_предмету ВікторФьодоровичу, за рахунок російськомовних на Сході та Півдні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мого голосу не отримає ніхто з них (так само голосів моїх близьких). Якщо в другому турі буде така можливість, проголосую "Проти всіх", якщо такого пункту не буде - зроблю бюлетень недійсним. Думаю, те ж саме зроблять всі, хто ще не зовсім піддався зомбуванню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мого голосу не отримає ніхто з них (так само голосів моїх близьких). Якщо в другому турі буде така можливість, проголосую "Проти всіх", якщо такого пункту не буде - зроблю бюлетень недійсним. Думаю, те ж саме зроблять всі, хто ще не зовсім піддався зомбуванню.

І що ти доброго зробиш? Витратиш попусту бюджетні гроші?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тігіпко Сергій Леонідович [ 23 ] - жесть...

Да шкода троха шо в другий тур не проходить Тигибко но думаю ще все попереду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Тігіпку:

ТигиПОПКА ХОРОШИЙ!

Уже только то, что про Тигипко избиратели почти ничего не слышали четыре года подряд, делает этого кандидата чрезвычайно милым нашему электорату. Он был бы еще симпатичнее и милее нашему народу, если бы не высовывался еще лет пять.

Впрочем, если бы людям пришлось выбирать самого симпатичного из всех предводителей штаба Януковича, то Сергей Леонидович победил бы уже в первом туре. Его пластмассово-позитивные ролики самые безликие. Они никого не восторгают, но и почти никого не огорчают.

Отбросив мелкие плюсы его предвыборной кампании, нужно отметить главный минус: началась она слишком поздно. Хотя шанс обойти Яценюка появился у Тигипко реальный. Но здесь скорее заслуга первого, чем второго.

Попугайская монотонность его речей и обработанность его лица в фотошопе, вызывают желание скорее не накрыть покрывалом клетку с исправно чирикающим кандидатом, а наоборот - дать зернышко за усердие, и сказать попугайчику: Попка хороший! Надо отдать должное: у него отличная экономическая программа, только для нашего электората ум кандидата - фактор скорее раздражающий, чем привлекающий.

©

пюсю. забув сьодні агітація - тюрма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, ну народ, ви б хоть програми та біографії "презиків" тих почитали. Ато на слід. виборах буде так і незрозуміло - скіко раз він, вона, воно збрехамши?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що ти доброго зробиш? Витратиш попусту бюджетні гроші?..

Якщо хтось із них стане президентом, бюджетних грошей в державі не залишиться зовсім - одні лише борги...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді чого взагалі тобі та твоїм ріднім йти на вибори і голосувати противсіх? Не йди, не вдмічайся і коли явка виборців буде менше 50 відсотків - вибори не дійсні. І тоді все піде по другому колу....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді чого взагалі тобі та твоїм ріднім йти на вибори і голосувати противсіх? Не йди, не вдмічайся і коли явка виборців буде менше 50 відсотків - вибори не дійсні. І тоді все піде по другому колу....

Теж варіант, але досить сумнівний. Моїм бюлетнем можуть скористатись...

А уявіть ситуацію, якщо за переможця проголосує, скажімо, 40%, а проти - 60%. Як може керувати державою людина, проти якої проголосувала більша частина населення України?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби я міг голосувати, я б проголосував за Тігіпка, мені здається що він не бреше... Або бреше дуже майстерно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це тільки мені Тігіпко чимось нагадує Путіна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені цікаво що за ідіот виборець проголосував за противсіха. які в нього аргументи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я чув і вже не раз що Тігіпко тех. кандидат від Юлі, з сильним образом як в проффесора, щоб забрати в нього голоси на сході.

Якщо Юлька виграє і поставить його прем'єром, значить то була правда. Якщо ні, то значить ні. На мою думку в першому турі треба було голосувати за кого хочеш, тільки не за Юлю і Яника... Але нажаль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби я міг голосувати, я б проголосував за Тігіпка, мені здається що він не бреше... Або бреше дуже майстерно.

Всі вони брешуть, особливо перед виборами... Комусь ми віримо, комусь ні, але брешуть усі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі вони брешуть, особливо перед виборами... Комусь ми віримо, комусь ні, але брешуть усі...

если взять 5 лидеров по экзитполу - то Тигибко единственный, кто не называл фамилии конкурентов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я чув і вже не раз що Тігіпко тех. кандидат від Юлі, з сильним образом як в проффесора, щоб забрати в нього голоси на сході.

Якщо Юлька виграє і поставить його прем'єром, значить то була правда. Якщо ні, то значить ні. На мою думку в першому турі треба було голосувати за кого хочеш, тільки не за Юлю і Яника... Але нажаль...

Якщо в когось є память, то мабудь згадають, що 5 років назад на ПОМАРАНЧЕВІЙ плоші Юля та Вітя були разом, а де вони зараз? По різні сторони барикад!!!

Р.С. Віра вмирає останньою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я проголосував за Гриценка. Дружина за Тимошенко. З 8-ми друзів з якими я сьогодні був на дні народження в голосуванні брали участь тільки я з дружиною. Звідси висновок - політика усіх вже давно дістала, і після 2004 мало хто вірить в чесних і справедливих політиків. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При можливому виході Ю та Я у другий тур, Яценюк та Тигіпко заявили, що не підтримуватимуть жодного із цих кандидатів (с, П"ятий канал)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При можливому виході Ю та Я у другий тур, Яценюк та Тигіпко заявили, що не підтримуватимуть жодного із цих кандидатів (с, П"ятий канал)

Гриценко також (джерело)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, у них від розчарування точно "чердак" потік :_14:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...