Перейти до змісту

Скандальный уровень Call of Duty Modern Warfare 2 записали на видео

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Анонимный добрый самаритянин раздобыл где-то французскую версию Call of Duty Modern Warfare 2 (которая ещё не появилась в продаже) и записал на видео прохождение первого уровня этого многообещающего шутера. Зрелище, которое вам предстоит увидеть, пока файл не убрали с сервиса по просьбе издателя, вряд ли понравится слабонервным людям, так что смотрите на свой страх и риск.

Если Modern Warfare 2 так начинается, то сложно себе представить, как игра закончится. По степени скандальности новое произведение от Activision наверняка перещеголяет Manhunt. Европейский рейтинг проекта 18+ (по данным PEGI), но мы уверены, что после релиза в газетах начнут активно не соглашаться с решением цензоров.

Call of Duty Modern Warfare 2 появится на полках магазинов 10 ноября 2009 года. В России этот продукт издаёт компания «1С».

http://www.3dnews.ru/software-news/skandal...isali_na_video/

Видео уже удалили, но погуглил и нашел тут:

http://www.liveleak.com/item?a=view&token=364_1256689255

Жесткач еще тот, чето аж не посебе стало от просмотра, зря они этот уровень сделали, иззща него могут запретить игру во многих странах ИМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мдя.. ігрушка жосто началась не спорю... і все ж хочу пограти її сам.. :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось я не зрозумів - там шо тупо мирне населення тре вбивати?!?! :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може така місія, за терористів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якась страшнувата місія.... шось мене вона не пре аж нікуда....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене дуже пре в цю цяцю зіграти :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недозволять в деяких країнах полюбом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недозволять в деяких країнах полюбом

навряд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"This item has been removed due to a copyright violation!" Швидко прикрили. Живі ссилки ще є десь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є таке відео Вконтакті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нормально так поугарали с миссией этой... Самое то людей мальца покрошить ^_^ ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Чутки про CoD 7

З порталу mapmodnews.com, невыдомий користувач поділився чутками про те, що наступний проект в серії Call of Duty отримає назву Black Ops. Розробкою гри знов займається студія Trytech, яка раніше робила всі проекти серії, присвячені Другій Світовій і В'єтнаму. У новій грі нас чекають місії на Кубі, у В'єтнамі та Південній Америці, а також місія SAS - облога Іранського посольства в Лондоні в 1980-му.

Звичайно, трохи дивує, що студія відходить від звичного сетінга, але ці кроки з розвитку цілком логічні. Також стверджується, що проект вийде в листопаді 2011-го, хоча торгова мережа GAME згадує про жовтень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я би і кампанію за терористів пройшов =)

то ж ігра ...

не нравицця ? не грай =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є багато ігор, де воювати потрібно якраз за "злих".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От тільки чомусь вони не набувають такої популярності, як ті, де тра валити саме злодіїв :)

... палітіка .... :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От тільки чомусь вони не набувають такої популярності, як ті, де тра валити саме злодіїв :)

... палітіка .... :dont:

ну чому ж, а CS популярна і досить довго, можливо там і не настільки жорстокі сцени, але "терорист" він і у Африці "терорист" :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

роздули скандал з нічого!

я вже подумую, шо це спіцом такий піар, типу супер хостокий рівень, гру заборонять і тд (шоб побільше людей купило і глянуло)!!

насправді ж, любий онлайн шутер (для прикладу візьмемо Батлфілд Бед Компані 2) вирізняєцця жорстокістю та жорсткими сценами, про це, власне, і попереджають на дисках, і при купівлі варто звертати на це увагу!

ше як приклад можна взяти ГТА, любу версію! це взагалі, сплошне мясо!!!111 і нічьо популярності їй неотбавлять =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...