Перейти до змісту

Корпоратифф

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Все идут на корпоративы? Я тут сижу и ломаю лицо па поводу че надеть, и решил - пайду в костюме алкоголика. А Вы?

Опубліковано
Все идут на корпоративы? Я тут сижу и ломаю лицо па поводу че надеть, и решил - пайду в костюме алкоголика. А Вы?

еще бороду расчеши и свитер постирай :0143:

Опубліковано

Надягнеш - не стрижене і не брите - ліццо. Брудні джинси і помяту сорочку??

Тоді, я навіть і переодягатися не буду ...

Опубліковано

у мну всьо навпаки - костю з галстуком це рабочя адєжда. а жинси і кєди - празнічна. іду в празнічній!

Опубліковано

тра було робити корпоратіф аля інтернаціонале - напротів за столом упиті в усмерть партизани =)))

Опубліковано
тра було робити корпоратіф аля інтернаціонале - напротів за столом упиті в усмерть партизани =)))

а ви думаєте їх не було ? :D

В годині 8-мій вечора на нас зненацька напала группа "київсько-білоруських" червоноармійців з семи бійців , ми чес слово і не сподівалися :D

Приїхали за 100 з лишнім км до нас а в той час іхнього нападу чекала інша група "німців" під Києвом і так і не дочекалася - злі були як собаки, вони відмічали Різдво не у теплій хаті а в лісі мерзли :D

Креєр травить байки - говорить типу "А у нас на Борді ..."

73d4bd9e35c3.jpg

ну прям кадр з фільму "Женя, Женечка, катюша" - посилка з цукерками попала до "німців"

c7230adcccf3.jpg

Опубліковано

Натурально так... Сало, яйка, млєко, шнапс. партізанен, ніхт шіссен. Шайзе гут!

пс. тільки на ост. фотці зірка на ялинці підкачала, єдрітунг...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...