Перейти до змісту

Canon PowerShot SX120 IS

Beaver

Рекомендовані повідомлення

Canon PowerShot SX120 IS Кто что может скзать в плюс этой модели а кто в минус.... стал вопрос покупки...... хочу толко Кенон зеркалки не интерисуют.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Canon PowerShot SX120 IS Кто что может скзать в плюс этой модели а кто в минус.... стал вопрос покупки...... хочу толко Кенон зеркалки не интерисуют.......

Що тут сказать, хороша річ. Можеш глянути ще на Сanon SX 200is . В любому випадку, як на мою думку, то найкращі і найнадійніші компакти в Кенона. Ультразуми теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нормальний, якщо обмежитись бюджетом $250 і тільки виробами кенона. Взагалі раджу глянути ще на панасоніки, хоча однозначно сказати що там є щось гірше або краще - важко, всі вони приблизно однакові, так що бери те, що душі ближче і які фото подобаються більше.

Мінуси - маленька матриця (полізуть шуми на високих ISO)

Плюси - світла оптика F2.8 - F4.3 (будеш мати можливість знімати на низьких ISO при поганому освітленні), живлення від АА батарейок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знімаю на Canon PowerShot SX110 IS ( В SX120 тільки дещо більша матриця і сильніший спалах.) Задоволений. помітні шуми вилазять на ISO 400. ( правда в режимах ISO 800 і 1600 знімати майже неможливо.. )

Простий у використанні. Зручні ручні налаштування та готові режими. Чудова кольоропередача (власне, як і в більшості кенонів ) хороша стабілызація, автофокус рідко промазує, оптичний зум 10х +4х цифровий просто клас, зручно лежить в руці, і не надто великий. ( вміщається в кишеню :) ). 3.0"- дюймовий TFT дисплей, приблизно 230.000 пикселів дає чудове зображення. Радує макро режим. з мін. фокус. 1 см. А ще досить непогана якість відео з розширенням 640x480, 30 кадрів с. Одним словом, на ті гроші досить чудова річ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо всем откликнувшимся на пост....... всетаки буду брать Кенон....... никто плохого не сказал про камеру)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

До речі, також дивують такі моживості ( як для мильниці) , як приєднання додаткового спалаху Canon HF-DC1, а також така прога як CHDK Дозволяє підняти можливості canon'а майже вдвічі :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дополнительная вспышка покачто нетребуется......... купил фотик......пока нравится......

post-2145-1264273896.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хроматичних аберацій позбутися оптика дальнозумів кеноновських ніяк не може :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хроматичних аберацій позбутися оптика дальнозумів кеноновських ніяк не може :(

для любительской съемки это не так важно....... тем более можно и не присматриваться......я не претендую на профессионала))))) хотя фоткаю давно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для любительской съемки это не так важно....... тем более можно и не присматриваться......я не претендую на профессионала))))) хотя фоткаю давно

Я в жодному випадку не критикую фотографа, а просто висловлюю жаль з приводу того, що ці фіолетові контури так часто бувають присутні. В самого Canon PowerShot S3 IS, і не раз ці аберації псували картинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в жодному випадку не критикую фотографа, а просто висловлюю жаль з приводу того, що ці фіолетові контури так часто бувають присутні. В самого Canon PowerShot S3 IS, і не раз ці аберації псували картинку.

на другой фотке этого не наблюдается......возможно это вс от расположения камеры и падающего света?....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на другой фотке этого не наблюдается......возможно это вс от расположения камеры и падающего света?....

Взагалі аберації - це якби "баг" об'єктива (і хвороба всіх компактів). Вони зникають, якщо закрити діафрагму до f/4 і більше, принаймні в мене так було на соньці. В кенонів це число буде іншим - находиться експериментальним шляхом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі аберації - це якби "баг" об'єктива (і хвороба всіх компактів). Вони зникають, якщо закрити діафрагму до f/4 і більше, принаймні в мене так було на соньці. В кенонів це число буде іншим - находиться експериментальним шляхом.

Для дальнозумів це навряд чи вирішується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для дальнозумів це навряд чи вирішується.

Це вирішується в любому об'єктиві, і саме таким чином, особливо в суперзумів (ХА - це саме їх хвороби)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вот сегодня сфоткал......

post-2145-1265359961.jpg

post-2145-1265359961.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...