Перейти до змісту

Нехай всі, хто був, є і буде при владі в Україні, пам’ятають про Майдан. Майдан наш, а не їхній!, - з заклику відсвяткувати День Свободи на Буковині

Dream

Рекомендовані повідомлення

За Майдан (хай не в Києві, а в нас, в Луцьку), то я гордий за свою участь в ньому, і буду гордий до кінця днів своїх. Це мій вклад не за Ющенка/Юлю/Мороза, хоч і так тоді кричав, а за право на врахування моєї думки. Я боронив СВОЇ ПРАВА, і ті хто того не робив - бідні люди. Духу Майдану не забуду НІКОЛИ, і скоро він не повториться. Так, було страшно, так, куча питань, так, на нас заробили. Але нас послухали, нашу тодішню думку. Інша страва, що в них, ЮЮ, розчарувались. Але це політики. Треба брати нових, кращих. І якщо вони ігноруватимуть так грубо НАС, то отримають відсіч.. Майдан запамятався, і ми знаєм, що при потребі він може повторитись. Песимізмом і спогляданням нічого не доб*єшся. Треба воювати!!!! Не обовязково кровю. Словом, громадянським вчинком...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

bond, добре. Так і було, так і робиться. Це ньюанси початку революції і її організації.

Але питання в тому. ЧОМУ народ вийшов, заради ЧОГО? Не злякались звільнень, не злякались уявних танків і російських спецназів (а такі чутки ходили повним ходом по Києву), не злякались грипу (уявіть собі - кашляли, смаркались, але не боялись один одного :) ), не злякались "донецьких п'яних шахтьорів" (спілкувався з такими, яких посадили в вагони, вивезли під Києв і там лишили без харчів, сказавши чекати). ЧОМУ НАРОД ВИЙШОВ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За Майдан (хай не в Києві, а в нас, в Луцьку), то я гордий за свою участь в ньому, і буду гордий до кінця днів своїх. Це мій вклад не за Ющенка/Юлю/Мороза, хоч і так тоді кричав, а за право на врахування моєї думки. Я боронив СВОЇ ПРАВА, і ті хто того не робив - бідні люди. Духу Майдану не забуду НІКОЛИ, і скоро він не повториться. Так, було страшно, так, куча питань, так, на нас заробили. Але нас послухали, нашу тодішню думку. Інша страва, що в них, ЮЮ, розчарувались. Але це політики. Треба брати нових, кращих. І якщо вони ігноруватимуть так грубо НАС, то отримають відсіч.. Майдан запамятався, і ми знаєм, що при потребі він може повторитись. Песимізмом і спогляданням нічого не доб*єшся. Треба воювати!!!! Не обовязково кровю. Словом, громадянським вчинком...

бідні люди  -це ті хто пішов на поводу у лялькарів - вас використали причому грубо і безпордонно. Який дух? який Майдан? так звіно ви йшли відборювати свої права, свою свободу, а потім голосували за пусті обіцянки і т.д. треба було читати програми кандидатів а не нацепляти на себе якомого більше помаранчу. особисто я вже тоді побачиш що то все фікція.  мильний пузир що довго не втримається у повітрі - і що, почалося все із чвар між собою тих за кого ви кричали, мерзнули і т.д. потім почалося ще гірше - реальна війна між ними і що ми всі отримали - розділену країну на дві, три і т.д. частин, озлоблених зневірених людей і ще багато іншого. ти цим духом гордишся?  а тепер найцікавіше - знову ті ж самі люди лізуть на верх - і знову значна частина буде за них голосувати - що це - фанатична віра обіцянкам котрі ніколи не реалізуються, чи спроба вибрати будь кого аби когось? ми самі винуваті у тому що маємо - ми давали право депутатам робите з нами все що хочуть, ми їх вибирали - вони нас обси...ли.

особисто я з 2004 року голосую проти всіх і вважаю що всіх хто зараз є і хто був до нині треба гнати без права повернення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bond, добре. Так і було, так і робиться. Це ньюанси початку революції і її організації.

Але питання в тому. ЧОМУ народ вийшов, заради ЧОГО? Не злякались звільнень, не злякались уявних танків і російських спецназів (а такі чутки ходили повним ходом по Києву), не злякались грипу (уявіть собі - кашляли, смаркались, але не боялись один одного :) ), не злякались "донецьких п'яних шахтьорів" (спілкувався з такими, яких посадили в вагони, вивезли під Києв і там лишили без харчів, сказавши чекати). ЧОМУ НАРОД ВИЙШОВ???

