Перейти до змісту

Корпоратифф

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Все идут на корпоративы? Я тут сижу и ломаю лицо па поводу че надеть, и решил - пайду в костюме алкоголика. А Вы?

Опубліковано
Все идут на корпоративы? Я тут сижу и ломаю лицо па поводу че надеть, и решил - пайду в костюме алкоголика. А Вы?

еще бороду расчеши и свитер постирай :0143:

Опубліковано

Надягнеш - не стрижене і не брите - ліццо. Брудні джинси і помяту сорочку??

Тоді, я навіть і переодягатися не буду ...

Опубліковано

у мну всьо навпаки - костю з галстуком це рабочя адєжда. а жинси і кєди - празнічна. іду в празнічній!

Опубліковано

тра було робити корпоратіф аля інтернаціонале - напротів за столом упиті в усмерть партизани =)))

Опубліковано
тра було робити корпоратіф аля інтернаціонале - напротів за столом упиті в усмерть партизани =)))

а ви думаєте їх не було ? :D

В годині 8-мій вечора на нас зненацька напала группа "київсько-білоруських" червоноармійців з семи бійців , ми чес слово і не сподівалися :D

Приїхали за 100 з лишнім км до нас а в той час іхнього нападу чекала інша група "німців" під Києвом і так і не дочекалася - злі були як собаки, вони відмічали Різдво не у теплій хаті а в лісі мерзли :D

Креєр травить байки - говорить типу "А у нас на Борді ..."

73d4bd9e35c3.jpg

ну прям кадр з фільму "Женя, Женечка, катюша" - посилка з цукерками попала до "німців"

c7230adcccf3.jpg

Опубліковано

Натурально так... Сало, яйка, млєко, шнапс. партізанен, ніхт шіссен. Шайзе гут!

пс. тільки на ост. фотці зірка на ялинці підкачала, єдрітунг...

Опубліковано

о, йа-йа, рускі дєфушка карашьо.. даст іс фантастьшь(в надєждє на классічєскі сюжети нємєцкого кінєматографа)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...