Перейти до змісту

Відкрився новий розважальний комплекс

miDas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні нарешті відвідав це місце

Кінотеатр - сподобався

Звук - нормально

Взагалі все сподобалось крім туалетів - їх мало, великі черги...

• Відповідей 371
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Ходив на "Книгу Елая", половина фільма майже чорно-біла і звук весь час "плавав", друга половина в нормі. Хто не був в "Кінопалацах" тому може і добре, як по мені-не потрібно економити на обладнанні. Да і звук слабенький(порівняно з рівненським кінопалацом)

Опубліковано
Ходив на "Книгу Елая", половина фільма майже чорно-біла і звук весь час "плавав", друга половина в нормі. Хто не був в "Кінопалацах" тому може і добре, як по мені-не потрібно економити на обладнанні. Да і звук слабенький(порівняно з рівненським кінопалацом)

В Адреналін ходив?

А на рахунок "не економити" на обладнанні, то ти навіть уявити не можеш його ціну.

Опубліковано

Щось дуже дивно, що таке було в Адреналіні

Опубліковано

Вчора був на "Книга Іллая" об 21:20. Враження від зображення - лажа, бо праві 50% зображення в жахливому розфокусуванні!

звук хоча і відчутно менше фонить, але половину фільму жахливо плавав, ніби пульсуючи.

Я був правий, що треба сходити через місяць-два після відкриття. Очевидно вчора поспішив...

Опубліковано

Аналогічно. Був в п"ятницю на 12:20 -- пів фільму налаштовували звук, він був ніби з-під води з таким собі легким булькотінням, а картинка як була по краях розмита, так і залишилась. Другий фільм там дивлюсь і другий фільм в блідих кольорах. В нормальному кінотеатрі доводилось бути тільки раз, в львівському кінопалаці на Коперника переглядав "Макс Пейн" -- так там і чіткість зображення, і звук, і кольори справжні насичені. Надіюсь що це все пов"язано з обкаткою обладнання на перших порах.

Опубліковано
Nataly1992, що тут такого дивного? що Адреналін лажає? так це вже не дивно

В кінотеатрі (великий зал) є проблеми, тут про них описують. Адреналін - це не тільки кінотеатр.

Сходи в 3Д зал і скажи, що там тоже лажає...

Книга Ілая не сподобалась вообще - змарнував час тільки свій. Був вчора на 14.45 - по середині (40-60 хв.) був звук дійсно як під водою + спливали час від часу жахлива якість, тіпа на екрані птахи літають.

По звуку є проблема - роблять голосно(аватар, блискавка), є ехо. Звук знижують(ілая) - немає ехо.

Опубліковано

Шановні, так фільм знятий у сірих тонах!!! І звук нормальний був у суботу! Я так розумію, тут зібралася більшість тих, кому треба обісрати Адреналін? Може ви у Проміні працюєте? Тоді і відпочивайте там. Чудовий кінотеатр, з якісним звуком та картинкою! ))))

Опубліковано
Ще б аквапарк в Луцьку організувати типу Львівського і було б взагалі супер

планується на Конякіна

Шановні, так фільм знятий у сірих тонах!!! І звук нормальний був у суботу! Я так розумію, тут зібралася більшість тих, кому треба обісрати Адреналін? Може ви у Проміні працюєте? Тоді і відпочивайте там. Чудовий кінотеатр, з якісним звуком та картинкою! ))))

причому тут обісрати? є факти лажи. люди висловлюють свою думку. народ тоже не в танку і знає, шо таке сучасний якісний кінотеатр. якшо шось робити, то треба на високому рівні робити, а не аби як. а то зробили "на скору руку" і сподіваються, шо по-ходу розберуться шо до чого.

а Ви DACH явно маєте відношення до комплексу, бо вигоражуєте вже занадто сильно і попередні Ваші пости наводять на цю думку

Опубліковано

Краще б пару заводів у Луцьку організували.

Опубліковано

всі б дружньо на заводах відпочивали, разом з сімями...

а шокльово, активний відпочинок так сказать...

Опубліковано

планується на Конякіна

причому тут обісрати? є факти лажи. люди висловлюють свою думку. народ тоже не в танку і знає, шо таке сучасний якісний кінотеатр. якшо шось робити, то треба на високому рівні робити, а не аби як. а то зробили "на скору руку" і сподіваються, шо по-ходу розберуться шо до чого.

а Ви DACH явно маєте відношення до комплексу, бо вигоражуєте вже занадто сильно і попередні Ваші пости наводять на цю думку

Все місто має відношення до комплексу, бо він збудований на мешканців. Скільки разів на форумі народ обговорював, що нема де відпочити. Такий обєкт зявився, але тепер усі крім негативу нічого не пишуть. Постійно там відпочиваю з друзями та колегами, бо полюбляємо ковзани та велоспорт. Відношення до нас з боку адміністрації відмінне. Запрошують на акції, змагання та інші заходи. Це погано?