Народ вийшов за ідею. А ідея була тільки в лозунгах і на словах. (Як видно по результатам)

Коли людина бачить навколо себе багато однодумців, страх пропадає.

Я розумію, що тоді в багатьох був дух майдану, в девкого і зараз є. Але цей дух використали і використовують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не раз на цьому форумі я висловлювалась про своє ставлення до майдану. В підтвердження своїх слів хочу ще дододати - я б засудила ті події вже за те, що тоді був створений прециндент для підірвання державної системи влади. Рейдерська схема, після відпрацювання на економічних об'єктах перейшла в сферу політики. Рішенням судів призначався 3 тур виборів. Потім так само в судах вирішували про перевибори і скасування указів президента. Фонд держмайна України піддався брутальній рейдерській атаці. І все це сходило з рук. Тому, що підвалини якраз і закладались у 2004 році.

Тепер ні один громадянин України не може бути впевненим, що за рішенням Печерського (чи іншого) суду у нього не відберуть майно чи інші права.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За рішенням якого суду хам тирив шапки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За рішенням якого суду хам тирив шапки?

...і так далі, і в тому ж дусі :"а він сам дурень!"

Пам'ятаю.

Не набридло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, не набридло. Тебе такий през влаштовує? Мене ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не раз на цьому форумі я висловлювалась про своє ставлення до майдану. В підтвердження своїх слів хочу ще дододати - я б засудила ті події вже за те, що тоді був створений прециндент для підірвання державної системи влади...

Державна влада сама створила умови для появи такого прецеденту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, не набридло. Тебе такий през влаштовує? Мене ні.

Є тема про вибори президента, там можна було б відписатись який конкретно президент Вас влаштовує. Хоч, звичайно, можна й тут описати достойного, на Ваш погляд, кандидата.

Я ж в цій темі писала про майдан і про наслідки (негативні, як на мій розсуд) які він приніс нашій країні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є тема про вибори президента, там можна було б відписатись який конкретно президент Вас влаштовує. Хоч, звичайно, можна й тут описати достойного, на Ваш погляд, кандидата.

Ваш достойний якраз був причиною Майдану, так що, я за рамки теми ні разу не вийшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обікрали, обдурили, засудили б........ Шановні! Та не про те питаю! Сам знаю і сам бачу що було і що є.... Мене цікавить розуміння форумчан ідеї, яку згадує bond

Народ вийшов за ідею.

...За ідею справедливих виборів, за ідею відповідальних людей у владі і відповідальності за скоєне, за ідею "ми не бидло"...... щось таке..... доповніть, будь ласка.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да ідеї були ретельно відпрацьовані - і кандат хам і шапкокрад, і вибори нечесні, і владу потрібно міняти... І реалізовані у вигляді майданів на "12" балів. І діюча влада тоді немало тому посприяла.

Але... шановні, ми зараз бачимо наслідки помаранчевої революції, а історію (не тобі Люд розказую) вчать як - причини, явище, наслідки. Якщо наслідки є позитивні - то і сама подія була позитивна. Тепер я питаю в апологетів майдану - які ви бачите позитиви з тих подій для нашої країни? Конкретно.

Я писала про негатив. І якщо laska стверджує, що:"Державна влада сама створила умови для появи такого прецеденту", то я кажу, що теперішня влада по повній користується з нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а історію ... вчать як - причини, явище, наслідки.

Ото ж бо. Я й прошу дУмки кожного про ідейність. Тільки про Ідейність. Не про авторство слогану, не про наслідки 5-тирічного перебування тих, хто тоді прийшов до влади, не про те "от ви бігали-кричали, а я знав!" Між іншим, до тих, хто "знав" питання в мене є: а як змусити владу виконувати бажання народу, служити народу ВИ знаєте? Без іронії і з оглядом на реалії, будь ласка.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

позитивний момент був - люди змогли об'эднатись за ідею, зараз не знаю чи вже  можуть таке повторити за будь яку ідею, а головне більшість зрозуміла що треба думати преед тим як когось вибирати і не йти за тупими словами та обіцянками. щопроавда тут же  мінус - ВЕЛИЧЕЗНЕ розчпрування у силі народу перед владою. якщо раніше робили ворогом Кучму, то зараз він хлопчик у піжамці в порівнянні з тмим наглими обдуреннями, одмиваннями грошей, відвертою брехнею що ми чуємо зі всіх ланок влади котрій байдужа доля простого люду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...За ідею справедливих виборів, за ідею відповідальних людей у владі і відповідальності за скоєне, за ідею "ми не бидло"...... щось таке..... доповніть, будь ласка.....

ИМХО.

