Перейти до змісту

Відкрився новий розважальний комплекс

miDas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Мій швагро і дружина казали, що за голосно))

може, тому що вперше :) порівнючи з попередніми кінотеатрами, в яких бував, то у нас ще досить тихо :D

З дружиною у Львів їздили декілька разів. У Києві бували. На Матриці-3 у Львові було найголосніше. Деякі фільми були тихіші.

• Відповідей 371
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
ps народ, хто ще піде у кінотеатр - не забирайте ви після себе пляшки та кошики з попкорну. для цього спеціально перед сеансом закривають зал і прибирають :) бо таких було багато. ще не звикли до сервісу :)

Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

3Д - супер - перший раз був - сподобалось.

Значить, все таки, аватар в 3Д? Окуляри дають?

Опубліковано
ps народ, хто ще піде у кінотеатр - не забирайте ви після себе пляшки та кошики з попкорну. для цього спеціально перед сеансом закривають зал і прибирають :) бо таких було багато. ще не звикли до сервісу :)

уважно прочитай мій пост, а потім відповідай ;)

Опубліковано

3Д - супер - перший раз був - сподобалось.

Значить, все таки, аватар в 3Д? Окуляри дають?

нееее - аватар не в 3д.

в 3д там інші кіна-окуляри дають))

Опубліковано

Сервіс по прибиранню кінозалу - то, звичайно, круто. Але якщо на підлозі валяється розтоптаний поп-корн та стакани від нього, а під сидіннями лежать скляні пляшки з-під вина, то тут ніякий сервіс не допоможе. До-речі, скляний посуд взагалі заборонено заносити в кінозал, але кого то обходить? Головне - пабухать під час сеансу! ))

Опубліковано
Сервіс по прибиранню кінозалу - то, звичайно, круто. Але якщо на підлозі валяється розтоптаний поп-корн та стакани від нього, а під сидіннями лежать скляні пляшки з-під вина, то тут ніякий сервіс не допоможе. До-речі, скляний посуд взагалі заборонено заносити в кінозал, але кого то обходить? Головне - пабухать під час сеансу! ))

на рахунок того, шо народ по собі срач залишав, то факт

Опубліковано
Мне кажется, продажа поп-корна перед сеансом провоцирует это :(

відсутність елементарної культури поведінки провокує це

Абсолютно вірно! Сподіваюсь, не дійде до того, як це було в Промені, коли бабусі-контролери бігали по залу з ліхтариками, акі нічна варта, і світили в пики "людям" з проханням загасити цигарки!

Я особисто піду в Адреналін на якийсь фільм ще раз, незважаючи на всі вищеописані мінуси. Але, якщо ні якість зображення, ні звук не виправлять, то буде дууже шкода :(

Опубліковано
ps народ, хто ще піде у кінотеатр - не забирайте ви після себе пляшки та кошики з попкорну. для цього спеціально перед сеансом закривають зал і прибирають smile.gif бо таких було багато. ще не звикли до сервісу

І це написала одна й та ж людина.

Опубліковано
ps народ, хто ще піде у кінотеатр - не забирайте ви після себе пляшки та кошики з попкорну. для цього спеціально перед сеансом закривають зал і прибирають smile.gif бо таких було багато. ще не звикли до сервісу

І це написала одна й та ж людина.

так одна. пояснюю - у кінотеатрах прийнято залишати пляшки з під напоїв та кошики з попкорну у залі на підставках, щоб це в переві між сеансами було гарненько прибрано, а не заставляти народ тащити все це добро за собою і шукати незрозуміло де смітник, якого просто напросто нема.

Опубліковано

Хто був, то бачив, що в залі стоять камери відеоспостереження. Покурити і познімати не вийде.

Також, коли прибирають, то бачать, чи щось пошкоджено чи ні. Якщо буде порізаний стілець, чи щось подібне - передають на пульт - там дивляться хто - і той нелюд вже точно туди не попаде+можливі проблеми.

я вчора кайфанув і в 3д і на Аватарі (звук був норм)

А щодо недоліків: туалетів дійсно маловато (добавлять); вхід до кінотеатру холодний (добудують новий-небанерний буде); Каси вже не перемістять напевно;

Пропозиція: в гардероб після фільму треба додаткові люди на роздачу (не 2 людини, а 4); більше попкорну робити (8 шт. вчора хтів брать - забрав тільки 1-останній)).

Але думаю по ходу всі недоліки приберуть - хайно вїдуть, що до чого.

