Перейти до змісту

Потрібні на роботу менеджери з продажу комп. техніки

Glamyr4ik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Комп'ютерна фірма у місті Луцьку, проводиться підбір персоналу на посаду менеджер з продажу комп'ютерної техніки. Офіційне працевлаштування, повний робочий день!!!

Вимоги:

Вік 20-27 років (чоловіки)

Глибокі знання характеристик і відмінностей комп'ютерних комплектуючих, а також комп'ютерної переферії та витратних матеріалів;

Вільна інсталяція та настроювання всього спектру ОС Microsoft;

Досвід роботи в даній сфері не менше 2 років;

Бажаним є вміння працювати в 1С;

Бажаним є наявність документів про навчання;

Потрібно комунекабельні, адекватні, гнучкі, зі швидкою реакцією та вмінням продавати і працювати у колективі люди;

Зацікавлених у кар'єрному рості і спроможних до праці, прошу звертатись по тел.: 0502647847 - Тетяна

Опубліковано

мене дивують вимоги по віку - старші 27 вже напевно діди котрі не шарять у сучасній ком'ютерній сфери чи занадто розумні?

Опубліковано
мене дивують вимоги по віку - старші 27 вже напевно діди котрі не шарять у сучасній ком'ютерній сфери чи занадто розумні?

Такі вимоги керівництва і не оспорюються!

Опубліковано

я не збираюсь оспорювати вимоги вашого керівництва- просто хочу зрозуміти логіку котрої немає - так як недавно почув на роботу прибиральницею у банку шукають жінку не старше 35 років - абсурд як на мене.

Опубліковано
я не збираюсь оспорювати вимоги вашого керівництва- просто хочу зрозуміти логіку котрої немає - так як недавно почув на роботу прибиральницею у банку шукають жінку не старше 35 років - абсурд як на мене.

Така наша гарна країна) люди старшого віку меньше ціняться. Ніхочу нікого ніяк образити, просто констатую факти.

Доречі в банк на прибиральницю не тільки можуть шукати жінку до 35 років, а ще й з ВО, стикалась з таким оголошенням в газеті. Це не повинно дивувати корінного українця=)

Опубліковано
цікаво чому тут теж немає вимог по стану здоров'я та зовнішності? :)

Ви так сумлінно відписуєте у моїй темі, можливо бажаєте на роботу?!

Пишіть в ICQ поспілкуємось! ;)

Опубліковано
Пишіть в ICQ поспілкуємось! ;)

З радістю, от тільки ніхто не відписує

Я відписую завжди) треба враховувати те що я зайнята людині і можу відписати не в перші 5 секунд як Ви очікуєте))

На всі звернення до мене буде відповідь

Опубліковано
Ну, що? Хтось уже ходив на співбесіду? Цікаво дізнатись зарплату. І що це за фірма?

глухо як в танку

Опубліковано

Отже, бачу всім дуже цікаво і нетерпиться взнати що ж за контора, пояснюю:

Мережа комп'ютерних магазинів "ЕНТЕР" м. Рівне відкриває у Луцьку в центрі міста філію, в зв'язку з цим набираємо менеджерів з продажу!

ПиСи: Прошу не путати з цим типу магазином ентер, що знаходиться на Л.Українки в закаулку і працює без цін) і взагалі не зрозуміло як, ну не мені їх судити. ))

Опубліковано

Два магазина "Enter" для Луцька буде забагато. Щоб уникнути плутанини, пропоную Вам переіменуватися в "Shift" або "Backspace" :)

Опубліковано

Як швидко форум оживився :)

Я теж вважаю, що 2 Ентера забагато для міста, тому думаю лишиться тільки найкращий)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...