Перейти до змісту

У Луцьку – вдруге епідемія грипу

anthony05

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У школах Луцька знову карантин

З 18 по 24 грудня у всіх навчальних закладах міста буде оголошено карантин. Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні протиепідеміологічної комісії. Наразі готується розпорядження Луцького міського голови про вжиття термінових заходів щодо запобігання масового поширення грипу. План відпрацювань занять поки узгоджується.

У школах, де уже оголошено карантин, тобто школі-інтернат, правознавчому ліцеї та СЗОШ №5 і гімназії №4 карантин буде продовжено.

http://www.lutsk.ua/oper/2900.html

не закриють ВНЗ...

Опубліковано
не закриють ВНЗ...

ти цього не знаєш

є офіційний наказ...я дав лінк.

звісно, можуть закрити, але точно не з завтрашнього дня, поки лише школи.

Опубліковано
а до того ти свято вірив шо був свинячий/козячий/щурячий чи ше хз який?:)

Вірив і вірю. Але не політикам, а інфі, яка до мене йшла від знайомих медиків. Свинячий грип БУВ. І є, і буде, але він навіть симптомами відрізняється (для медика, звичайно) від сезонного. Наприклад, саме свинячий грип легко передається через немиті руки (!!!), а сезонний - ні. (тому в Львові на кінцевих зупинках транспорт всередині дезинфікували). А ще, скоріше всього, свинський менш, ніж звичайний грип, пристосований до морозів. На прогулянку всі! :D І взагалі, оптимізм рятує.

Опубліковано
нехай ше сесыю на місяць перенесуть..........я буду сама щаслива

та скільки вже можна....

Скільки можна стільки і нада.

Опубліковано

ненада ВНЗ закривати..... і так після Нового Року по 5-6 пар буде так щей в суботу вчитись буду........

Знаю шо не в тему но неудержался..........

http://prikol.bigmir.net/ua/view/148936/?bm_lang=ua і знаю шо боян ! но бляха як актуально то!

шо знову буде таке?:)

Опубліковано

я фігею з деяких людей у топіку. "закрити на карантин"

пардон, а ви на якому факультеті вчитесь? на фізкультурному шо вам пох? чи може ви бовдури яких по звязках ледве на платне всунули?

в нас на ргф всі за дупи хапаються і за голови бо не знаємо як здавати будем. відорбляємо по суботам. до 5 години в універі пишемо контрольні. буває по 3 контрольні за день. а не дай Боже, карантин то літом студенти по міжнародних програмах не зможуть поїхати, а це вже буде повна жопа, бо ми в те вкладаємо не одну тисячу доларів.

Опубліковано

пардон, а ви на якому факультеті вчитесь? на фізкультурному шо вам пох? чи може ви бовдури яких по звязках ледве на платне всунули?

в нас на ргф всі за дупи хапаються і за голови бо не знаємо як здавати будем. відорбляємо по суботам. до 5 години в універі пишемо контрольні. буває по 3 контрольні за день. а не дай Боже, карантин то літом студенти по міжнародних програмах не зможуть поїхати, а це вже буде повна жопа, бо ми в те вкладаємо не одну тисячу доларів.

заочно, державне.

Опубліковано

Стационар, на бесплатном учусь... а по 5-6 пар до 5 часов - бред. У нас такого нет. Доставили еще 1 день учебы и недельку-две ПОСЛЕ нового года...переживем :)

Опубліковано

Державне, стаціонар, МБФ технічного... Є по 4 пари це максимально, а так майже кожен день 2) Ну коли 4 робим самі 2 :D

А на рахунок хапатися, то ше 4 тижні мона не хапатися))

Опубліковано
Стаціонар платнік! но бляха но цеж не означає шо мені пох на учьобу?! ну нах той карантин!

Українська філологія?

Опубліковано

Ну де я вчусь ти знаєш, техфак в опщем. В день по 2-3 пари, навчання тепер 6 днів на тиждень, після ліцея звикати не важко. Контрольні то взагалі така біда, що в день і по 4 писали модулі ) Прикрити виші, ну на крайняк наш, можна. Літом всі проходимо практику, що собою вона являє всім відомо: пофарбуй то, принеси то, не важливо навіть, що практика на заводі і мали б показувати як натискати кнопки. Одиницям, правда, побачити справжню суть практики щастить. Так ось цю практику можна одноразово скасувати чи скоротити і хай платять гроші прибиральникам, а студентам зміщену сесію, але не втрачені літні канікули.

Опубліковано

Ну була перша "страшна" хвиля, ну перехворів я і шо? Живий, це ж не війна, не чума, коли в києві за 2 дні померло 10000 чоловік! Просто гади підняли паніку, грошей зрубили на такій гнусній темі і забули, вот зараз знов не дай Бог почнуть роздувати, це вже нервує.

Опубліковано

Сьогодні Президент України підписав закон , прийнятий ВР 15 грудня, про виділення 608 млн грн на фінансування кампанії по боротьбі з грипом в Україні.

Так що вже можна не боятись грипу - вилікують всіх!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...