Погано, що у нас в Луцьку не має конкуренції - щоб один перед одним щось робив для глядача (сервіс).

Опубліковано
у кінотеатрах прийнято залишати пляшки з під напоїв та кошики з попкорну у залі на підставках, щоб це в переві між сеансами було гарненько прибрано а не заставляти народ тащити все це добро за собою і шукати незрозуміло де смітник, якого просто напросто нема.

Чесно не знаю як там, але зазвичай ті самі смітники стоять біля виходу, але це не тема через яку треба щось доводити, головне щоб люди там не свинюшили і не розкидали це все по підлозі.

Опубліковано
у кінотеатрах прийнято залишати пляшки з під напоїв та кошики з попкорну у залі на підставках, щоб це в переві між сеансами було гарненько прибрано а не заставляти народ тащити все це добро за собою і шукати незрозуміло де смітник, якого просто напросто нема.

Чесно не знаю як там, але зазвичай ті самі смітники стоять біля виходу, але це не тема через яку треба щось доводити, головне щоб люди там не свинюшили і не розкидали це все по підлозі.

саме для забезпечення порядку так робиться. і глядачу зручно - не треба таскати із собою, і прибиральникам простіше - прибрали швиденько, адже все на виду, і все в ажурі

Опубліковано
саме для забезпечення порядку так робиться. і глядачу зручно - не треба таскати із собою, і прибиральникам простіше - прибрали швиденько, адже все на виду, і все в ажурі

Якщо прибиральниці будуть прибирати 200 пляшок та 200 стаканів від попкорну, то прибирання затягнеться надовго, і відвідувачі, наступні за такими як Ви, "звичними до сервісу", вчасно почати перегляд фільму не зможуть.

Це все одно, що на вулиці кидати сміття: "ми же платимо податки, хай за нами прибирають", а потім всі хочемо жити за кордоном, бо там чисто і люди виховані :(

Мені кінотеатр сподобався, хоча були ще певні недоліки.

До зауважень власники прислухаються, нас на виході запитували про враження і недоліки.

До речі касу планують перемістити.

Кожному догодити все одно не вийде. Завжди є незадоволені - таке життя.

Опубліковано
Так народ, як це Аватар не в 3д тож казали що в 3д... 50 грн коштує

Думаю,що спочатку косануть бабло на Аватарі звичайному,а потім покажуть в 3Д.Ті хто вже ходив,підуть ще раз заради ефектів.

Ну, я б так і зробив би. :)

Опубліковано

Прокатники дуже багато беруть за Аватар в 3Д. Поки що його точно не буде в Адреналіні )

Опубліковано

Якщо прибиральниці будуть прибирати 200 пляшок та 200 стаканів від попкорну, то прибирання затягнеться надовго, і відвідувачі, наступні за такими як Ви, "звичними до сервісу", вчасно почати перегляд фільму не зможуть.

Це все одно, що на вулиці кидати сміття: "ми же платимо податки, хай за нами прибирають", а потім всі хочемо жити за кордоном, бо там чисто і люди виховані :(

ну знов ви туда ж! :ohmy: скільки можна повторяти - так прийнято в нормальних кінотеатрах. це сервіс. Ви в барі, ресторані, кафе теж за собою прибираєте? витираєте стіл? миєте посуд? <_< моя репліка в пості №151 ніякого вдношення до заклику розводити срач не мала відношення. погризли попкорн, випили водички - будьте добрі залиште на підставці, все буде прибрано. тепер зрозуміло?

Опубліковано

Люди - це не промінь. Тут 10 рядів - тобто, щоб поприбирати - пропилисмокати)) потрібно не так багато часу.

Опубліковано

Сьогодні відвідав 3D кінозал в адреналіні. Враження позитивні.

Зображення формується комп'ютером за допомогою двох проекторів

зображення з яких поляризується (наприклад горизонтально/вертикально)

і суміщається на екрані

потім окуляри з поляризованим склом розділяють зображення окремо для

правого та лівого ока. З першого погляду скло окулярів як в сонцезахисних.

Дивився 3D короткометражні ролики, від перших краєвидів враження ніяке, а

от від кота, очима якого я спостерігав його подорож по дереву в кімнату, або

черепаха під водою чи мавпи які кидають в Вас м'ячі - СУПЕР!!!

P.S.

Від працівників чув, що звук в червоному залі вже виправили і навіть включили тили.

Це скоріше всього правда, бо наладчик звуку на завтра збирався покинути Луцьк.

Доречі апаратуру встановлювали/настроювали спеціалісти з м.Суми.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...