Перейти до змісту

проблема з аською

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щось там було трошки,писало,що сервіс тимчасово недоступний,але тривало це недовго.Зараз і весь вечір норм працює.У мене квіп.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

ни у кого сейчас нет проблем с коннектом аськи?

у меня некоторые номера не могут законнектиться.

форумы квипа и аськи не дают ответа пока.

Опубліковано

В мене зара не підключається, а через деякий час каже про перевищення спроб залогінитись.

Клієнт qutim.

Опубліковано

В мене та ж сама ситуація. І те ж саме було приблизно тидень тому. Але на сусідньому комп"ютері асько працювало успішно \не моє\. Тоді пробувала міняти клієнти - не помогло... Через пів дня проблема зникла сама собою. Мені пояснили що проблема в фізичному сервері, на якому розміщується саме це діапазон номерів.

Опубліковано

Скільки можна повторювати:

Якщо проблеми із аською масові, то проблема не в клієнті а в AOL-а. Вірніше не проблеми, а нововведення та модернізація протоколів.

І ніфіга ніякі танці ні з яким бубном не допоможуть. Доведеться дочекатися змін. Потім, щоб ці зміни внесли розробники клієнтів у свої клієнти, випустили чергову нову "безглючну" версію і лише тоді все запрацює так, як має бути.

Все це робиться для того, щоб ніхто не користувався ICQ клонами типу QIP, MirANDA , &RQ, R&Q та їм подібними...

Жаббер, та сервіс qip (QIP ID) - вихід. Як вихід - Скайп та новий TWITTER .

Опубліковано

R&Q працює з того самого номера....

не зрозуміло, де тему про аську розміщувати - чому тут, а не в "Програмах"?

з інтернетом все якраз гаразд....

Опубліковано
Скільки можна повторювати:

Якщо проблеми із аською масові, то проблема не в клієнті а в AOL-а. Вірніше не проблеми, а нововведення та модернізація протоколів.

І ніфіга ніякі танці ні з яким бубном не допоможуть. Доведеться дочекатися змін. Потім, щоб ці зміни внесли розробники клієнтів у свої клієнти, випустили чергову нову "безглючну" версію і лише тоді все запрацює так, як має бути.

Все це робиться для того, щоб ніхто не користувався ICQ клонами типу QIP, MirANDA , &RQ, R&Q та їм подібними...

Жаббер, та сервіс qip (QIP ID) - вихід. Як вихід - Скайп та новий TWITTER .

перечитуэмо!

Опубліковано

До-речі, в мене і з нетом "не фонтан" - відкривається все з жахливими тормозами, в т. ч і Борда. Пінг на ДГ нормальний :sm128:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...