Перейти до змісту

Canon PowerShot SX120 IS

Beaver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Canon PowerShot SX120 IS Кто что может скзать в плюс этой модели а кто в минус.... стал вопрос покупки...... хочу толко Кенон зеркалки не интерисуют.......

Опубліковано
Canon PowerShot SX120 IS Кто что может скзать в плюс этой модели а кто в минус.... стал вопрос покупки...... хочу толко Кенон зеркалки не интерисуют.......

Що тут сказать, хороша річ. Можеш глянути ще на Сanon SX 200is . В любому випадку, як на мою думку, то найкращі і найнадійніші компакти в Кенона. Ультразуми теж.

Опубліковано

Нормальний, якщо обмежитись бюджетом $250 і тільки виробами кенона. Взагалі раджу глянути ще на панасоніки, хоча однозначно сказати що там є щось гірше або краще - важко, всі вони приблизно однакові, так що бери те, що душі ближче і які фото подобаються більше.

Мінуси - маленька матриця (полізуть шуми на високих ISO)

Плюси - світла оптика F2.8 - F4.3 (будеш мати можливість знімати на низьких ISO при поганому освітленні), живлення від АА батарейок

Опубліковано

Знімаю на Canon PowerShot SX110 IS ( В SX120 тільки дещо більша матриця і сильніший спалах.) Задоволений. помітні шуми вилазять на ISO 400. ( правда в режимах ISO 800 і 1600 знімати майже неможливо.. )

Простий у використанні. Зручні ручні налаштування та готові режими. Чудова кольоропередача (власне, як і в більшості кенонів ) хороша стабілызація, автофокус рідко промазує, оптичний зум 10х +4х цифровий просто клас, зручно лежить в руці, і не надто великий. ( вміщається в кишеню :) ). 3.0"- дюймовий TFT дисплей, приблизно 230.000 пикселів дає чудове зображення. Радує макро режим. з мін. фокус. 1 см. А ще досить непогана якість відео з розширенням 640x480, 30 кадрів с. Одним словом, на ті гроші досить чудова річ.

Опубліковано

Спасибо всем откликнувшимся на пост....... всетаки буду брать Кенон....... никто плохого не сказал про камеру)))

• 3 тижня потому...
Опубліковано

До речі, також дивують такі моживості ( як для мильниці) , як приєднання додаткового спалаху Canon HF-DC1, а також така прога як CHDK Дозволяє підняти можливості canon'а майже вдвічі :mdr:

Опубліковано

дополнительная вспышка покачто нетребуется......... купил фотик......пока нравится......

post-2145-1264273896.jpg

Опубліковано
А хроматичних аберацій позбутися оптика дальнозумів кеноновських ніяк не може :(

для любительской съемки это не так важно....... тем более можно и не присматриваться......я не претендую на профессионала))))) хотя фоткаю давно

Опубліковано
А хроматичних аберацій позбутися оптика дальнозумів кеноновських ніяк не може :(

для любительской съемки это не так важно....... тем более можно и не присматриваться......я не претендую на профессионала))))) хотя фоткаю давно

Я в жодному випадку не критикую фотографа, а просто висловлюю жаль з приводу того, що ці фіолетові контури так часто бувають присутні. В самого Canon PowerShot S3 IS, і не раз ці аберації псували картинку.

Опубліковано

Я в жодному випадку не критикую фотографа, а просто висловлюю жаль з приводу того, що ці фіолетові контури так часто бувають присутні. В самого Canon PowerShot S3 IS, і не раз ці аберації псували картинку.

на другой фотке этого не наблюдается......возможно это вс от расположения камеры и падающего света?....

Опубліковано
на другой фотке этого не наблюдается......возможно это вс от расположения камеры и падающего света?....

Взагалі аберації - це якби "баг" об'єктива (і хвороба всіх компактів). Вони зникають, якщо закрити діафрагму до f/4 і більше, принаймні в мене так було на соньці. В кенонів це число буде іншим - находиться експериментальним шляхом.

Опубліковано

Взагалі аберації - це якби "баг" об'єктива (і хвороба всіх компактів). Вони зникають, якщо закрити діафрагму до f/4 і більше, принаймні в мене так було на соньці. В кенонів це число буде іншим - находиться експериментальним шляхом.

Для дальнозумів це навряд чи вирішується.

Опубліковано
Для дальнозумів це навряд чи вирішується.

Це вирішується в любому об'єктиві, і саме таким чином, особливо в суперзумів (ХА - це саме їх хвороби)

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...