Slavco Опубліковано 12 Січня, 2011 в 11:27 #26 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 11:27 Ми і так надто часто і надто багато говоримо поганих слів. Чому б не сказати одне гарне, без задніх думок і просто так?
Shkoder Опубліковано 12 Січня, 2011 в 11:34 #27 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 11:34 разбудите меня, когда будет день слова "ПОДЪЕМ!!" спасибо
NowhereGirl Опубліковано 12 Січня, 2011 в 12:22 #28 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 12:22 ІМХО - "дякую" тра казати комусь і за щось.. причом не в один якийсь визначений день - так як тут - п***ть в нікуда.. аби ляпнути, а постійно.. а ще краще, як казала Осєнь виражати свою вдячність ділом або відношенням. А то - написав "дякую" - і який я хороший чи хороша
Yuliya Опубліковано 12 Січня, 2011 в 12:34 #29 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 12:34 Психологи стверджують, що слово "дякую" має магічний вплив на людину. Головне, щоб слова подяки йшли від чистого серця! І невипадково здавна в народі існувало повір'я - не можна вимовляти слова подяки в стані роздратування. І якщо існує день слова ДЯКУЮ, яке з'явилося з ініціативи ООН і ЮНЕСКО, то чому не можна на борді написати просто Дякую або Дякую в рамочці, наприклад?Це ж зовсім не означає що ми всі такі хороші, бо ж бачте сказали дякую просто так
oldspice Опубліковано 12 Січня, 2011 в 12:38 #30 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 12:38 Разговор вежливых людей:- Спасибо!- Да не за что!- Благодарю от всей души!- Не стоит!- Ну что Вы...- Пожалуйста!- Спасибо за пожалуйста!- Не умничай!- Зачем же?- Пошел н@#$%!!!
speaker Опубліковано 12 Січня, 2011 в 13:42 #33 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 13:42 Психологи стверджують, що слово "дякую" має магічний вплив на людину. ... І якщо існує день слова ДЯКУЮ, яке з'явилося з ініціативи ООН і ЮНЕСКО, то чому не можна на борді написати просто Дякую або Дякую в рамочці, наприклад?... Безперечно все в житті має значення і свій вплив. Думки, вчинки.. і слова також. І вирази типу "СПАСИБО - СПАСИ БОГ, БЛАГОДАРЮ - БЛАГО ДАРЮ" несуть тікі позитивний характер. І частота звукового коливання таких слів, коли ми їх вимовляємо, має вельми сприятливий вплив на органи людини. Це вже чисто науковий факт. Але цей "день слова" - це убожесто, придумане кимось зверху, це як кіндер-сюрприз - ззовні красива оболонка, а всередині жалюгідний циклоп чи ще якась бридка іграшка для спотворення світобачення дітей.. Це як День Валентина, 8 березня... ми святкуємо, нашим мамам, дружинам, коханим і т.д. приємно.. але суть цих "свят", "днів" від того не міняється - примітивний масонський розводняк. Нам же ніхто не заважає бути добрими, радісними, щирими, вдячними завжди, кожного дня... просто так.. за те, що ми живемо. А ці убогі примітивні масонські оонівські юнесківські ідеї... Людська душа велична і багатогранна... Вона в ці рамки ніколи не поміститься, якшо ми її самі туди не заженемо. А ми це робимо.. Правильно Шкодер казав: прокиньтесь... ПАДЙОМ!.. ЗЫ. Прошу вибачення, можливо трохі різко написав чи когось своїм постом образив, я не мав на меті. Просто прикро, шо стікі кльових і мислячих людей тут на борді, та і в житті, ведуться на примітивний позитивістський "пшик"..
Yuliya Опубліковано 12 Січня, 2011 в 13:55 #34 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 13:55 Ні, speaker, Ви нікого не образили)Смайлики для того й існують, щоб жартувати)Сподіваюся ідеї ЮНЕСКО і ООН а ні на трошки не збіднять наших душ.Усім ДЯКУЮ за спілкування
Gabriel Опубліковано 12 Січня, 2011 в 14:45 #35 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 14:45 Дякую за всіх і всім хто йде поруч зі мною в житті.Головне не забувати дякувати не тільки один одному, але Господу Богу.Кожен день.
Гетто Опубліковано 12 Січня, 2011 в 15:14 #36 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 15:14 Ну и я своих 5 копеек вклею. Как говорил мой покойный сосед :Дякую! По спині ломакою! А вообще то у меня такая робота, что я по пару десятков раз на день говорю Добрий день, дякую, будь ласка, до побачення, а иногда так хочеться каное то матёрное слово завернуть, но низзя !
b0rg Опубліковано 12 Січня, 2011 в 18:37 #37 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 18:37 і я щодня дякую авторам кліком "Паддєржал" так-так, номінація <Кеп "Паддєржал!"> твоя без сумнівів ps всім ДЯКУЮ за ці такі рідкісні, потрібні та цікаві пости. пишіть менше, пишіть краще...
Oksana04 Опубліковано 11 Січня, 2012 в 17:37 #38 Опубліковано 11 Січня, 2012 в 17:37 Я дякуюЗа те, що небо — синє.За те, що нива — золота.Що в мене світла й гожа днина,Що в серці — зоряна мета.Я дякуюЗа те що в грудях — пісня.Що хліб — щоденно на столі.Що над країною не виснутьВорожі хмари: чорні й злі.Я дякуюЗа сильну руку брата,За слово в хвилю безнадій,Що над колискою дитятиШепоче мати: «Сину мій!»Я дякуюЗа те, що дощ — врожайний,Що поле щедрістю зроста.Що Боже Слово — життєдайне,Що Богом повняться літа.Я дякуюЗа те, що ранок — чистий,Що вечір — свіжо-мовчазний.Що очі в сина — променисті,Що доня — втілення весни.Я дякуюЗа пісню Віфлеєма,Пробиті руки — два крила.За ніжну провесінь Едему,Що в воскресінні проросла.Я дякуюЩо Бог — моя утіхаЗ малечих літ і до сивин.Його любов —як дотик неба тихий…Я дякую, що я Твій, Боже, син!Я дякую!Юрій Вавринюк
vitaliy2010 Опубліковано 11 Січня, 2012 в 20:12 #40 Опубліковано 11 Січня, 2012 в 20:12 ДЯКУЮ!!!!!!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.