Перейти до змісту

Відкрився новий розважальний комплекс

miDas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щодо деяких проблем по зображенню, нарив на Адреналінівському форумі дещо. Відписка Адамінастратора на зауваження:

Щодо пошкодження плівки - робимо все можливе щоб замінити плівку. Розмитість зображення - це специфіка зйомки Джеймсом Камероном (як було підмічено вище, зображення фокусується то на одному плані, то іншому) та якість плівки. Проблем з зображенням на Бурундуках не виникає.

Це дещо міняй ситуацію (винити тут насамперед потрібно не кінотеатр, а прокатників, які надали неякісну плівку) і з"являються реальні надії, що наступний фільм буде показаний відмінно ;)

• Відповідей 371
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
висловлю і я свої думки.

Зображення: як тільки зайшов в зал і зайняв своє місце, то відразу почав відчувати візуальний дискомфорт, так як зображення здавалося дуже розмитим і не сфокусованим на екран. Через 5хв. трохм почали навіть очі боліти. Але з часом привик (або цю проблему оперативно усунули) :)

Боюсь що очі просто звикають...

Опубліковано
Щодо деяких проблем по зображенню, нарив на Адреналінівському форумі дещо. Відписка Адамінастратора на зауваження:
Щодо пошкодження плівки - робимо все можливе щоб замінити плівку. Розмитість зображення - це специфіка зйомки Джеймсом Камероном (як було підмічено вище, зображення фокусується то на одному плані, то іншому) та якість плівки. Проблем з зображенням на Бурундуках не виникає.

Це дещо міняй ситуацію (винити тут насамперед потрібно не кінотеатр, а прокатників, які надали неякісну плівку) і з"являються реальні надії, що наступний фільм буде показаний відмінно ;)

по неофіційній інформації плівку покоцали вже тут у нас

Опубліковано

по неофіційній інформації плівку покоцали вже тут у нас

Не важливо де - важливо, що вже все добре)))) До речі, сьогодні останній день Аватар. Думаю ще вдруге сходити.

Опубліковано

Сам кінокомплекс сподобався, є дрібні незручності, але бачив вивіску "вибачте за тимчасові незручності, працюємо", щось в цьому роді. Дивани ззаду в залі то і не дивани, а більші і м"якші крісла, такі як і всі. Був сьогодні на 12:00 на сеансі, то картинка на Аватарі була злегка розмита і бліднувата, ну але це самого фільму стосується.

Думаю відвідувачі будуть завжди, все зроблено на доволі хорошому рівні.

Опубліковано

был тоже в воскресенье в 12,00 ..звук и картинка была хороша, не сказал бы что оч суперски, но хорошо.. нащет обогрева незнаю, но в кофте я сидел спокойно ))

Опубліковано

Була сьогодна в ЗD на мультіку "Битва за планету Терра". Якщо казати про сам мультфільм, то не скажу, що дуже сподобався.

А якщо говорити про враження взагалі, то сподобалося дуже) Особливо перші два епізоди(це на самому початку, ще до мультика), коли кіт був і коли підпливала черепаха)))

Опубліковано
Була сьогодна в ЗD на мультіку "Битва за планету Терра". Якщо казати про сам мультфільм, то не скажу, що дуже сподобався.

А якщо говорити про враження взагалі, то сподобалося дуже) Особливо перші два епізоди(це на самому початку, ще до мультика), коли кіт був і коли підпливала черепаха)))

Кіт, це бомба)))) Тільки в кінці розуміешь, що ти - кіт))))

Опубліковано

Да, класно))) Дуже навіть)

Опубліковано

А я планую на "Путешествие к центру Земли" у 3Д сходити. Кажуть, суперовий фільм!!! Скоро має бути у Адреналіні!

Опубліковано

А я планую на "Путешествие к центру Земли" у 3Д сходити. Кажуть, суперовий фільм!!! Скоро має бути у Адреналіні!

Скоро - це коли?? Аж самій цікаво стало)

Опубліковано

Скоро - це коли?? Аж самій цікаво стало)

Сьогодні на 10 перший сеанс!!! Я на вечір планую піти!!!

Опубліковано

Підкажіть, будь ласка, якою маршруткою можна доїхати до Адреналіну?

Я не знаю, бо їздили завжди машиною

Опубліковано

29 йде до самого "Адреналіну" і повинна від ЦУМу щогодини їздити їхня безплатна.

Опубліковано

А Nataly1992 і DACH я так розумію мають відношення до А.-сіті?

Ганяють пустоту і тримають тему зверху гілки.

Я помиляюсь?

Опубліковано
А Nataly1992 і DACH я так розумію мають відношення до А.-сіті?

Ганяють пустоту і тримають тему зверху гілки.

Я помиляюсь?

Особисто я ніякого відношення до Адренатіл-Сіті не маю. Просто подобається кінокомплекс Адреналін

29 йде до самого "Адреналіну" і повинна від ЦУМу щогодини їздити їхня безплатна.

Дуже вдячна)

Опубліковано

Zeuss

я маю не пряме відношення до адреналін, але маю, - і що це має значити?

про звук писав своє фе, про якість картинки також, коли вона була не добре ще налагоджена.

і про супер пупер відчуття як в 3д так і в великому залі писав...

Чи Бордівці вже не можуть спитать про маршрут в темі, яка цього питання стосується?

якщо я в Луцьку проживаю, то що мені на Борді (НАЙКРАЩОМУ Луцькому і не тільки форумі) не можна писати? піднімати рейтинг тим самим? чи мені на тільки на Молдавських форумах сидіті?

Опубліковано

hap13 чого ти так розхвилювався?

Почитай гілку. За останніх 10 днів тупо піднімання теми.

Про безкоштовну маршрутку вже писали десь на початку теми.

А для реклами у нас є спеціальний розділ.

Опубліковано

ніякого хвилювання, хіба хвилююсь коли на картінгу ганаємо з друзями))

Адреналін, хай з недоліками (як же без них), супер заклад. ТЕПЕР можу друзів з інших областей до себе на розваги запрошувати. а не тільки до них їздить...

Всі люди - брати і сестри, повинні допомагати один одному.))

Опубліковано

Я так розумію, що якщо створено тему, то до неї не можна писати позитивні відгуки, адже це буде реклама і прояв працювання в АС? Тільки критика і все? Тоді більшість коментів треба видалити! Ми обмінюємося власними враженнями від комплексу.

Опубліковано

Я была там когда они только открылись - корпоративно отдыхали.

В пейнтбол побегали хорошо, нас грамотно модерировали ибо большая часть команды была уже подвыпившей. (я не употребляю)

Кухня вкуснейшая но ждали мы шашлыков и ребер очень долго. К тому времени многие разошлись. Не знаю специально сделали или случайно но факт имеет место быть.

А так - ничего, довольна :)

П.С. в тири стреляла. Маленький выбор оружия, возможно сейчас чтото изменилось, но в том, что такой центр развлечений есть в Луцке - однозначно плюс. Я жить не могу без всяких пострелялок :)

Опубліковано
Про безкоштовну маршрутку вже писали десь на початку теми.

Про безкоштовну маршрутку я знала.

Але якщо я прошу написати мені про інші маршрутки, то я не думаю, що це реклама. З дитиною на мультік в 7 вечора якось їхати не зовсім хочеться, а маршрутка починає ходити лише з 5 годин вечора

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...