А ви шановний, судячи з ваших коментів, директор Проміня))))))

Багато ви б навідпочивалися на заводі? Да і екологія б постраждала. В нас зазвичай будують так, що про природу не думають!

Опубліковано

DACH, нічого не маю проти того, щоб робити розважальні комплекси, адже справді нема де відпочити нормально, до того ж сфера розваг дуже перспективна, а відповідно прибуткова, а відповідно це робочі місця і надходження до казни. але якшо робити, то робити треба на совість. був у Дніпропетровську у торгово-розважальному комплексі, який ще "доводили до ума" після відкриття, але там таких бокопорів не було і близько.

взагалі поживемо - побачимо. якщо ситуація буде змінюватись на краще і проблеми будуть вирішувати - буду тільки радий, а якшо "ні", тоді "грош - цена" такому розважальному комплексу.

Опубліковано
Багато ви б навідпочивалися на заводі? Да і екологія б постраждала. В нас зазвичай будують так, що про природу не думають!

Да-да. Економіка в с**ці і нам залишилося тільки відпочивати. Я балдєю :)

Опубліковано

планується на Конякіна

Не так давно на форуме выкладывали даже проект аквапарка на базе гостиничного комплекса Амексим на Дубенской.

Вот нашёл http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...%E0%EF%E0%F0%EA

Опубліковано

В кінотеатрі (великий зал) є проблеми, тут про них описують. Адреналін - це не тільки кінотеатр.

Сходи в 3Д зал і скажи, що там тоже лажає...

Книга Ілая не сподобалась вообще - змарнував час тільки свій. Був вчора на 14.45 - по середині (40-60 хв.) був звук дійсно як під водою + спливали час від часу жахлива якість, тіпа на екрані птахи літають.

По звуку є проблема - роблять голосно(аватар, блискавка), є ехо. Звук знижують(ілая) - немає ехо.

Я була в залі 3Д і скажу, що там все нормально

Опубліковано

Незнаю, правду кажучи, куда ви ходите і де Адреналін лажає, але я була і на Аватарі, і в 3Д, і на мультфільмі в 2Д якості в 3Д залі і можу сказати, що враження лише позитивні. Єдина проблема - це туалети

Опубліковано

Я в 3д чекаю поки щось нормальне з"явиться. На рахунок зауважень від DACH, то хочу звернути увагу що претензії стосуються саме відео і звуку, ніхто не говорить про зал, стільці, кафешку -- це все класно і гарно зроблено, люкс! А от безпосередньо сам показ до пуття довести треба.

Опубліковано

Ще місяця не пройшло після відкриття. Треба почекати трохи. Я думаю, що пройде час і все нормально настроїться і задовольнить навіть самих вибагливих

Коли не було Адреналіну - нарікали, що немає чогось кращого

Появився Адреналін - стало ще більше нарікань

Люди! Ви визначіться

Я в 3д чекаю поки щось нормальне з"явиться. На рахунок зауважень від DACH, то хочу звернути увагу що претензії стосуються саме відео і звуку, ніхто не говорить про зал, стільці, кафешку -- це все класно і гарно зроблено, люкс! А от безпосередньо сам показ до пуття довести треба.

Я не написала ні слова про кафешку, ні про зал, ні про стільці. Враження позитивні від перегляду

Опубліковано

Якщо звук пів фільму булькотить, а на екрані по краях розмитість -- це нормально? Мені таке не подобається. Можливо (!) я два раза попав на такі сеанси, далі буде видно, а поки що так.

Я не написала ні слова про кафешку, ні про зал, ні про стільці. Враження позитивні від перегляду

Там стосовно постів DACH написано.

Опубліковано

Теж був на "Аватарі" і на "Книзі..." Перше ще якось можна було дивитись, друге - не лізе ні в які рамки. Звичайно, ви можете кричати, що кінотеатр не так довго працював, щоб все було супер. Але такі заклади повинні нормально працювати буквально з перших днів, щоб заробити хорошу думку серед населення.

p.s. очевидно, що на форумі існує двоє (або один) неофіційні піарщики СРК "Адреналін'у" ;)

Опубліковано
Ще місяця не пройшло після відкриття. Треба почекати трохи. Я думаю, що пройде час і все нормально настроїться і задовольнить навіть самих вибагливих

чекати? чого? манни небесної? це вже смахує на політагітацію, коли обіцяють-обіцяють і нічого не роблять.

все має бути нормально з першого дня, бо у нас завжди так. спочатку виправдовуються, що ми ж тільки почали, а далі сподіваються, що народ змириться і буде хавати. це неповага до клієнта. якщо є проблеми - треба було почекати з відкриттям.

Опубліковано
p.s. очевидно, що на форумі існує двоє (або один) неофіційні піарщики СРК "Адреналін'у" ;)

Якщо ви прямим текстом натякаєте на мене, то читайте попередні пости - ніяких піарщиків Адреналіну тут немає!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...