Перейти до змісту

Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі?

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ПІДТРИМУЮ!!!!!! Я того року долітався на швидкості 160 входив в поворот і стовб дорогу перебіг.... На даний момент я знов їжджу на цій машині.... Після довгих 7-ми місяців реабілітації в гаражі мая маленька знову на ходу)))))

перепрошую, це ж цукровий, де там можна було 160 в поворот входити??

• Відповідей 379
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ПІДТРИМУЮ!!!!!! Я того року долітався на швидкості 160 входив в поворот і стовб дорогу перебіг.... На даний момент я знов їжджу на цій машині.... Після довгих 7-ми місяців реабілітації в гаражі мая маленька знову на ходу)))))

перепрошую, це ж цукровий, де там можна було 160 в поворот входити??

Як їхати від шиномонтажа до солдата.... Після того як стовб перебіг дорогу стрілка на спідометрі застрягла на 160км/год

Опубліковано

1))) Світязь -Луцьк за 1 год 20 хв., 5 чоловік в салоні, на жигулі 5 - 88року, 1,6 - розточений на 1,8. - було весело ))) , коли іномарок обганяли))))

2))) Луцьк - Світязь - 4 чоловіка в салоні, вночі, випив всього 6 бутилок пива, на Омега В 1996року 2,5 автомат(спорт варіант) - стояло обмеження компом 235км/год - їх і вижав по трасі між Любомльом і Шацьком)))))). (на спідометрі 260)

Опубліковано

Знайшов чим пишатись: бухій вночі валив скільки могла машина, та ще й людей за собою в могилу тягнув...

Ет точно

1))) Світязь -Луцьк за 1 год 20 хв., 5 чоловік в салоні, на жигулі 5 - 88року, 1,6 - розточений на 1,8. - було весело ))) , коли іномарок обганяли))))

2))) Луцьк - Світязь - 4 чоловіка в салоні, вночі, випив всього 6 бутилок пива, на Омега В 1996року 2,5 автомат(спорт варіант) - стояло обмеження компом 235км/год - їх і вижав по трасі між Любомльом і Шацьком)))))). (на спідометрі 260)

ТИ ШО :sq_ye::ohmy::blink: ГЕТЬ З ГОЛОВОЮ НЕ ДРУЖИШ??????????

Опубліковано

Вам би в Формулу 1))

Шумахер бы только так пыль глотал... Если по нашим дорогам некоторые летают 235 на машине 96 года, то на треке 400 токо так, я думаю ;)

Опубліковано

згоден, пацан не прав! (крайняк без пасажирів і на нормальній дорозі :smile-zachot: )

але чого накинулись? - саміж таку тему створили, от він і відписав де і як їздив.

Опубліковано

згоден, пацан не прав! (крайняк без пасажирів і на нормальній дорозі :smile-zachot: )

але чого накинулись? - саміж таку тему створили, от він і відписав де і як їздив.

Бо поп'яні водії скоюють багато ДТП. В яких гинуть зовсім не винні ЛЮДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Просто коли п'яний їдеш за рулем то про наслідки недумаєш!

Опубліковано

Дибіл

!!!!!!е-е-е-е!!! зі словами попроще!!!!

по-перше: створили тему - то читайте!

по-дуге: машину я воджу краще ніж поки що ваша уява це представляє. - і дорогу на Світязь я знав як облуплену (їздив по 2-3рази в тиждень)

по-третє: мій організм не так реагує на алкоголь як у вас.

по-четверте: машинка хоч і 1996 року була, зато технічний стан був кращий від деяких лахів 2006 року після наїзників, тобто несклавшихся водіїв. (машинку завжди підтримував технічно і доглядав).

Опубліковано

чоловіче що ти пишеш?mdr.gif

щоб так проїхати треба весь час не менше

120 км/гrotate.gif

p.s. один чоловяга теж саме росказував, тільки на BMW 525 1995р.в., що більш реально

Опубліковано

во-во, читай, що про тебе люди думають

нехай навчаться виражатися без непотрібних слів !!! .. я і не кажу що це був цілком правильний вчинок, зато я цілком взмозі нести відповідальність за те що роблю. Я скоріше довірюсь собі проїхатись 235, вночі, і після пива (знаючи свої можливості).. ніж сісти до когось, щоб він їхав 100 після бутилки пива.

