Перейти до змісту

Где покататься на санках?

fenozipam

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну що хіба ніколи не був в парку атракціонів? (той що ім. 900 річчя м. Луцька) там як рукой подати. крикі з горок чути напевно за 500м. від місця призначення :D

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Зараз намалюю в гуглМапсі.

Синім - зазаначені самі горки. Червоним - орієнтири.

post-118-1262550784.jpg

на карті не помічено ще 2 супер-гірки :0023:

Опубліковано

post-118-1262550784.jpg

Поміть ти будь-ласка.

Опубліковано

post-118-1262550784.jpg

Це я помітив де ми з малою каталися.

Опубліковано

ну впринципі це самі безпечні) і для санок. а є ще ( якщо кого цікавить) льодяні гірки, ну там правда і жесть..

post-5798-1262553003.jpg

Опубліковано

оооо! я вчора там де "жесть" їздив. Стоячи проїхався, то під кінець ледь не влетів у воду. Але це кайф! Тим в кого погана координація рухів СУВОРО ЗАБОРОНЕНО бо розбити бОшку це як два пальці... :huh:

Опубліковано

Класні горки в "Дубках" на ДПЗ є навіть з невеликими трамплінами.

Мій теперішній кум навіть ногу там, на трампліні зламав, якщо це когось вразить.

Класні горки в "Дубках" на ДПЗ є навіть з невеликими трамплінами.

Мій теперішній кум навіть ногу там, на трампліні зламав, якщо це когось вразить.

post-5408-1262556482.png

Опубліковано

сьогодні знов ходив) там нові горки появляються щодня. також ходять чутки що круто можна покататися на проти 4ї школи і десь біля замку.

Опубліковано

Возле 9-й школы. Стадион ВДУ, кажется. Мост на Шопена. Горка огорожена сеткой (новой), причём так, что разогнаться нет возможности (не то, что в детстве), полукругом идёт почти по краю склона. Но уже порезана (гы), малыышня катается вовсю :)

Раскатана до льда.

Опубліковано

Раджу поїхати в Гараджу, я сьодні там був... Горка метрів 40-50 повністю в льоді. я пару раз спустився на жопі - більше не захотілося)) Треба з собою брати шось підкладати.

Були екстремали, які звідти спускалися на вєліку! Постараюся залити фото.

Опубліковано

Кінцева зупинка траліка в Гаразджі. Потім хвилин 30 іти пішком (прямо, а потім направо). Або сісти на 230а, вона довезе прямо на місце.

6dd4f8341d22.jpg

9e2d005d16d3.jpg

Опубліковано

сьогодні був там. супер! відчуття незабутні) там на крутішій гірці така швидкість в кінці ( якщо нас санках), що очі роздуває) однак санкі не витримали лихої долі і.. проламалась задня балка, бокова зігнулась, і нижня теж. + доски проламалися :0024:

post-5798-1262888931.jpg :jeer: зате це було весело.

Опубліковано
сьогодні був там. супер! відчуття незабутні) там на крутішій гірці така швидкість в кінці ( якщо нас санках), що очі роздуває) однак санкі не витримали лихої долі і.. проламалась задня балка, бокова зігнулась, і нижня теж. + доски проламалися :0024:

post-5798-1262888931.jpg :jeer: зате це було весело.

Я там бачів санкі поламані на дереві висіли)))

Я там на санках не катався, ну нафіг, дерев повно! :D

• Адміністратори
Опубліковано

Взагалі то ці саночки розраховані на діток до 20-30 кілограм ваги а не на таких коней як ви :)

ps: і давайте елементарні речі писати без помилок: "бачіив санкіи"

Опубліковано
Я там бачів санкі поламані на дереві висіли)))

Я там на санках не катався, ну нафіг, дерев повно! :D

ні то не мої були) я свої забрав)

Взагалі то ці саночки розраховані на діток до 20-30 кілограм ваги а не на таких коней як ви smile.gif

ну я не зовсім кінь) так собі 50 кг. просто санки старі + на дуже великій швидкості влетів в яму от і приплюснуло :D

• 3 тижня потому...
Опубліковано

На санках можна покататись і в Адреналін Сіті! Там можна і орендувати санки ( ніби 10 грн/год)

Опубліковано

Вчора катались з дружиною і сусідами на горці біля 4 школи. Там біля церкви добре так розкатали. 3 трампліни. Купа емоцій.

Протестували нащодавно куплені за 130 грн. санки. Після 3-х парних спусків вони стали нагадувати вагінту корову, що розчепірилась на льоду :)

Після постукувань ногами прийняли такий вигляд:

post-81-1264837427.jpg post-81-1264837438.jpg post-81-1264837445.jpg

Висновок: сучасна санна промисловість робить геть слабенькі девайси. Написано "дитячі" - значить дійсно дитячі :)

У сусідів були старі добрі санки радянського виробництва. В 2 рази важчі, з ребрами жорсткості. На них можна всю сімю посадити.

P.S. Гепа болить, блін...

• 4 тижня потому...
Опубліковано

В Луцьку так.. А в Карпатах самий сезон!

Хто не встиг накататися цього ркоу - українські гори все ще чекають на вас ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...