Перейти до змісту

Пазітів 2009

Slavco

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Рік важкий, неоднозначний, але давайте візьмемо з собов в мандрівку по життю все гарне, що у нас сталося в році що минає.

Діліться пазітівом ;)

Опубліковано

Згідний що рік неоднозначний. Були і позитивні моменти.. і негативні звичайно.

Для мене особисто нажаль кінець 2009-ого виявився явно невеселим..

Тому з надією чекаю уже нового, 2010-ого!!! :rolleyes::)

Опубліковано

Рік 2009-й був мегагамнистим,але дана гавнистість була розбавлена всілякими приємними сюрпризами, подорожами, знайомствами і т.п.

Зате 2009-й показав, кто кдє срал, ху із ху і вот зе фак, і каму куда фінгал...шо ні могед ні радавадь

Опубліковано

Для мене це був найтяжчий рік в усьому свому дорослому житті :(

як відомо історія розвивається по спіралі

тому сподіваюсь що погане залишиться позаду

а попереду буде лише хороше

Бажаю всім форумчанам здоровя достатку злагоди :D

а пазітів 2009-це те що він закінчується!!! ;)

Опубліковано

дааа.....в цьому році хватало пазітіва!))) не дивлячись на прой**ані телефони, відсутність грошей і т. д......

будем надіятись що 2010-й буде кращим в усьому...)))

успіхів в ваших починаннях! здоров’я!...)

:rolleyes:

Опубліковано
а в мене позитивний рік, всьо кльово і думаю, наступний буде ще кращий :)

Аналогічно! Вдалий і багатий видався рік у всіх відношеннях. Якось криза пройшла повз нас. Тому дякую цьому рокові  :0011:

Опубліковано

в этом году я сел на байк! новых ощущений просто вагон и еще тележка :smile3: рыбалочкой занялся, лодкоплаванием и вообще легкой рекреацией. в следующем году надеюсь на все то же самое, но больше, лучше, сильнее. плюс обязательно что-то новое

Опубліковано

Один з позитивів 2009-го - це те, що я після довгих віднікувань і вагань таки прийшла на борду. І попри кілька не дуже приємних ситуацій - тут залишилась. :) Дякую людині яка мене сюди привела (потім скажу це особисто) і всім бордівцям, за те що ВИ є! :rolleyes: З Вами життя цікавіше! З наступаючим Новим Роком!!!!Будьте і надалі цікавими, змістовними, веселими!!!! :)

Опубліковано

Для меня этот год был очень нелегким, но очень богатым на зарубежные командировки. Впервые побывал за океаном (в Аргентине). Посетил несколько очень важных для меня памятных мест. Поднялся с 351-ой на 141-ую позицию во Всеукраинском рейтинге Top DJ. Посетил с выступлениями много новых клубов. В 2010-ом хотелось бы все вышеперечисленные позиции улучшить как минимум вдвое :)

С Новым Годом!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...