В кожному члені соціуму,електоральній одиниці,пересічному виборцю і т.д завжди живе частинка Людини,та частинка яка змушує завершених виродків часом творити добро,посміхатись,любити та частинка яку ми отримуємо з народження й успішно вбиваєм по ходу п єси!!Так ось саме вона отримала можливість реалізуватись,це незрозуміле для більшості почуття ейфорії,свободи майже повна відсутність внутрішньої агресії -так було!!! Як на мене,ряд кліше-"за ідею справедливих виборів, за ідею відповідальних людей у владі і відповідальності за скоєне, за ідею "ми не бидло""можна продовжити безкінечно,справа не в назві форми а в СУТНОСТІ того що відбулось.

Інше питання чи була це маніпуляція? Впевнений БУЛА але це не важливо.Люди завжди маніпулювали один одним й будуть робити це завжди. Любий офіс на якому ви працюєте є інстументом маніпуляції.Бізнес в принципі своєму-інструмент маніпуляції!! Навіть якщо залишиться двоє людей на Землі сильніший буде маніпулювати слабшим!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм... Тут один політик заявляє що "...я не виключаю, що люди в своєму незадоволенні можуть піти на повторення Майдану, і якщо це буде потрібно – я не бачу в цьому ніякої трагедії"... Наївний. Де ж такі люди зараз знайдуться, щоб за НИХ чи проти НИХ на Майдан виходити?....

Maskinong, хай навіть і кліше, але треба нації той ряд "кліше" мати перед очима, щоб знати до чого рухатись, щоб мати ідеал (філологи є? поясніть, будь ласка, - "ідея" і "ідеал" часом не однокорінневі слова, а?)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Ще слова:

Ми стояли на Майдані не за Ющенка, а за право українців на свободу, за право жити в європейській країні. Нашою загальною метою було зламати систему під назвою «кучмізм». І побудувати вільну демократичну і правову державу. Без корупції. З чесними судами. З розділенням повноважень гілок влади. З сильним місцевим самоврядуванням.

І там же:

...фальшивим кумирам не повірять люди. Народ збереже вірність ідеалам Майдану, тому що він – ідеал свободи. Сьогодні таке почуття приглушене розчаруваннями. Але воно спалахне знову, коли люди зрозуміють – відступати нікуди, надія тільки на народ, тобто, на кожного з нас.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот тут многие говорят не испугались увольнений поехали на Майдан. А чего пугаться? Почти вся западная Украина была "оранжевой". Да я голосовал за Януковича, но в той ситуации как раз должно было быть страшно мне, потому что вокруг меня толпы тех кто за одно услышанное имя Янукович, могли меня порвать в клочья. На меня все однокурсники смотрели коса и без малого не крутили у виска. Доказывали мне как я ошибаюсь. И это вы называете демократией? Где свобода выбора? Почему если мое мнение отличается от большинства - я изгой???

Теперь за идею: на Майдане была одна идея, показать всем, что закона в Украине нет!

P.S. в этот раз за Януковича голосовать не буду, не потому что я предал свои идеи или изменил мировоззрение, просто считаю, что у него ничего не получится в сложившейся ситуации. Но как говорится время покажет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теперь за идею: на Майдане была одна идея, показать всем, что закона в Украине нет!

Підкажіть, як боротись з беззаконням влади, будучи в рамках закону?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

небачу ніякого логічно смислу в цій темі.. просте переливання води із стакана в стакан... до чого тут оправдування майдану ? було той було .. що з того ? майдан 2004 не повториться більше....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, як боротись з беззаконням влади, будучи в рамках закону?

на этот вопрос дан хороший ответ в 37-39 годах, известно кем. Причем в законных рамках.

Что бы не особо изголялись отдельные с пеной у рта, - тогда был закон немного другой чем сейчас и все его очень старались придерживаться, потому что исполнение довольно строго контролировали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ответ , заслуживающий уважения:

- Чему равен квадрат гипотенузы?

- Расстрелять!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ответ , заслуживающий уважения:

- Чему равен квадрат гипотенузы?

- Расстрелять!

немножко не так... :

- сумме кубов катетов!

- Расстрелять!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто поймет что было в 37-м, тот поймет многое.

попробовал бы кто при нём не заплатить вовремя пенсии или зарплату; попробовал бы кто при нём на наворованные деньги купить лимузин или построить особняк; попробовал бы кто при нём сеять вражду и разжигать войну между народами СССР; попробовал бы кто при нём в СССР проводить политику в интересах зарубежных правительств и международных мафий; попробовал бы кто при нём шантажировать СССР кредитом или оружием иного рода; попробовал бы кто при нём…

В этих словах чтото есть, направда ли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...