igrok Опубліковано 4 Грудня, 2009 в 13:54 #76 Опубліковано 4 Грудня, 2009 в 13:54 mammoth,та як хочете так звертайтесь,а тим паче якщо*ви* це *Повышеный тон*,не хочу я сваритися.Але і перекручувати мої слова теж не слід.Ще раз повторю дві тези1.Не слід застосовувати яйця,фарбу та ін.2.Законодавчо заборонити Ком.партію та всю символіку того режиму,А інші мої слова це обгрунтування ,чому я так думаю.А хтось іншої думки,щож має право і через скандал та грубість його не переконаєш.
Maskinong Опубліковано 4 Грудня, 2009 в 14:28 #77 Опубліковано 4 Грудня, 2009 в 14:28 Поясню,що я мав на увазі моделюючи політичну акцію:На мою думку памятник пофабували зумисне й на замовлення для того,щоб привернути увагу суспільства(виборців) до комуністичної ідеї.Замовили й проплатили цю хрень самі комуністи.Називається це-провокація й як показав час доволі вдала.Так як країна перебуває в стані виборів (всі дуууже хочуть влади)відповідно для досягнення мети всі засоби виправдані.Ось й влаштувала одна з політичних партій прециндент,до речі не єдиний http://mignews.com.ua/ru/articles/750.html,таким чином привернувши увагу й здобувши співчуття.А гаряча дискусія на форумі ще раз підтверджує-автори цього шоу частково досягнули мети._____________________________________________________________________________________Стосовно-...жить только прошлым и не осмысливать его, не давать ему оценки как избежать ошибок в будущем и жить настоящим?.... Та не живу я минулим, намагаюсь памятати й робити висновки,по можливості правильні.А помилки всерівно будуть.І сьогодні і в майбутньому.
Scabiosa Опубліковано 4 Грудня, 2009 в 15:49 #78 Опубліковано 4 Грудня, 2009 в 15:49 ig-rok вибачаюсь якщо неправильно протрактував думки. Суть тепер зрозуміла і я повністю підтримую ваші думки. Далі вважаю тема сама собою має "заглохнути", аби дійсно до цього "трупа" не злітались "мухи", тобто наша увага.. Нехай стоїть, обкаканий/обмазаний/чистий, а ми в реалі тихенько агітуватимемо поліщуків, аби зняли той непотріб... Принаймні з площі в музей....
igrok Опубліковано 4 Грудня, 2009 в 22:10 #79 Опубліковано 4 Грудня, 2009 в 22:10 Scabiosa,та без питань,все нормально.І я згоден,тему треба закривати,то с самого початку видно було провокацію,але не стримався...
Maskinong Опубліковано 4 Грудня, 2009 в 23:38 #80 Опубліковано 4 Грудня, 2009 в 23:38 А 29 квітня 1918 року Центральна Рада обрала Михайла Грушевського Президентом Української Народної Республіки.а де ти це знайшов? імхо, у такому викладі це маленька брехня, яка зачіплюється за велику правду.навіть якщо це і було – скільки він тоді ГОДИН був президентом? міф про президентство грушевськоготеорія про те, що це комуністи - імхо - брєд - бо це те саме, аби християни задля популяризації віри учинили вандалізм над розп'яттям - а ця комунічна ідеологія - подобається це нам сьогодні чи ні - була фактично саме вірою кільком поколінням радянських людей.а от для того, щоби потім не обсирати, треба спочатку надто не возвеличувати - біблійне "не сотвори собі ідола" ніколи і ні для кого не було такою істиною як саме для нас, українців – і той же ющенко пречудове тому підтвердження. Перше- Як бачиш, Грушеський таки був першим Президентом.Скільки хвилин,годин,днів це вже ти як "перевірений експерт"зясуєш сам. Друге- Проводити паралелі між комунізмом й християнством це мяко кажучи (имхо)-умнічаванія екзальтованого профана. Третє- Кажуть ти непоганий дизайнер.Можливо,в твоєму випадку, краще творити дизайн ніж скабрезні коментарі? Четверте-Я українець але Ющенко НІКОЛИ не був для мене ідолом.Надією,шансом-так але ідолом-ні. Пяте- "..Не суди-і не будеш судимим..". (Матф. 7;1 1Корф.14;24)
