Перейти до змісту

Однокласники

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 157
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Пан Отто, напевно, навмисно пропустив ці фото? А може я й помиляюсь, але мені сподобались. Це теж с "Однокласників" з групи "Лучані". Кінець 60-х початок 70-х р.р.

post-2846-0-90342900-1341735001_thumb.jp

post-2846-0-26868500-1341735019_thumb.jp

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Місце зустрічі змінити не можна.Це я пр фото з літаком та ДАЇшною машиною.Скільки вже років їм там медом намазано

• 1 місяць потому...
Опубліковано

На передостанній завод Земан

А от що на першій і останній для мене є загадкою

Щодо ост то є догадка що 5 школа

Опубліковано

Ех, яким був би Луцьк, якби збереглося ОТЕ!... Це я думаю про останнє фото. До речі, а що це там за тлумаки, розташовані уздовж теперішньої вулиці Глушець?

Опубліковано

До речі, а що це там за тлумаки, розташовані уздовж теперішньої вулиці Глушець?

Я думаю що це лежать труби щоб загнати річку Глушець під землю, десь вже зустрічалось подібне фото

Опубліковано

при правильному підході до реставрації, воно абсолютно не було б дряхлим.

В лівій частині кадру якась чорна риска - ніби вежа якась антенна. Хто думає, що це?

Опубліковано

В лівій частині кадру якась чорна риска - ніби вежа якась антенна. Хто думає, що це?

приходиться ну буквально все розжовувати ))) - там же електростанція знаходилась - територія 3-ї школи

Опубліковано

У продовж теми про аеродром Крупа...

Так це ж військовий аеродром на Вишкові

Звичайно помилився, вибачаюсь! Думалося про Крупу, ось так й вийшло...

Опубліковано

Наскільки я розумію, це залишки поховань фундаторів Луцького братства, і кістки знаходяться в підвалі Хресто-Воздвиженської церкви. Свого часу священнниками за сприяння добровольців і луцьких ліцеїстів підвали були розчищені від сміття і впорядковані. Імена фундаторів містяттяся на мемеріальній дошці на церкві. На жаль фото не маю.

Якщо помиляюсь, прошу виправити мене.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...