Перейти до змісту

Селекторна нарада у компанії "Хортиця"

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Авдіозапис

GOM прекрасно грає це познаватєльне авдіо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага... помогло вписать урл ручками.. ато после редиректа линк был на внутренний ресурс почимута... :)

люди гибнут за метал ... у кавота крыша протекшая напрочь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, а той шеф під градусом свого бренду чи в перерві між прийомами? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Евгений Черняк мотивирует сотрудников.... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нормальне таке бидло)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю людина з такою кількістю зелених лямів знає як і з ким потрібно спілкуватись.

Неадекватність тут дуже яскрава, але й продуктивність праці після цієї селекторної наради виросте безперечно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жаль, не могу послушать, как сотрудников мотивируют.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

начальство арьот, а наша работа - пасьянс раскладать :D

Фамилия?! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дело не только в качестве. Хорошей водки много. Как пробиться в лидеры?

— Это непросто. Мы уже не можем разговаривать с конкурентами, как два года назад, хвастаясь победами на 20%. Сейчас побеждают на 1-2%. Этот отрыв, я всерьез верю, дает сильная корпоративная культура, заточенная на то, что мы продаем не водку, а набор решений для наших любимых клиентов.

Многие руководители отечественных компаний жалуются на кадровый голод, на то, что одни придурки работают. Сами виноваты: не создали систему поиска драгоценностей в болоте.

Мои же люди, сумевшие дорасти до уровня фирмы, обласканы, облизаны, для них созданы комфортные условия работы, они общаются со мной без посредников и, главное, они обязаны спорить, конструктивно. У нас 99% решений принимается коллегиально. С этими ребятами порой идет такая рубка, что сложно и описать. Вы не представляете, какие слова звучат, как долго и напряженно мы обсуждаем практически каждую тему. 90% своего времени я трачу на обсуждения, потому что в итоге вместе принимаем правильные решения, в разы сокращающие путь к успеху. Долго запрягаем — быстро едем.

http://www.kontrakty.com.ua/show/rus/artic...1020067036.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нормально.

Так і має бути. Реально деякі агенти/манагери/регіонали тупо зажралися типу "Да я в Хортіце работаю на.." !!

І половина з них реальне бидло. Коли людині платять доволі непогану ЗП а вона ще й ніфіга не робить (нас'яянс розкладає).. ну, я б також зірвався б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли до підлеглих нормально відносишся, вони "залазять на шию, ше й ноги звішують"

Маячня. Невже для щирого українця єдиний стимул працювати - матюки і п**дюлі?

Як на мене, то нормальне ставлення, нормальна ЗП і люди теж будуть боятися втратити то шо мають. Нє?

З.І. Сам дірєхтар, псєму інтєрєсуют матіви "щирих українців")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата одного товариша у якого в Києві будівельний бізнес ... процвітаючий бізнес : Работникам нужно платить столько, что бы не умерли с голоду ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата одного товариша у якого в Києві будівельний бізнес ... процвітаючий бізнес : Работникам нужно платить столько, что бы не умерли с голоду ...

Тоді вони не тільки не будуть працювати, але й будуть "нємножечко врєдіть".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді вони не тільки не будуть працювати, але й будуть "нємножечко врєдіть".

Наші люди будуть вреднічать по дефолту. :)

Доречі вгадай куди основна маса будівельників діває "надлишок" коштів? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Працювала на Хортиці 2 роки. Цікавить мотивація і т.д. і т.п.??? Залюбки відповім на всі запитання)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Працювала на Хортиці 2 роки.

Дегустатором готової продукції?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну це само собою.... куди ж без цього) але цим займалася у вільний від роботи час)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...