Maskinong Опубліковано 5 Грудня, 2009 в 12:55 #81 Опубліковано 5 Грудня, 2009 в 12:55 1. Такі нє-а. А ти хоч лінк читав? Чи ти суто "пейсатель", а не "читатель"? 2. Вмисне повторю ще раз - да, це такий самий повний брєд. Чухня. Якщо ти в цій чухні знаходиш "паралелі" - "екзальтованого профана" залиш собі. 3. Знову ж, не вказуй мені що робити, і я, в свою чергу, теж, не скажу... (ну і далі по тексту). 4. Да мені в принципі пофіг, якої ти там національності і хто тобі був ющенко, більше того, не розумію чого ти її так старанно випячуєш, цю свою національність, особливо тут у цьому контексті, знову навмисно повторю ще раз - я писав про те що дуже багато людей черговий раз зробили собі ідола - аби цього разу у цього ідола були чуть міцніші кишки, через 70 років ми би масово демонтували зовсім інші пам'ятники. 5. Во-во. P.S. Ремарка модераторам - уклінне прохання дуже пильно прослідкувати хто першим де переходить на особистості. Да на**й мені твоя мікроособистість!! Не хами й уклінно просити не доведеться!!
SunSeth Опубліковано 5 Грудня, 2009 в 14:17 #82 Опубліковано 5 Грудня, 2009 в 14:17 А тема то дебільно названа... Яке знущання? Це лише "Кам'яний довб@й@б" © ЛП Щось ви тут якісь толерастичні соплі жуєте. З комуністами треба робити так, як вони робили раніше з нами: морити голодом, розстрілювати, висилати, розкуркулювати, гноїти.
foxx77 Опубліковано 5 Грудня, 2009 в 15:46 #83 Опубліковано 5 Грудня, 2009 в 15:46 Бідний Ленін - захисник українців, як тепер жити, де правди шукати?
Maskinong Опубліковано 5 Грудня, 2009 в 16:10 #84 Опубліковано 5 Грудня, 2009 в 16:10 Да на**й мені твоя мікроособистість!! просто без коментарів молодець!Так й коментуй надалі й не
Zeuss Опубліковано 5 Грудня, 2009 в 16:18 #85 Опубліковано 5 Грудня, 2009 в 16:18 да на№#@й ти моїй на№#й мікроособистості взагалі шось на№;%й адресуєш? Такі речі пишуться в приват.
Maskinong Опубліковано 5 Грудня, 2009 в 16:19 #86 Опубліковано 5 Грудня, 2009 в 16:19 А тема то дебільно названа... Яке знущання? Це лише "Кам'яний довб@й@б" © ЛП Щось ви тут якісь толерастичні соплі жуєте. З комуністами треба робити так, як вони робили раніше з нами: морити голодом, розстрілювати, висилати, розкуркулювати, гноїти.+1)
Luychi Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 10:19 #87 Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 10:19 Щось ви тут якісь толерастичні соплі жуєте. З комуністами треба робити так, як вони робили раніше з нами: морити голодом, розстрілювати, висилати, розкуркулювати, гноїти.Оце правильно!!!"Запретить и раССтрелять!!!"
P0HIH Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 11:07 #88 Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 11:07 Щось ви тут якісь толерастичні соплі жуєте. З комуністами треба робити так, як вони робили раніше з нами: морити голодом, розстрілювати, висилати, розкуркулювати, гноїти. Оце правильно!!! "Запретить и раССтрелять!!!" Повністю підтримую. забагато честі привиду комунізма хай покоїться з миром.....................
Shura Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 14:46 #89 Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 14:46 Так, кучка восставших крепостных. Грабящих, бухающих и убивающих старых хозяевэто, кстати, уже при Ульянове проходили...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.