Перейти до змісту

Відкрився новий розважальний комплекс

miDas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всього один пост і всі запитання відпали. Квитки на "Вище неба" вже придбав, чекайте рецензію.

Супер!!! З нетерпінням чекаємо.

• Відповідей 371
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Питання: Промінь демонструє Аватар. Хто бачив якість? Знову електрічка?)))))

Опубліковано

А вы чего, договорились, что DACH спросит про "Проминь" первым, а vetra вдруг раз - и спросил раньше? Или аккаунты попутались? ;)

Опубліковано

Відповідь: тема називається "Відкрився новий розважальний комплекс Адреналін сіті", при чому тут Промінь? Заскучився?

Опубліковано

Відповідь: тема називається "Відкрився новий розважальний комплекс Адреналін сіті", при чому тут Промінь? Заскучився?

Немаю бажання з тобою розмовляти.

Я у адекватного народа спитав.

Опубліковано
А вы чего, договорились, что DACH спросит про "Проминь" первым, а vetra вдруг раз - и спросил раньше? Или аккаунты попутались? ;)

я і DUCH - дві різних людини, але знайомі між собою...

Опубліковано

DACH до чого цей сарказм?

твої слова (пост №267):

Пропоную припинити обливання брудом один одного і перейти до більш приємних справ - обговорення комплексу.

навіщо відходити від теми?

Опубліковано

Поясню - просто цікаво, чи зробили у Проміні висновки, як відкрився Адреналін.

Ще раз, шановні Алекс, Карабас та Баракуда, пропоную проголосити мирову і припинити взаємні образи!!!

Опубліковано

DACH до чого цей сарказм?

твої слова (пост №267):

Пропоную припинити обливання брудом один одного і перейти до більш приємних справ - обговорення комплексу.

навіщо відходити від теми?

Знаєете що? Ви вже реально достали!!!

І це вже не DACh почав

Опубліковано

Хочу довести до відома кінолюбителів, що Промінь вже давно частину фільмів показує на плівці. Звичайно їх кількість мізерна :)). І показують по третьому кругу. Тому вимушені показувати "Електрічку", щоб йти з рекламою в ногу. Звук в Промені просто торба. А вот кінопроектор не чім не гірший Адреналіна... ))) В Луцьку, ще довго буде зароджувтись культура ходити масово в кіно.. по причині Адреналін- далеко від центу міста, Проміню з таким ремонтом і обладнанням бажаємо вижити ))))

Опубліковано
Доброго дня, alex1973 та всі форумчани.

Як керівник кінокомплексу "Адреналін" хочу дати відповідь на ряд запитань, які піднімались на даному форумі.

......

Думаю, глядачам повинно бути зрозуміло, що після прийняття рішення створити в розважальному комплексі кінотеатр, останнє, на чому можна економити – на демонструвальному обладнанні.

Чесно,я так і не зрозумів.Керівник Адреналіну пише,що з обладнанням все ОК,але з відгуків форумчан читаю,що якість значно не дотягує до норми.

Якщо обладнання суперове,але не настроєне,то чому тоді на біг-бордах і в рекламі не попереджують,що кінокомплекс працює в тестовому режимі і не знизять ціну на квитки? Я вважаю,що людина повинна знати,що вона платить припустимо 50% від повної вартості і свідомо йде на провали в якості звуку і зображення.Мені не хотілося б викроїти кілька годин часу в місяць,привести родину на фільм і піти невдоволеними з думкою,що совок вічно живий.Я ж плачу гроші не тільки за зручні стільці і чистий непрокцурений зал.

Опубліковано

Kostefan просто керівник кінотеатру, і далеко не його власник. Допоки все відтестується і прийде у необхідний стан - пройде деякий час. Адже такий вид діяльності дещо новий для того підприємства і людей, що його організували.

В своєму пості Kostefan сказав, що фільми приходять до них не першої свіжості. І все залежить від якості плівки. Коли кінотеатр вийде на рівень "Кінопалаців" - тоді вони будуть першими в отриманні плівки. А не третіми.

Це і так величезне досягнення, що такого роду кінотеатр і техніка, врешті-решт з'явилися у Луцьку. Почекаємо і потерпимо.

Опубліковано

На рахунок далеко від центру міста, в Києві Блокбастер IMAX знаходиться також не в центрі, добратися туди просто, а вертатись є три варіанти: перший на таксі за 80грн, другий власною машиною в кучі пробок і третій - пішки по ожеледиці з снігом 3км до метро і нічо народ туди пре. Єдине щоб в Адреналіні не поскупились з обладнанням. ІМХО якщо замутити в Луцьку нормальний кінопалац - конкуренти не скоро прийдуть, а якщо щось проміжне між променем і якістю, слід чекати нового інвестора.

Опубліковано

Був вчора на "Вище небес" сеанс об 21:20.

В залі назбиралось 10 чоловік. Я вперше купив квитки на останній ряд, тому, що не очікував особливих

звукових ефектів і хотів спробувати комфорт так званих "диванів".