Опубліковано

чоловіче що ти пишеш?mdr.gif

щоб так проїхати треба весь час не менше

120 км/гrotate.gif

p.s. один чоловяга теж саме росказував, тільки на BMW 525 1995р.в., що більш реально

))))) я тобі про те ж і пишу!!! ... що ми по дорозі обганяли іномарки, які пробували бистро їхати, типу твоїх БМВ 95року.!!!! .. В жигулю стояв рідний спідометр на 160км/год ... і якого ми клали на 4 передачі (маючи пятиступку)

Опубліковано

Як в якісь пісні Кум рулює я газую - їдемО

Кум на дроті я на плоті - вісимО

Кум в трупарні я в лікарні - лежимО"

Тише едешь - дальше заедешь (с)

Люблю їздити не більше 100км за год.

Опубліковано

нехай навчаться виражатися без непотрібних слів !!! .. я і не кажу що це був цілком правильний вчинок, зато я цілком взмозі нести відповідальність за те що роблю. Я скоріше довірюсь собі проїхатись 235, вночі, і після пива (знаючи свої можливості).. ніж сісти до когось, щоб він їхав 100 після бутилки пива.

шкоди від їхніх "непотрібних слів" - 0.0, а через таких відповідальних і впевнених в собі їздунів, після кільканадцяти пляшок пива, хтось щодня ховає рідних. Але тобі цього не зрозуміти... на жаль.

Опубліковано

шкоди від їхніх "непотрібних слів" - 0.0, а через таких відповідальних і впевнених в собі їздунів, після кільканадцяти пляшок пива, хтось щодня ховає рідних. Але тобі цього не зрозуміти... на жаль.

від моєї їзди потерпілих 0,0 --- і взагалі-то я вже і не п’ю - то за мене не переживайте, чи за себе))) ... хоча і так можна йти і впаде камінчик на голову - тут вже ніхто не застрахований

Опубліковано

від моєї їзди потерпілих 0,0...

Я ж кажу, що ти не зрозумієш. До пори до часу, у всіх потерпілих немає, незалежно від стилю їзди і стану водія.

Опубліковано

від моєї їзди потерпілих 0,0...

Я ж кажу, що ти не зрозумієш. До пори до часу, у всіх потерпілих немає, незалежно від стилю їзди і стану водія.

"у всіх потерпілих немає, незалежно від стилю їзди і стану водія" - перечиш сам собі. Спершу мене судиш і за стиль і за стан, а потім відрікаєшся від цього!

Опубліковано

"у всіх потерпілих немає, незалежно від стилю їзди і стану водія" - перечиш сам собі. Спершу мене судиш і за стиль і за стан, а потім відрікаєшся від цього!

ти в натурі імбіцил.

Опубліковано
!!!!!!е-е-е-е!!! зі словами попроще!!!!
+1
+1
по-дуге: машину я воджу краще ніж поки що ваша уява це представляє.
-100500
і дорогу на Світязь я знав як облуплену (їздив по 2-3рази в тиждень)
- 100500
по-третє: мій організм не так реагує на алкоголь як у вас.
Інопланетянин? -1
по-четверте: машинка хоч і 1996 року була, зато технічний стан був кращий від деяких лахів 2006 року після наїзників
, +1

тобто несклавшихся водіїв.
- то спірне питання, дуже. Тож не коментуватиму - в кожного свої поняття
(машинку завжди підтримував технічно і доглядав).
+1

Автору - нєзачьот.

Моє ІМХО, при бажанні все можу аргументувати.

Опубліковано

ти в натурі імбіцил.

тобі язика в жопу оленя ще не запихали??? .. закрий рота!! наїзник фальшивих ланосів!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...