Тепер по суті: зображення не було розтягнуте на весь екран (чорні полоси зліва і справа) деформоване у вигляді

post-606-1265971511.jpg

post-606-1265971504.jpg

але його чіткість була задовільною. Хіба що з незрозумілих причин зображення час від часу дрижало по вертикалі.

Крім того очевидно через неплотний прижим чи то рамки до плівки чи ще чогось - по периметру шириною ~30-40см

все зображення було розмите (нечіткі краї зображення), що було незвичним, але швидко звик.

Звук, який складався в основному з діалогів, без гучних вибухів і т.д. мене порадував, сторонній

постійний фон мінімальний.

За зображення 3+, за звук 4 бали з 5.

Мені фільм сподобався, хоча в фойє чув інші думки. Раджу сходити тим, хто задумується над змістом, якістю життя

та цілями які ми собі ставимо. У фільмі як найменше показано три варіанти:

1. завжди бути у русі але бути самотнім.

2. мати сім`ю, а для відпочинку від неї - роботу і маленькі інтрижки.

3. вже перед вступом в брак замислитись: "А воно мені треба"?

Всім бажаю сходити на цей фільм і гарно провести час.

Хоча любителям "Трансформерів" навряд чи фільм сподобається в ньому скоріше за все матеріал для роздумів а не видовище.

P.S. Хоча всі хочуть мати запасного пілота на своєму лайнері життя...

post-606-1265971504.jpg

post-606-1265971511.jpg

Опубліковано

зображення 4 з 5

а звук тут не можна оцінювати, тому що була тільки легка музика і діалоги. Хоча клас, що уже не має єхо.

Фільм казали мені, що фуфельний, радили не іти. Не послухав, подивився - і протилежної думки. Фільм суперовий для мене. Дещо з нього для себе візьму))...

Алекс1973 класно описав про варіанти.

Опубліковано
На рахунок далеко від центру міста, в Києві Блокбастер IMAX знаходиться також не в центрі, добратися туди просто, а вертатись є три варіанти: перший на таксі за 80грн, другий власною машиною в кучі пробок і третій - пішки по ожеледиці з снігом 3км до метро і нічо народ туди пре. Єдине щоб в Адреналіні не поскупились з обладнанням. ІМХО якщо замутити в Луцьку нормальний кінопалац - конкуренти не скоро прийдуть, а якщо щось проміжне між променем і якістю, слід чекати нового інвестора.

Так там безкоштовні маршрутки від м. Петрівка до Блокбастеру. І назад теж раз у 40-50 хв.

Опубліковано

знов будуть мене звинувачувати у критиці Адреналіну, та все ж... :)

сходив у 3D на "Світ 3D ефектів-2 ". мої зауваження:

1. після попереднього сеансу в залі було трохи насмічено, хоча прибиральниця щось зі шваброю бігала. напевно, для вигляду. неприємно, коли заходиш у зал, а на сидінні розкришений попкорн.

2. звук на 4-/5. у першій короткометражці нормально. друга частина, де про Шрека, неякісний переклад просто заглушив звуковий супровід мульта і це було досить неприємно. таке враження, що якусь піратку дивишся.

3. до цього бував у 3D, але не в таких. був в 3D, де екран дугою, як у IMAX, і ефект присутності був значно сильнішим. тут же враження не те, не дуже вразило. хоча можливо причина у тому, що різні технології виведення об"ємного зображення. зважаючи на це, не буду вважати за недолік.

4. після закінчення сеансу була невелика пауза, коли народ втикав у темний екран і було незрозуміло закінчився сеанс чи ні, адже і світло не вмикалося і працівники кінотеатру не заходили до зали. на пару хвилин склалось враження, що про нас забули :D

ps ох і закидають мене гнилими помідорами :)

Опубліковано

Ми з комрадами ходили в Адреналін на Вище Неба, в суботу.

Була повна зала! Ледь втюхалися!

Мега фільм!

Основна мораль фільму - сім"я чи кар"єра? Сім"я чи стосунки на одну ніч? Сім"я чи новий номер в готелі щоночі?

Дуже хороша трагікомедія.

Зал активно реагував на те що відбувалося на екрані. Коли треба сміялися, коли треба мовчали. Інколи навіть хлопали!

Сподіваюся він такі візьме пару оскарів!

Опубліковано

А вони там в тому "Адреналіні" не оху припухли часом в цю пору (23:58) салюти бабахкати?! В людей діти малі сплять.

Опубліковано

там вчора якась фірма гулянку устроїла... думаю салюти вони з собою притягнули і адреналін тут нідочого...

Опубліковано

А ми на пейнтбол ходили в Адреналін.

Такий собі корпоративний відстріл співробітників :D

Враження дуже позитивні. Був "ведучий" який ставив задачі і фіксував їх виконання і прибирав "маклаудів" ;)

Загалом враження дуже і дуже позитивні, навіть не дивлячись на синець на спині (зате у мене він тільки один) :P

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...